Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 60 885
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 3 630
Вижте му подписа, па пак ша си говорим, там има само една, никоя друга, нали Божо? Mr. Green Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Е НЕ Crossing Arms

Ама Тео мноо ти убав аватара,ти ли си го прай

Тц, Божо ма снима! Mr. Green

Аз отивам да се сърдя Tired

Аз па, че си дрънкам на китарата! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 631
а бе знаете ли току що кво ми се случи Shocked newsm78

п.с.Теоооооо е го хеттрика,пиши спокойно сега Joy Mr. Green
Па ли бе Shocked
Малиииииии ooooh! Whistling

неееее мааааа...не е това
Котьо ми направил мелбичка,да ме изненада....ама носи я,спъна се у котката и за да не я сгази (че ще го УтрепА!) я пльосна върху мене. Confused Rolling Eyes...и като се почна едно почистване.... ooooh! ooooh!...аз викам "Дай за 15-тина минути",ама той бавен...брише,бришеее и така Wink
И ти вика:"Как за 15 минути ма Котко ShockedАз за толкоз само ща цаливам" Mr. Green
Абе знаех си аз, че повредата не е у моя телевизор Joy

# 3 632
 За Доринда Бърборинда за да не се сърди-  http://zazz.bg/play:e94b3db5 мразя когато една жена се сърди ...... Whistling

# 3 633

Па ли бе Shocked

Котьо ми направил мелбичка,да ме изненада....ама носи я,спъна се у котката и за да не я сгази (че ще го УтрепА!) я пльосна върху мене. Confused Rolling Eyes...и като се почна едно почистване.... ooooh! ooooh!...аз викам "Дай за 15-тина минути",ама той бавен...брише,бришеее и така Wink
И ти вика:"Как за 15 минути ма Котко ShockedАз за толкоз само ща цаливам" Mr. Green

ма не е бе,важен е канала hahaha

# 3 634
Тео-от лаптоп ли ми пишеш? днес един френд ми твърди 4е от щатите си е донесъл и същия тук бил с 400 лв по-скъп-но янките не слагали записва4ки-не им требвали  ooooh!

Не, не пиша от лаптоп. Още не са ми го донесли. Ми по-евтини са там, не само лаптопите. newsm78

А бе Тео.....за размерите разбрах,ама чак топ да лапаш Shocked hahaha hahaha hahaha

# 3 635
Я полицаиката с големите Бомби   Hug

# 3 636

ми въоръжена е...бомби,палки,камшици,белезници....в тия времена несигурни newsm78 newsm78 newsm78 Wink

# 3 637
Тео-от лаптоп ли ми пишеш? днес един френд ми твърди 4е от щатите си е донесъл и същия тук бил с 400 лв по-скъп-но янките не слагали записва4ки-не им требвали  ooooh!

Не, не пиша от лаптоп. Още не са ми го донесли. Ми по-евтини са там, не само лаптопите. newsm78

А бе Тео.....за размерите разбрах,ама чак топ да лапаш Shocked hahaha hahaha hahaha

ццццц пак требва да ти се обяснява-първо топи после лапа....разли4но е ...все пак

# 3 638

Па ли бе Shocked

ма не е бе,важен е канала hahaha
Аз обичам денонощните канали Joy Joy

# 3 639
  • В голямото море...Живот
Вижте му подписа, па пак ша си говорим, там има само една, никоя друга, нали Божо? Mr. Green Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

Е НЕ Crossing Arms

и ти ли Бруте ooooh! Joy Joy Joy

Нещо не вденах  newsm78 newsm78 newsm78

За Доринда Бърборинда за да не се сърди-  http://zazz.bg/play:e94b3db5 мразя когато една жена се сърди ...... Whistling

По скоро това

4алгата нещо тая ве4ер не ми иде

# 3 640
Винаги съм се кефил как тоя наш език може да е с толкова широко приложение  Rolling Eyes

# 3 641
не знам за вашия скайп,обаче на мен някой иска да ми открадне самоличността newsm78...чезне ми аватаринга Thinking

# 3 642

Е НЕ Crossing Arms

и ти ли Бруте ooooh! Joy Joy Joy

Нещо не вденах  newsm78 newsm78 newsm78

По скоро това

4алгата нещо тая ве4ер не ми иде

ООО я се поцупи малко тогава аз тоя ПУДЕЛ СЛАШ и4 го не аресвам   Mr. Green

# 3 643
Ооо, Божоооо Hug

# 3 644
АЗ ИМАМ СКАИП  ПУСНАХА ГО    Crazy Crazy Crazy Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт