Спамо - чат темичка (13.08 - 19.08)

• 60 143
  • 5 383
  •   1
Отговори
# 4 365
и аз излизам...

# 4 366
Идеята никой не иска да я схване,а тя е толкова извисена ooooh!
Въпроса е да поговорим за обувки днес,обаче да се оплакваме само от откъртени токчета е монотонно и скучно,та за това говорим кой коя обувка си мокри,от което ще последват съвети как да си я пришием след разлепянети и така.....

Лейдито, това е толкова извисено, чеееееее, не го схващам. На мен като ми се разлепи обувка я хвърлям и си купувам нови.

да бе да,а Арената Wink hahaha hahaha hahaha

Стига ма, онова не беше разлепено, и освен това бяха съвсем нови чепици. Глей си раб'тата.

# 4 367
Бомбе, във всички детски магазини има. Моят е на Камера и го взех от аптека. Гумиран е отгоре, слага се в/у матрака, под чаршафа и предпазва пиканото да влезе в него. Не помня колко беше, че го взех преди 2г., ама нещо от сорта на 6 лв.
Ама има ли найлон одтолу?Щот аз имам от Маги едни, дет са с плат отгоре, а отдолу с найлон.

Баш за това си говорим.

# 4 368
къде па ти ръгна ма

# 4 369
лимита ми изте4е Cryмалката дзверка не ме оставя на мира,ша отивам в парка да мисла що си4ки пикаме на лево Mr. Greenкато го изисля-о4аквайте вклю4ване

да не опикаш парка ей Wink hahaha hahaha hahaha

# 4 370
Бомбе, във всички детски магазини има. Моят е на Камера и го взех от аптека. Гумиран е отгоре, слага се в/у матрака, под чаршафа и предпазва пиканото да влезе в него. Не помня колко беше, че го взех преди 2г., ама нещо от сорта на 6 лв.
Ама има ли найлон одтолу?Щот аз имам от Маги едни, дет са с плат отгоре, а отдолу с найлон.

Баш за това си говорим.
Тц, тва много шумка.
Една съфорумка ми каза, че имало някакви, които са били като памперс.Продавала ги в аптеките.Били за възрастни.

# 4 371
Що ми се сърдиш ма Гейлииииииииии Cry

# 4 372
У лево  Peace
Жозефина, ако не си мокриш чепика,значи те "издържат"  Joy
Цомбе, моето гардже толкова гордо се изказа, че ми изкара конско. Хората си помислиха, че сменява гащи САМО ако са напикани  ooooh! А при баба си не се нашвирва.  Само в къщи.

# 4 373

Ти откачи тотално ма маме....на теб - никога Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
сега съм сериозна(не ми ли личи newsm78 newsm78 newsm78)

# 4 374

Ма щото ти пиша, а ти не ме забелязваш Cry

# 4 375

де ма...аз само видях "добрутрото" и че си ме скивала горе Wink
нали ти казвам,че съм сериозно-извисена ...прости ми ,ако съм пропуснала нещо,не е умишлено Cry Heart Eyes

# 4 376
пикли  Mr. Green

Цомбич, аз навремето купувах точно такива постелки дето търсиш. От материята на памперсите са и не шумкат,а и са доста големи, но са за еднократна употреба. Питай в магазините за памперси. А, и не ги постилай под чаршаф, за да си спестиш прането му  Whistling

# 4 377

нали ти казвам,че съм сериозно-извисена ...прости ми ,ако съм пропуснала нещо,не е умишлено Cry Heart Eyes
Прати са некой мъж-извисен ако може Joy Joy Joy
......и щи простя Heart Eyes

# 4 378
пикли  Mr. Green

Цомбич, аз навремето купувах точно такива постелки дето търсиш. От материята на памперсите са и не шумкат,а и са доста големи, но са за еднократна употреба. Питай в магазините за памперси. А, и не ги постилай под чаршаф, за да си спестиш прането му  Whistling
Пикли, ама от класа Mr. Green

А, точно за таквоз чудо говоря.Еми да де, няма да е под чаршафа, то тва е идеята.

# 4 379

Прати са некой мъж-извисен ако може Joy Joy Joy
......и щи простя Heart Eyes

отивам да потърся,ама нали се сещаш,че това ще ми отнемеееее време ....да намеря такъв Rolling Eyes Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт