Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 668
  • 936
  •   1
Отговори
# 150
Пуки , ама стига вече с тоз кантар.  Angry
И с тия шоколади стига Angry
днес + 5 кила
утре - 5 кила

Много добре знаеш. Няма кво да ти обяснявам.
7000 калории правят 1 кило мас. Това е сметката.

Караш ли ми се ?
Не те обичам пък вече .  Crossing Arms

# 151
Ако щеш ме обичай  Joy
Подсещам те нетактично да оставиш глупостите за някой друг Mr. Green

Тия + 5 и - 5 подхождат повече за някой плодолечителен режим  Joy

Не смятам за нужно да ти обяснявам подробно кое как с водата, солта, въглехидратите и маста - щото ти ги знаеш тези неща.

Heart Eyes

# 152
Мариетка, не знам за теб, ама големият син се роди голям и за втория докторът каза, че щом пак ще е момче, ще е по-голямо от първото #Crazy Пък с второто коремът ми беше по-малък, и сложих само три кг. отгоре (ама аз си бях доста като забременях).
Тумбачето ти е добре, не се притеснявай. Всичко ще е наред.  Peace Колкото по-позитивно си настроена, толкова по-добре и за теб и за бебето. Това съм го изпитала на гърба си.

Извинявайте за нережимната почерпка, ама не се сдържах да се похваля.
Обичам ви  Hug  love001

# 153
Ако щеш ме обичай  Joy
Подсещам те нетактично да оставиш глупостите за някой друг Mr. Green

Тия + 5 и - 5 подхождат повече за някой плодолечителен режим  Joy

Heart Eyes

Къде видя + 5 - 5 - аааа ама аз сериозно вече го приемам . Mr. Green

# 154
Дубрутру  Hug
Марче, честит ти рожденик   Hug Много здрав, щастлив и разумен да е   bouquet А тортата изглежда страхотно[/size]  Blush Редакция Пък аз са крия, като изразявам възхищение от тортата  Crazy Марче, нова ли е цифричката на лентичката  Flutter И да не е - сега я виждам  Blush - поздравления   bouquet
Тани, слънчице  Heart Eyes
Бебче, хубава и весела почивка  bouquet И снимки да не забравиш  Blush
Айче  Hug
Диче, пий к'вот не си пила, та дано се оправиш най-после  Hug
Хъфи бравос   bouquet
Мариетка  Hug
Ванчето и Лу ник'ви ги няма  Thinking

Отчетя за вчера: закус - по 100гр. мис. кляко и сметанЬ с нес кафе малко и 7 гр. мед, втори закус - ок. 50 гр. суджук, обяд - ок.100гр. суджук, следобяд-100гр. сметанЬ, вечеря - една салата домати (ок. 200 гр.) с мъъъъънинко печена чушка извътре и ребърца на жар, пак ок. 200гр.
Вечерта минах през Билла - налетях точно на щандовете с шеколади. Прияде ми са. Купих 2  Embarassed. Не ги изядох  bowuu Понякога имам чуството, че очите ми са гладни. Прияжда ми се нещо - ако не си взема, на следващия ден съм озверяла, купувам и го изплюсквам. Ако пък си го купя - тъй си стои и някой друг му вижда сметката  hahaha или просто го опитвам и го оставям   Blush взех и от онова крем сирене на Маджаров с орехи, дето Дени го похвали. Отварям ей-сега да закусвам - гледам - то розово   #Crazy Опитвам - то вкиснато   Sick Билла за пореден път се дънят с развалени неща   #Cussing out Та тъй де - закусих варена кокошка с бИльончето барабар - ок. 100 гр. оплаках се, ся мога да се пробвам да поработя  Crazy

Хубав, слънчев, усмихнат и успешен ден момичета   bouquet

Стига ве, еййййй, 9 отговора, аз кога ш'са публикувам. Що не спите още  Laughing Айдяяяяяяяя, 10 станаха  Crazy

Пак редакция Добре дошла на Уси   bouquet

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 09:15 от мечтаеща

# 155
Айде чао много Hug за всички вас.

# 156
Здравейте, красавици!

Бебче - приятно изкарване на отпуската! Hug
Дика, ентерол пи ли? Май не помага много. При твоя проблем - малко глад ще помогне.

По повод любовните обяснения на Пуки и Хъфи, стигам до следния извод за себе си.
Не съм си променила напълно лакомия мозък. Какво ми трябваше да се отпускам? Защо ми се искаше да се отпускам? Какво изобщо означават някакви си сладоледи, или порция картофи, или,....да не изброявам? В това ли се криеше голямото ми щастие по време на отпуската? Кога ще поумнея? Ще поумнея ли изобщо? И да си остана глупава - няма лошо. Но искам да отслабна пък. Слаба и глупава по-добре!

Та,.., Пуки, казах го объркано, но дано разбираш какво искам да ти кажа. Hug

Мила, харесвам ти  постовете.
Бети, честито студентство!
Литъл, много си ми сладка! Честно  Hug
Айче,  Hug
Марче, честит ти рожденник! Той си е цял мъж вече - да ти е много здрав и щастлив!
Уси, добре дошла!

Понеже пиша с два пръста - толкова успях да запиша от мислите си! Laughing
И да не забравя - Днес ще бъде един прекрасен ден!

# 157
Мечтаеща, понякога производителите ги опаковат неподходящо и дори в срок на годност са мухлясали и вкиснати нещата (а сега и от топлото), аз например със сирене Хелиос така се дъних и спрях да го купувам. Жал ми е да давам пари (пък и за околната среда), но си взимам Филаделфия като ми се дояде сирене за мазане или топено сирене от тия в сламчетата...
Благодаря на всички, които ми честите студентството, тепърва ще ви късам нервите с това Simple Smile!
Честит рожденик на Марчето, да и е жив и здрав!
Още нищо не съм яла и пила, нямам желание нещо. Мисля да ходя до магазина за вода и пилешко мясо. Започвам да кудкудякам пак. Имам едно парче сьомга, може да го изконсумирам него преди кафето, пък после ще видим.

