. Оказа се, че болката над кръста е възпален бъбрек моля ви се
. Абе вчера се връщахме от едно кратко пътешествие и по едни планински завои взе че ми постана малко лошо нещо ей такова
и казвам на мъжа ми, той вика това е, защото си на задната седалка, аз обаче казвам " да бе да, аз на влакчето на смъртта с главата надолу висях и не ми стана лошо, та сега от някви криви завои моля ти се". И тогава като мълния ме удари мисълта, че болката може да не е от прищипване видите ли, а от бъбрек
. Иначе два дена ходя на физиотерапия аз .... Ааа, сетих се какво да ви питам - 1.има ли бебчета, които са на АМ и имат нощно хранене? Значи при нас положението е следното - допреди да ме заболи гореспоменатия бъбрек, давах цица на Кристиян като се събуди към 4 някъде, той глътне там две, три капки, успокои се и заспи. Казвах си, че така полека лека ще отвикне съвсем от събуждането. да обаче, от петък, откак ми почна кризата, човека се събужда и похапва АМ обилно, сърди се на всичко друго
. Има ли други такива бебоци? Не знам защо толкова наивно си мислех, че когато Крисчо започне да седи, ще седи постоянно в количката и ще си гледа
. За мое огромно очудване, ако няма нещо супер интересно на пейзажа наоколо, той започва да се гърчи и пищи. налага се да го взема и той почва да рита от кеф
. Все ми се струва, че другите деца стоят повече
Та това ми е вторият въпрос 2. вашите бебчета стоят ли дълго в количките?Е, знам, дълго стана, но нали трябва да има нещо да четете ... след като не пишете

/ и накрая ....... намерихме една друга изхвърлена от някой подобен пакостник играчка на земята / имало справедливост все пак някаква / 
: - приспива малкия / стискайте палци
да успее /

. Пък аз - нямам нужда да разпускам, само дето понякога ми идва да избухна от нерви и напрежение
!
Диня например?