Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 59 621
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 5 085
Не знам аз кой какво разбира, не знам и коя е тази тема, ама глейте кво стаа:

Мастор, бе! Три часа само чакам да приключи теста и да видя какво съм направил Simple Smile Сега да сложа отново и изтритите неща Simple Smile Абе отворих си работа за цял ден, мамка му Simple Smile

# 5 086
Ептен нищо не вденах.... Crazy

# 5 087
Къде е темата на Стоян?
Искам и аз да пусна тема. Обещавате ли да отговаряте в нея?

# 5 088
Знаточке, на ти Стоянчовата тема-
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202658.0 Crazy
Ай, пускай и ти, барем поне в твойта да мога да се изкажа... bowuu

# 5 089
Дрямка ли ви налегна?
Отивайте да спортувате...... Laughing

# 5 090
Как няма да ме налегне като до сега се пекох на плажа,после и на капан бях  Twisted Evil

# 5 091
# 5 092
Хайде де! Какво стана с обещаната тема? Искам да пиша, искам да пиша, искам да пиша, искам да пиша, искам да пиша, искам да пи...

# 5 093
Хайде де! Какво стана с обещаната тема? Искам да пиша, искам да пиша, искам да пиша, искам да пиша, искам да пиша, искам да пи...
...кам.

# 5 094
...кам.
Абе да няма скрити камери у нас? Я, какво е това мъничко-желязничко под масата? Ааа, топче станиол... Откъде ли е дошло?  newsm78

# 5 095
...кам.
Абе да няма скрити камери у нас? Я, какво е това мъничко-желязничко под масата? Ааа, топче станиол... Откъде ли е дошло?  newsm78
Снощи съм си го изпуснала, явно! Whistling
Баси, почупих се да го търся! ooooh!

# 5 096
...кам.
упс...сори...мое е Blush

# 5 097
Уф да му се не види, разкарай я някъде де.На кафе, на пазар Whistling

# 5 098
Последно! На кого е топчето? Почвам да губя търпение и ще направя същото, каквото и миналата година!

# 5 099
Последно! На кого е топчето? Почвам да губя търпение и ще направя същото, каквото и миналата година!
ми и на двете е.Ние вчера бяхме заедно.Ядохме шоколад Whistling

Общи условия

Активация на акаунт