# 158
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден Дами  Hug

Вие не спите ли  newsm78

Марче , да е жив и здрав големия мъж   bouquet Да е много щастлив и обичан  Wink

Милла, обичам да чета дълите постове .И аз като Мимс не мога да пиша много  Embarassed Но пък докато пиша, на ум ви споменавам  Heart Eyes
Мариетка , само на коремче си сложила - като с магическа пръчка ще паднат килцата  Peace
Танитка  Heart Eyes

За всички всички  Hug Hug 

# 159
Бет, извини, моля, мойта разсеяна особа  Blush Честито студентстване и да знайш, че много се радвам, че се свърташ отново наоколо  Hug Възможно е и производителя да е виновен, ама щот съм се понапатила и затова така реагирам  ooooh!
Тани, караш ме да се червя по никое време  Blush  Hug
Роси  Hug

# 160
Само минавам да видя кой още ми се е карал ...  Grinning

# 161
Пуки, спря ми нета  #2gunfire , иначе щях да продължа с карането  Joy
Ама закусих и ми се подобри настроението.
Ама ти си знаеш  Twisted Evil
 newsm51

Исках да ти кажа да не мислиш за морето след 10 дни - а да мислиш за морето след година и 10 дни  Peace
Разбирам, че заради разни болежки сменяш режимите, ама ти ги сменяш по-често отколкото аз бельото си  Shocked
Не е ли по-добре да си нагодиш нещо разумно към твоя вкус и здраве и да намалиш малко темпото на промени.
И също да не се вторачваш в тоя кантар така.
Сама знаеш, че е глупаво. Решила си да мериш нивото на водата в килограми а не в сантиметри ли   Crazy

newsm51

# 162
Ходих до магазина, купих само пилешко месо и извара, както и вода.
Днес ще си правя една от рецептурите от книгата на Дюкито. Може
да си врътна една дом. майнеза, ама по нова технология, разработена
от мен съвместно с физици и астрономи от НАСА, за да не е рядка.
Те от НАСА ги разбират тия работи. Специален поздрав за Асса - сега
пия вода Перие (много яка, за първи път я опитвам), понеже съм сама
и мъжа е у Франсето, викам чакай и аз по френски да започна деня.
Аз няма да и се карам на Непукистката, тя си знае, всичко си знае като
гледам... Аз като се запилях от форума беше на Ипократис и нали беше
много ефикасен, какво стана?! Сега на какво си, че не успях да проследя,
гледам, че пишеш и при Мазните мадами, ама нали тоя режим не ти беше
подходящ за здравето... Развълнувах се нещо. Освен това слязох и се качих
от и до 8-мия етаж пешком.

# 163
Ехоооо Hug

Имам сериозна питанка къмто майките с бебчета (вече или на път Wink) Кажете подарък за чужбинско бебе, на няколко месеца, не много близко, но все пак! Нещо българско (от Своге Mr. Green), хубаво и качествено (да не се развлече след първото пране).  Да ги зашеметим иноземците Mr. Green

Бебче, приятна ваканция! И внимавай с пътуването, че аз от една такава обиколка на родината си докарах слънчева алергия. Изгорях в колата ooooh!

Айя, къде ще ходите? На кой язовир? На квартира, на вила, на палатки?

Марче, честит ти рожденик  bouquet

Мила и Пуки пишат по-големи постове от моите Wink Аз доволен Mr. Green

Пуки, спри да си купуваш нережимни неща! Явно ти е слаб ангелът и не можеш да се въздържиш. Ако са в магазина, когато ти се прияде, ще те домързи да тичаш да си угаждаш! На мен ми се е случвало да купя четири кроасана, по един за всеки, и докато си дойдат, аз си ги изяждам всичките един по един. Така че за такива силноволеви души, като нас с теб, спасението е само в некупуването Mr. Green

Мариета, супер си Peace

Хъф, защо готовите мюслита да се избягват? Нали са ядки, семки и сушени плодове!? Само защото са по-калорични, или имаш нещо друго предвид?

Добре дошли на новичките!

Прегръдки за всички останали Hug Уж си водих бележки този път (съвсем сериозно Peace), но пак май пропускам newsm78

Бет, честито! Що се беше скрила, а Naughty

И да не забравите да кажете за подаръка Crossing Arms

# 164
Ходих до магазина, купих само пилешко месо и извара, както и вода.
Днес ще си правя една от рецептурите от книгата на Дюкито. Може
да си врътна една дом. майнеза, ама по нова технология, разработена
от мен съвместно с физици и астрономи от НАСА, за да не е рядка.
Те от НАСА ги разбират тия работи. Специален поздрав за Асса - сега
пия вода Перие (много яка, за първи път я опитвам), понеже съм сама
и мъжа е у Франсето, викам чакай и аз по френски да започна деня.
Аз няма да и се карам на Непукистката, тя си знае, всичко си знае като
гледам... Аз като се запилях от форума беше на Ипократис и нали беше
много ефикасен, какво стана?! Сега на какво си, че не успях да проследя,
гледам, че пишеш и при Мазните мадами, ама нали тоя режим не ти беше
подходящ за здравето... Развълнувах се нещо. Освен това слязох и се качих
от и до 8-мия етаж пешком.

Тц само тук си пиша , в темата за НВД имам два постта - бъбрихме си с Дени .  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт