Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 59 681
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 5 070
О милинката ми тя, слънчице мое, не съм те забравила, прекрасна моя Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
......

...   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 5 071
  • София
И имам обещан секс. За после  ooooh!

А, така!
После да разправяш Mr. Green

# 5 072
Резултата Русич беше едно бързо 4:1 за мен, последната и я оставих за да не  я отчайвам hahaha
Само на 2-та игра успя да прескочи 11-те точки..
А тя играе доста повеч еот теб, така че..................................................... Flutter Flutter Flutter Mr. Green

# 5 073
Резултата Русич беше едно бързо 4:1 за мен, последната и я оставих за да не  я отчайвам hahaha
Само на 2-та игра успя да прескочи 11-те точки..
А тя играе доста повеч еот теб, така че..................................................... Flutter Flutter Flutter Mr. Green
Shocked Shocked Shocked Ти май не можеш да оцениш колко е толерантна към теб! ooooh!
Нарочно ти е пуснала, да се възгордееш, да си помислиш,
че си непобедим, а аз после да те оставя на "момиче"! Whistling Whistling Whistling

п.п-Кво пропуснах? newsm78

# 5 074
  • София
Некои играят нещо - падат, бият...други похапват сухари...
К'во става?
Случи ли се друго, докато ма немаши???

# 5 075
.... И имам обещан секс. За после  ooooh!
Кой, къде, кога и защо ги обещава тез неща???? ooooh!
И защо на мен никой не ми обещава подобно нещо??? Crossing Arms

# 5 076
  • София

К'ви обещания, бе, а си си поискала, а - бой, бой, бой, докато ти мине Mr. Green

# 5 077
Честито! Току що АВГ откри 1348 вируса и червея... Ще познаете ли какво прави щастливецът от сутринта? При това, за да е пълно щастието, половината от горецитираните са заразили системни файлове Simple Smile Кой ме би по тиквата да търся кракове за тотал командъра? В 5:30 часа. Недоспал, с несварено кафе, залепнали очи и ухаеща на клоака уста (естествено, с цигара)?

Закрепих бозата, която ние на шега наричаме "прозорци" (Windows), да се държи поне известно време прилично. За себе си не обещавам, че ще спазвам добрия тон. Единственото, което ме спира да псувам като каруцар е това, че джамовете нямат майка. Само бащата е известен, но не е мой тип!

# 5 078
Обещавам ти, че само да спра да удрям щайгата с петкилограмовия чук, тутакси ще ти обърна внимание. Simple Smile

# 5 079
Аз не ща обещания.  Whistling
Искам коня с каруцата  Naughty
Стоене, какво си закъсал?
Мина дали е пристигнала вече? Турила бут у прашка... Laughing
Обещавам ти, че само да спра да удрям щайгата с петкилограмовия чук, тутакси ще ти обърна внимание. Simple Smile
А на мен?

# 5 080
Побързай.... Whistling

К'ви обещания, бе, а си си поискала, а - бой, бой, бой, докато ти мине Mr. Green
Наще да не са братя? Mr. Green

# 5 081
Да не ставаме нахални, а? Simple Smile Все пак и за теб ще намеря свободни 3 секунди... Само да раздам правосъдие на компютъра и на всичко, което работи с ток!

# 5 082
# 5 083

Наще да не са братя? Mr. Green
Всички со правени по калъп  Crazy

# 5 084
Някой разбира ли нещо от Стоянчовата тема??? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт