Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 674
  • 936
  •   1
Отговори
# 165
Пиле, бутат им захар гадовете  #2gunfire
Кутийте на Нестле например - ако се зачетеш - си пише, че има захар.
Сушените плодове сами по себе си също са минати през захарен сироп  #2gunfire
Понеже баща ми е диабетик - майка ми му суши натурални плодове и му прави ошаф зимата.
Вервай ми - нямат нищо общо с тия купешките.
Нито са толкова сладки, нито кайсийте има тоя цвят  като на купешките.

# 166
А, не може да си бъбриш, как така ще си бъбриш...
Птицо, мен ме пропусна, ма то аз съм си за пропускане де.
Пиле, бутат им захар гадовете  #2gunfire
Сушените плодове сами по себе си също са минати през захарен сироп  #2gunfire

Ух на дяда, те затуй са толкоз вкусни!

# 167
Аааа, Пуки Naughty И при оризите, и при оризите ходиш! Видях те аз Mr. Green

(вчера се завирах по големия китайски магазин на "Пиротска" Що оризи накупииииих ooooh!)

Бети, още преди да мръннеш и те добавих, пък Crossing Arms Ма ти бързак като теле пред майка си Mr. Green

Ама мюслито на "Фамилия" не е такова, бе Thinking

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 10:42 от птица

# 168
Здравейте Simple Smile
Мамче, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав , и много да те радва Heart Eyes bdbaloni
(Децата са ни набори Simple Smile)
......и по повод на децата, снощи една дискусия с баща им(кой да ходи до магазина,  който е на 200м), та сега ми е супер гадно Hug, казах им, че съм им сърдита newsm78
Режимна, без намаление #Crazy и имам доста работа, след малко изчезвам от форума #Cussing out

# 169
Пуки, спря ми нета  #2gunfire , иначе щях да продължа с карането  Joy
Ама закусих и ми се подобри настроението.
Ама ти си знаеш  Twisted Evil
 newsm51

Исках да ти кажа да не мислиш за морето след 10 дни - а да мислиш за морето след година и 10 дни  Peace
Разбирам, че заради разни болежки сменяш режимите, ама ти ги сменяш по-често отколкото аз бельото си  Shocked
Не е ли по-добре да си нагодиш нещо разумно към твоя вкус и здраве и да намалиш малко темпото на промени.
И също да не се вторачваш в тоя кантар така.
Сама знаеш, че е глупаво. Решила си да мериш нивото на водата в килограми а не в сантиметри ли   Crazy

newsm51

Хъф  , ти си ми слабост  Hug .
Неприятно е , когато всички решат , че точно днес когато така или иначе ти е криво е време да ти дадат съвети .
Аз рядко , да не кажа никога не правя забележки относно нарушенията на режима - защото знам , че е твърде вероятно и на мен да се случи  . Но когато стана безгрешна лошо ви се пише , ако си признаете , че сте съгрешили .  Mr. Green Twisted Evil

# 170
Пуки, аз няма да ти се карам Naughty, но обещай Thinking, че няма да се повтори, потрети Simple Smile

# 171
Пуки, аз няма да ти се карам Naughty, но обещай Thinking, че няма да се повтори, потрети Simple Smile

zzz и ти ли скъпа , е не вадя тефтера и после само някой да наруши режима .  Crossing Arms

# 172
Пиле... ми аз  smile3518 Мени ма забрай  newsm45
Въх, Пуки  newsm43 'зе да става страшно  Whistling

# 173
Ей, сръдло Laughing Не ти се караме, а да кажем споделяме, че съветваме звучи малко помпозно Wink). Като те гледам, и ти се мяташ от режим на режим като мен, а така не става! Проверено на собствен гръб  33uu

Аз обаче от 1 септември ставам нов човек  Wink Обещавам тържествено Mr. Green

Хайде сега, карайте ми се! Аз не се сърдя Party

Пиле... ми аз  smile3518 Мени ма забрай  newsm45

Въх smile3538 smile3538  kiss kiss kiss

аааа, ма стига, де Crossing Arms

хайде и за Джопчето kiss kiss kiss

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 11:24 от птица

# 174
  • София
Пиле и мене ме забрави  Crossing Arms  Laughing

Марче честит празник, да ти е жив и здрав рожденника, много да те радва и да въври успешно напред в живота!  newsm59  bigdance2

Аз в момента съм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

До после

# 175
Пиле, що чак от 1-ви... нали знаеш, че утре започва от днес.
Ям супер вкусна Дюканска палачинка, като си припомних
тя може да се яде всеки ден по веднъж, което прави животът
красив, а режимът прекрасен. Прокарвам я с кисело мляко.

# 176
  • ГОре на черешата...
Пиле, дрешка ли искаш да бъде Rolling Eyes?
Аз съм доволна от "Вис Виталис" и "Венера"  - мекичко, качествено трико, не се размъква, не пуска при пране...ще мисля и пак ще кажа.

Джобче, стига стреля, разфърчаха се де що имаше гарги hahaha.
Казвай какво става.

# 177
Пиле  dancing  dancing dancing Аз няма да ти се карам пък  Crossing Arms Обаче гледай да не презареждаш излишно заради първи  Wink
Джопче, какво става  Hug
Бет, може ли да споделиш таз Дюканска палачинка как се прави  Blush

# 178
Пиле, ами аз  Blush

# 179
Жива да не бях, в Дневникът има едно много яко стихотворчество на Тринити. Много ме развесели.
Палачинката: 1 яйце, 2 с.л. (ама не с връх) пшеничени трици, 1 с.л. овесени трици (аз нямах и сложих обикновени овесени ядки, не фини) и 1 с.л. изварка. Това без много да му мислиш го набърбуникваш в една купа и бъркаш, то бързо става хомогенно. Пльоскаш го у тефлоновия, може с 1-2 капки мазнинка. Пържиш го, докато ти хареса, аз обичам по-препеченко. Става фърси, с кисело мляко като комбинация е почти истинско.

Общи условия

Активация на акаунт