Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 60 804
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 3 660

Вино  студено бяло и са си разТроена? Whistling  Hug Hug HugЗдрасти Мечо Hug

# 3 661

Ооооо, Меченце, като те видя и грейвам. Много си те обичам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 3 662
# 3 663

Вино  студено бяло и са си разТроена? Whistling  Hug Hug HugЗдрасти Мечо Hug

Joy Joy JoyЗдрасти, Божиии Hug

Ооооо, Меченце, като те видя и грейвам. Много си те обичам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

# 3 664
# 3 665
Тео, Ме4о маи по това време на  денонощието само ние 3-мката спамим....другите кои спи кои пиива-тия три работи   Mr. Green

# 3 666
# 3 667
# 3 668
Тео, Ме4о маи по това време на  денонощието само ние 3-мката спамим....другите кои спи кои пиива-тия три работи   Mr. Green

Мдаааааа.Няма лошо Grinning Wink

Аз преди малко се прибрах от една среща с двама мои съученици от Англия.Седяхме и си спомняхме какво беше. Еееееееееееееехххххх...................... Crazy

# 3 669

Аз преди малко се прибрах от една среща с двама мои съученици от Англия.Седяхме и си спомняхме какво беше. Еееееееееееееехххххх...................... Crazy

бе аз като бях ученик хич ми се не искаше да съм такъв .........у4еник де Исках да съм пораснал   Mr. Green Mr. Green

# 3 670
Ме4о първото което ми налетя в главата когато ти видях трите 4ервени дух4ета беше да се пошегувам 4е си минала през стъклопакет и си се разфасовала на 3   Mr. Green Mr. Green ма после си казах нема пакети с 3 джама бе   newsm78     Hug

# 3 671

бе аз като бях ученик хич ми се не искаше да съм такъв .........у4еник де Исках да съм пораснал   Mr. Green Mr. Green

При нас беше по-различно, щото бяхме там самички и се грижехме един за друг-не финансово де, но емоционално, и беше много весело и в същото време тъжно, щото ни беше мъчно за приятелите тук.Абе готини спомени.Тва е като с казармата-гадно,гадно, ама след време си спомняш само веселите моменти, а гадните също обръщаш на майтап(не,че съм била в казармата де Mr. Green Joy,цитирам мъжа ми)

# 3 672
Тео ме ЗАРЯЗА  Crossing Arms

# 3 673

Да се раздвижим скъпи! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По-късно се почувствах странно
някъде вътре дълбоко в мен.
Някак стана трудно да обясня,
Все едно пърхаха пеперуди.
Изведнъж закопнях единствено за нещо горещо
И от вътре нещо ми казваше, че това е истина.
Сега имам трепет, който ми казва,
Че ти чувстваш същото към мен.

Така че, скъпи, можеш ли да ме поправиш,
Защото треската ми
Става все по-силна,
Изгаря ме като огън,
Скъпи, нека разтърсим нощта!

Така че, скъпи, можеш ли да ме поправиш,
Зашото тялото ми
Става все по-гледно
И огънят става още по-силен,
Скъпи, нека разтърсим нощта!

Аз съм във вихъра си! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 3 674
Ме4о първото което ми налетя в главата когато ти видях трите 4ервени дух4ета беше да се пошегувам 4е си минала през стъклопакет и си се разфасовала на 3   Mr. Green Mr. Green ма после си казах нема пакети с 3 джама бе   newsm78     Hug

Има, има.Питай ме ,да ти кажа.Аз тва работя Wink

Общи условия

Активация на акаунт