Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 713
  • 936
  •   1
Отговори
# 195
Е, можеше да е чак февруари  hahaha

Че аз тайно точно на това се надявах Joy

...
Пиле, кво ша праиш от 1-ви? Честитки да раздавам ли?

Може Grinning Ще ставам сериозна, режимна и слабееща. Отново Rolling Eyes Дотогава съм го ударила на живот. Затова и не пиша много напоследък, ама днес ми е ден за вас Hug

А за кантаря в хотела - ми прави са хората. Инак гостите
ще вземат всичко да опукат Mr. Green

Асса къде е? Да не заминаха на почивка някъде?

# 196
Майче, ти пускала ли си снимки тук? Понеже се събличаш на рботното място де и аз да питам, защто 100% съм ги пропуснала. Звучиш ми сякаш си много доволен от живота. Наистина сивото ежедневие не е толкова лошо, ососбено след периоди със засилена концентрация на емоции (били те и положителни).
Непуки, Спиидо имат хубави модели, че сега трябва и намалени да са. Ние купихме един мъжки, от 53, намален на 29лв., което беше много приятно за моето око.

# 197
Майче, ти пускала ли си снимки тук? Понеже се събличаш на рботното място де и аз да питам, защто 100% съм ги пропуснала. Звучиш ми сякаш си много доволен от живота. Наистина сивото ежедневие не е толкова лошо, ососбено след периоди със засилена концентрация на емоции (били те и положителни).
Непуки, Спиидо имат хубави модели, че сега трябва и намалени да са. Ние купихме един мъжки, от 53, намален на 29лв., което беше много приятно за моето око.
Уви в магазина им на 5 те кьошета няма намаление - модела , който си харесах е сравнително на добра цена , за тази марка - 64 кинта . Утре ще го взема , защото днес ме отвлякоха едни красиви господа да ме водят на обяд и не остана време .  Simple Smile

Да вмъкна - обядвах пилешко шишче , смея ли да ям друго вече .

# 198
Ухааа-34 рицарки (3 пъти ги броих  Crazy ) Hug чудесно. Ако и всичките сме сериозни като някои цена няма да имаме  Blush  Mr. Green
Аз обядвах...разни работи  Mr. Green ..шопска салата, мааалко пилешко месо и още по-малко ориз...и сега ще спя...  Hug

Роси... и Евич...чудех се кой липсва значи...  Laughing

# 199
на всички, които имат празник - честито. чета ви, но съм кисела и не ми се пише.
обичам ви, много сила ми давате.
мариетка, много се вълнувам от събитията около теб.
бет, хубаво е че си тук.
днес ще ида на фитнес, да се разтоваря малко. ходи ми се много.

# 200
Ау, събота Crossing Arms Няма ли някое 1-ви в понеделник да се пада newsm78 Е тогаз ще започна Mr. Green
Joy Joy Joy
Малко работих и повечко се посмях Hug с Вас разбира се Heart Eyes
Обядвах 150 гр. пикантна и 1  Embarassedкренвирш #Cussing out не ми се карайте, много ми се дояде #Crazy
Вещи, черпи с коктейл по избор Simple Smile
майче, кога и на нас ще покажеш Heart Eyes Flutter

# 201
  • София
Мариетке от сутринта забравям да ти кажа, че си много хубава бременна мама. Коремата верно големчка отива, ама и то време не остана. Снимай се, хубави спомени са това. Не мен не ми даваха, заради някакви бабини деветини и последната ми снимка е от осмия месец - размер шкембе като твоето сега, даже малко по-големичко. Като се сетя каква се търкалях и не можех да си обвана корема  ooooh! - към мили спомени ме връщаш - благодаря!

Няма пък да ви кажа какво съм ял - щото не допрочетох поради что се карате на Пуки, ама аз довечера съм на рожден ден на един приятел, а жена му, която освен приятелка ми се пада и леко шефка, тука разваля дисциплината с едни Фкусни б.....ки  Mr. Green

Тъй на всички останали   Hug , а на майчето честито завръщане в "сивото" ежедневие.

# 202
на всички, които имат празник - честито. чета ви, но съм кисела и не ми се пише.
обичам ви, много сила ми давате.
мариетка, много се вълнувам от събитията около теб.
бет, хубаво е че си тук.
днес ще ида на фитнес, да се разтоваря малко. ходи ми се много.

Какъв празник , да не съм пропуснала пак нещо .
Мама утре е именичка и понеже все забравям сега ме хвана параноята да не е днес .
Отивам да проверя .  newsm78

# 203
На Марчето сина и има РД!
Какъв ден е утре?! На Мариите ли или друг, аз не съм в час?

# 204
  • Пловдив

# 205
Тоз сладур Hug, май не е почитател на здравословно (режимно) хранене Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 206
  • да има едно лесно - на мотора
Хич и не ви запомням лентичките  Embarassed Ако бъркам -  Вещи , ти да не си я преместила  newsm78 И много моля за такива като мен  да си казвате като свалите килце  Heart Eyes
 Бети , Мариите и някои Милени ( по този повод - Мимс , ти утре ли празнуваш ? )

# 207
...а питате, ли мен Hugкакъв беше станал моя корем Simple Smile Heart Eyes
Мариетка си е добре Heart Eyes пу..пу.....

# 208
... Бети , Мариите и някои Милени ( по този повод - Мимс , ти утре ли празнуваш ? )
Що питаш само Мимс, а?  Crossing Arms  Hug

Довечера съм на концерт на Слави  Blush Ей сегинка ми вкараха офертата, и аз, нали ми е слаб ангела... Ма поне ш'си поподскачам, попея, повикам  Blush

# 209
Кви снимки бе??? Вий луди ли сте? Още остана и снимки да пускам  Embarassed
Ако не си бях пускала муцунката, можех да пусна цицата, ама сега .... нИ бива  ooooh!

Бет, така е, всяко "излизане" от ритъма си е сътресение. На мен ежедневието си ми дава стабилитет.

Съни, добре си решила за фитнеса - разтоварва и зарежда едновременно  Hug

Трябва да ви кажа, че снощи тук имаше предаване реалити такова, на такива дето отслабват. Имаше невероятни постожения. Хората за 7 месеца смькнали по 60-80 кг.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт