"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 12 982
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
алексатор - чибуратор 
за Русе става въпрос,но ако искаш заповядай Grinning Peace

# 226
  • Русе
Русе!Хайде да се видим в четвъртак.На мен ми е удобно преди обяд.Парка,център,кей ,няма значение!Примерно,към 9.30

# 227
Добро утро и от нас.Днес съм по-добре.

На Алекс май му е омръзнала попарата,нещо от 2-3 дни не ще да я яде.И днес закусвахме кисело мляко с бисквита.Ще направим малка почивка от попарата Wink

А как съм се развихрила,просто не е истина newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes afwitch

А Алекс само търчи по мен с проходилката и наднича в прозорчето на пералнята,мнооооого му е интересно Laughing

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 10:50 от liletka

# 228
Magesta,яки снимки!а на надписите няма да казвам как се хилих!много си духовита!развесели ме и се надявам да си запазя настроенито през целия ден!
liletka,да изчезнат болките изцяло,че лоша работа!ама щом си се развихрила,значи положението е добре,а?
detelini,много кофти чувство!важното е,че вече всичко е ок!
Соня пък се буди направо към 8.00-за закуска.да не чуе дявола и да не почне да я буди рано!Тия два дена е як купон!яде като ...слон.Правя и попара с 2 сухара и като си я изяде,като почне да пищи.........нямам думи.вчера яде след попарата мляко,но днес се сетих,че е много подходящо да и давам плод.така ще правя вече.изяде половин банан и миряса.как си мечтаех за така ядящо дете!!!дано се задържи по-дълго този апетит!
Лек ден,мами!

# 229
На Алекс май му е омръзнала попарата.....
Хмм ...абе тез наш'те да не се наговарят  newsm78  Wink .... същото положение  Sad
Едвам пробутах половината днес , а винаги я яде с такава охота ..... ?!
Нашето меню за закуска е три модела само :
попара, каша или кус кус.
Ketka , беше питала май .... кус куса на Плазмон го правя така / нищо необичайно/ :
слагам 3-4 лъжици от кус куса и кипвам във вода, но разварявам доста, а не както пише на опаковката 2-3 минути.
Отцеждам водата, грахово зърно масло, малко сиренце и това е !
Били хлапетоGrinning мерси ! Да те държи дълго доброто настроение  Peace

# 230
Чета, чета и все не мога да драсна някой ред. Само да се похвалим, че най-сетне и ние си стъпихме на краката и сядаме сами. Като я гушнеш веднага започва да се катери по теб, като балканче по баир.....много е смешна. Баща и си беше миналата седмица в къщи и тя полудя. Да знаете как му се лигави, пее, говори. Имаме си две нови игри: 1) като застана пред кошарата, тя започва да си промушва, ту едната, ту другата ръка през пречките и да ме гали по лицето 2) тати като се наведе към нея със слънчеви очила и тя му ги сваля от очите и му ги подава. Маха за чао когато си реши, че иска. Горе долу това е новото при нас.
Венета ми взе акъла, а Жижо е много сладък. Страхотни снимки сте си направили всички от почивките. Ние тук на морето да си гнием в къщи  Laughing
За шопинг терапията явно аз съм най-скромна, защото вчера изгубих един час да се балтая из парцалките на Теранова и си купих само 4 блузета на смешни цени. Но ще сменя тактиката  Grinning
И като съм на вълна магазини да питам. Теодора е с много мънички крачета и обувките на Колев и Колев и падат като добро утро, само буйки с меки подметки ни се захващат. Пък на мен ми се иска да я вадя навън с проходилката. Та на въпроса: Вчера видях безумно сладки момичешки маратонки на Геокс, които ни стават, но ме е страх, че ще и е топло с тях, пък и не виждам да държат глезена. Дали ще са удачни да прохожда с такива обувки?  newsm78
Муцанке честито ти придобивка   bouquet и сега ако не дойдеш да ни изведеш на разходкаааа  Mr. Green
Лилетке дано ти мине по-скоро.
Ама дълъг постинг станаааа.......ша ма прощавате.  Flutter

# 231
Здравейте и от мен!
Колкото пъти се спретна да пиша все нещо се скапва и ми се губи постинга, а после не остава време и така...сега се надявам да се справя успешно.

Много хубави снимки разгледах на пораснали деца и "отпочинали майки"...и ние бяхме на почивка, ама вече я забравих. Иначе беше много хубаво, бяхме на къмпинг между Несебър и Обзор и наистина си починахме добре. Лазар беше малко скептичен по отношение на морето, но кака му навакса и за него.

Сега мечтая за следваща такава през септември на планина...дано не си остана с мечтите:)

Лазар вече е 9 кг., 74 см. и от вчера с първо зъбче, седи, пълзи, казва чао и никак не слуша. Все едно има щръклици в дупето. Не иска да яде зеленчуковото пюре без значение дали е купено или домашно приготвено, ама гледам че това е общо явление. Давам вече грис - не е очарован, ама от уважение хапна.

Имам едно питане относно пишока, никак не се справям, но то и докторката каза, че нямам шанс сама, та сега трябва да го водя някъде за мануално забелване от специалист. Казаха ми, че в Пирогов имало, но не знам конкретно име, та ще съм благодарна за повече инфо, ако на някоя мама вече и се е наложило да прави тази процедура.

Извинете ме за дългия постинг, но като не успявам често да пиша, то поне да е количествено!

