"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 12 985
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
EASpirit,съвсем не си слаба,просто си майка.Аз всеки път се чувствам така и при най-малките признаци за разболяване.и така вече почти 3 години.а,казват,че съм силен човек!леко боледуване и бързо оздравяване! Praynig

# 241
майчета пазете децата си има пак летен вирус с висока Т,разтройство и повръщане.  #Crazy дано се разминем  Praynig пожелавам ви здрави дечица и без болести.  baby_neutral

# 242
moonlady ,аз за съжаление ги нямам тия хапчета.Не мога да разбера как така ги спират без да пуснат нещо подобно.

Ето ни и нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=25
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159704&photo=26
 bowuu

П.С. я слизайте там отгоре и драснете някой ред.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 23:07 от liletka

# 243
  • Варна
драснах !сега мъжа ми ме накара да изчистя чертата от монитора със спирт  Confused
 smile3534
оффф все се каня да сложа снимки на Лорище в 8-мото албумче а все не ми остава време  Sad

вижте на какво клипче попаднах
(за съжаление често даваме лош пример на децата си,дори несъзнателно)-
 Children See,Children Do

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 01:09 от Virginity

# 244
  • Русе
EASpirit, бързо оздравяване на Георги!!!

# 245
Добро утро,момичета!Тук е ужасна жега и сега мислим за игри, подходящи за домашна обстановка.дано поне довечера успеем да се поразходим!
moonlady,за съжаление и ние нямаме от тези лекарства.попитахме и в нашите аптеки за останало количество-нали сме по-малък град, но няма.дано някой успее да ти помогне!
Virginity,клипчето е яко!благодаря ти, че го сподели с нас!
Желаем ви здрав и усмихнат ден!

# 246
Добро утро и от нас.

С тези вируси-лоша работа,милата ми Лорка вече незнам кой ден е с разстройство.Най-интересното при нея е,че е само на обяд и късно вечерта,през останалото времее както си трябва.Няма Т.,не повръща,чисто гърло,стомахчето и гърдите наред,а ако рядко и леко зелено.Да не би от рязката промяна на времето от студено към топло да прегрява това дете newsm78  Докторката ни сложи на диета,давам и прахчета Ентерол,лечебната хумана на каша и нищо.Възможно ли е да е от зъбчетата Thinking все се чеше и е малко нервна???

Хайде отивам да се подготвяме за ядене и разходка,до после....

# 247
ina_nk,синът ми беше така при пробиване на зъби.но, изхожданията бяха по-скоро като бебешките,отколкото като разстройство.и при него беше еднократно или двукратно.та,си мисля,че може да е от зъби.Соня наскоро беше със стомашно-чревен вирус и много и помогнаха печен банан и печена ябълка,смесени с лечебна хумана.

# 248
ina_nk и ние сме така.И аз не мога да разбера от какво е newsm78.Вчера му готвих супата с ориз,но днес пак е същото Crossing Arms

# 249
  • София
Инче аз пък 2 дни давах чай от шипки и се оправи Wink

# 250
Благодаря ви за милите думи!!!
Детенце емалко по-добре днес,уж няма температура засега,но пък много е нервен,едва заспа преди малко и чакаме резултата от допълнителните кръвни изследвания..
Днес изпратих и сестра ми,която си заминава за чужбина и ми е криво,не ми е ден изобщо....

# 251
Здравейте да се отчета на 20.08.2007 бяхме на консултация.Тежахме 9.100кг и 71см

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 13:23 от Black_Kitty

# 252
Нито ориз,чай от шипки,оризова каша,лечебна хумана,пюре ориз с морков и картоф,оризова вода,нищо не помага,а докторката казва-здрава е!!!! newsm78

А иначе пъргава,весела,игрива е мъничката ми.Дай й само да подскачка и  Laughing

# 253
Момичета чая от шипки от истински шипки ли го правите или от готовите чайчета давате?

# 254
  • Русе
EASpirit дано бързо оздравеете.Знам как се чувстваш ,и в никъкав случаей не си слаба.Това е майчината тревога ,която ще ни съпътва от тук нататък.Майките са силни.
На нас днес ни биха повторно БЦЖ.Дано няма някъква реакция ,че не съм запозната.
адриана пиши на лични да се разберем за утре.Днес срещнах майче и тя е съгласна ,но за следобед 17-18часа.
ina nk само от зъби шъ е да знайш!

Общи условия

Активация на акаунт