Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 680
  • 936
  •   1
Отговори
# 180
Пуки, извинявай.
Аз най-добронамерено, ама явно не успявам  smile3538
Знаеш ли, ако Таня юни месец на ми беше казала, че е крайно време да спра коктейлите - сега щях да съм в лапите на йо-йото
и най-вероятно нямаше да смея да се вясна тук. От срам  Embarassed

Попче, ще ми свършиш амунициите  Angry

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 11:33 от huffman

# 181
Бет   bouquet  eat  Ей т'ва тия деня ще се пробва  Hug
Тани, да изпреваря Пилето, да та гушна  kiss kiss kiss

# 182
Танче, и теб, и теб kiss Много ти е хубава снимката, ама що си се скрила под шезлонга newsm78  Аз все си мислех, че той е, за да лежи на него човек, а не под него Mr. Green

Всички ви обичам, само Ванчето  Naughty  Mr. Green С такава другарка никога няма да отслабна, пък Crossing Arms Какво е туй чудо последното Shocked Shocked Shocked Още не мога да се освестя от гледката Cry

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 12:09 от птица

# 183
  • София
Алоооу, как пишете само, срама нямате ей.
Аз вчера бях водна, а днес още не съм измислила каква ще съм
ама ще съм ангажирана, та май ще съм полурежимна

# 184
  • София
Ядосвам се на домашните, които ме прецакват служебно. Направо от бяс се разтреперих. Е вече съм по-спокойна - вследствие на два бонбона рафаело, но днес по принцип ми е планиран дъждовен ден.

# 185
Оооох, човек на работа да не отиде ... вие направо сте прекалили!!!

Здравейте милички!

Аз съм си на работа и съм супер щастлива. Няма нищо по-добро от "сивото" ежедневие. Не мога да се облека от сутринта, само покажи, та покажи ... Стриптизжорка го раздавам  Joy
Но всичко е повече от чудесно.

Айче, не ми ги свали доктора накрая. В неделя се видяхме уж да ги свали, но ми каза, че все още има много отделяне и не би искал, защото е опасно. Не ми пречат, просто е малко некомфортно, но това е дреболия. Всички тук за шокирани, колко бързо съм се възстановила и съм на работа.

Мариетки - голяма наистина тумбата, ама много ти отива. Много си хубава и е чудесно, че си правиш снимки от бременността.  Hug

Пилеееее, къде прехвръкваш точно като ме няма!  Hug

Марче да ти е жив и здрав юнака. Само радост да носи. Моя на февруари ги навърши, та зная каква хормонална бомба си имаш  Crazy Да са живи и здрави, слънчицата  Praynig
А тортата е направо произведение на изкуството ...   bouquet

Хубав ден, кукли! Много ви обичам! Вещи да вземе да спретне довечера по едно кайвенце - шЪ дода!

# 186
Хо добър ви ден
Пиле  Hug
Тани пих и Ентерол  Simple Smile от сутринта обаче нямам "случка" та дано ми се е разминало вече  Praynig
Марче да ти е жив и здрав сина и много да ви радва   bouquet а за тортата думи нямам  Blush
Мариетка погал по тумбачето  Blush
Аз пък от зор да изчета не си водих бележки  Rolling Eyes
Бети честито ти студентстване  Hug аз втори път незнам дали ще сваря да се пробвам  Crazy
Попче Hug и всички

Забравих какво щях да пиша друго...а беше доста  ooooh! ...спи ми се  Tired

# 187
Време е за обедна почивка ... плана е да отскоча до спортния магазин наблизо .
Има много хубави бански на Speedo , дано има още от моя номер .
След час ще се похваля дали ще съм с бански на плажа или ще го раздавам нуди .  Mr. Green

# 188
Пека си риба за обяд и за да е по-сигурно, че ще я изгоря, пак довтасах тук Mr. Green

Здрасти, Майче Hug Много се радвам за теб - че се реши, че всичко е минало добре и че се чувстваш добре! Ти си ми първата позната, която се подлага на такава процедура. Чак се гордея с теб Peace

Вещи не я чакайте да ви прави кафета днес. Пак се канеше да зачезва нанякъде Wink Тя май ни е голяма скитня Laughing

Кой питаше за емотиконки? Като ви хареса нещо, цъквате върху емотикончето ->  Properties, и най-хладнокръвно си го крадвате Mr. Green

Здрасти, Диче Hug

# 189
  • Пловдив
Вещи щеше да ходи, но се отложи с два дена. А сега по едно кафенце, а за Майчето ако е пропуснала сутрешните чадърчета още едничко Wink

# 190
  • да има едно лесно - на мотора
Пиле  Hug И 1 септември е събота - на късмет да ти е .
Танитка ,   bouquet
Джобче , кой пак ?

Майче, Айче, Ванче, Танче, Диче, Птиче, Зетче, Бебче,  Мариетка, Бети , Хъф, Мимс, Асса , Литълче, Джобче,Онче, Вещи, Милла, Пуки, Ума, Авентура, Лу, Лейди, Миракъл, Съни, Марче,Силви, Тейс ,Голди, Ж , Уси, Янико ( списъка ще бъде попълнен в WORD  Wink за да няма пропуснати )  Hug

# 191
Ау, събота Crossing Arms Няма ли някое 1-ви в понеделник да се пада newsm78 Е тогаз ще започна Mr. Green

# 192
Първи, че и в понеделник е чак през октомври!Май много време има до тогава! Hug

# 193
  • Пловдив
Е, можеше да е чак февруари  hahaha

# 194
Вещи, благодаря за чадърчетата - мнооого освежаващи  Party

Пиле, кво ша праиш от 1-ви? Честитки да раздавам ли?

Рос, ти до WORD като опря - оредена голям значи .... много сме натежали (в двата смисъла) явно  Wink

Голди, да знаеш (за твое оправдание с кантарите), че преди няколко месеца бях на почивка в хотел на Шератон. Та там можеш да си представиш каква храна имаше, но ..... във всяка стая в банята имаше кантарче. Викам си тия са луди - не може хем храна на ниво, хем кантарче. Или или ... Ми така де, не дават на човек да си отвори душата (устата)  Joy

Общи условия

Активация на акаунт