# 232
Здравейте,

Магеста, много сладък Жижо на снимките, а коментарите ме умориха от смях  Joy

Лиа25, бях обещала да пиша за документите след изтичане на 315-те дни. Дали са ми от работата ми следните:

1) Молба - Декларация (Приложение 3 към чл. 5) за изплащане на пари … ование чл. 53 КСО;
2) Декларация (Приложение 7 към чл. '8') за банковата сме …  и помощи от ДОО.

Още не съм ги подала, така че не гарантирам 100 % че са тези, но достоверно ми изглеждат.  Thinking

Иначе - отписвайте ме от форума, защото Вики вече нон-стоп се изправя права по всичко, което види, а на мен ми се изправя косата  #Crazy

# 233
Привет и от нас wavey
Ние се завърнахме още в събота, но докато разтоваря, пране, гладене и докато ви изчета та чак сега се включвам Rolling Eyes
Страхотна срещичка сте си спретнали HugДечицата са ужасно пораснали и  сладки, а мамите хубави и много сте отслабнали ей  Shockedкак успяхте аз все още си нося +10-те кг.които ми останаха. Embarassed
Много сладки снимки, само на силвърстар не успях да видя Simple Smile
Иначе и ние доста сме пораснали и вече така хитруваме, чеее ooooh!За сега само седим и се катери по мен като я сложа да седи близо до мен.Иние включихме на задна скорост и е  много  смешна като че ли изтласква гюле Laughingклати се клати и се метне назад и пак, но важното е, че се приближава и стига до набелязаната цел Simple SmileВече съвсем съзнателно казва Ма и Та когато иска да отиде в единият или в другият-най-често в мен Wink и такива работи при нас Simple Smile
Изкарахме си екстра при баба(моята майка) на басейнче, на разходки из няколко старинни селца насам-натам и така.Сега една седмица тук и после при другата баба и така това лято без моренце, нооо догодина....
Ето малко снимчици и от нас:
сред цветята,   на плаж],    опитвам се да докопам тревата, но ме хванаха,    а мама си мисли, че спя,    пак аз,    мама ми дава да опитам овче млекце и мммммм май ми хареса,    в Лещен,    пак там с мама до глинената къща-хотел,    и с тати,    и малко реклама на Чико по калдъръмите на Ковачевица Wink
Алексче, дай снимките които прави на Инес и Ниа Wink
Хайде до скоро     bouquet

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 16:31 от esy

# 234
  • София
Привет!
Ето го и нашия отчет: 8 700(+500) и 74см(+2см).
Тини напълно те разбирам за изправянето и пълзенето, май дипломната пак ще я отложа newsm78
Според мен документие, които си посочила вършат работа ако обезщетението се плаща от НОИ.Ако майката е заварено положение(както сме декемврийките) би следвало да се подаде само молба свободен текст или по образец на работодателя за ползване на отпуск за гл. на дете до 2г.,но май всяка фирма си има различни виждания Wink

# 235
Привет мамчета,къде сте се изпокрили.???Дечицата вече растат и май-нямаме толкова свободно време???
Аз не успях да прочета старите теми,но се справих със снимковия материал.Ето да ни видите,малко е дългичък..... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88537&photo=127

Даже още не съм се климатизирала,ама да попитам завърналите се софийски мами:искате ли да си направим една срещичка в Борисовата градина,тази седмица,май времето ще бъде хубаво???

Днес Лори успя да си разбие устичката на решетката на леглото й.То с това люлеене,какво друго да очаквам.Това дете не се спира и за миг,само лудее,ами като проходи...

Снимките на всички са невероятни,изпълнихте ми душичката с щастие.И на морето,и в Балкана,да са ни живи издрави съкровищата и повече снимки да има...

# 236
  • София
еси, снимкте са в албума на ния в общото албумче - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113820
дал мейл, да ти ги пратя, зашото има още Hug

# 237
Здравейте момичета!
Бебчетата ви са страхотни, толкова много са порастнали всичките!!!!!!!
Малката днес беше на консултация и е +2 см и +150 грама.Докторката пита дали й давам попара и като казах - още не, тя ми каза "Ами ти какво искаш, на една гола кърма и да расте детето....." #Crazy #Crazy #Crazy
Иначе всеки ден предлагам зеленчукови, каши, месни.....само на плодовите се хвърля и месните яде криво ляво.

Имам една молба към вас... Майка ми има остър колит и само от едни хапчета й минава, а сега са спряни от производство. За съжаление няма ново със същите съставки. Молбата ми е да погледнете в аптечките си и ако ви е останало някое - дори и 1 хапче и не ви трябва.......да ми пишете и да се разберем нещо си....
Хапчетата се изписват за разстройство и се казват Бисмутаналбин-може компромисно и Сулфагуанидин. Hug

# 238
  • Русе
Ако е в четвъртък сутринта, пишете и мен за русенската среща!!!
Айде в сряда вечер,  ако е възможно,  някой да ми пусне ЛС за окончателното място (и час!)
  bouquet

# 239
Момичета мисля,че няма да мога да дойда на срещата...Малкия е болен от снощи,с висока температура,много червено гърло,вече е на антибиотици Confused Направо съм се побъркала,такива неща ми каза докторката,че... ooooh!  Бройте ме за следващия път със сигурност ще дойдем Peace

Цял ден съм толкова неадекватна,това е първия път в който детенце се разболява..Не знаех,че съм толкова слаба,а трябва да съм силна заради него.
Много здраве желая на дечицата ви!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт