Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 610
  • 936
  •   1
Отговори
# 60
  • ГОре на черешата...
Ассе, май не е още Rolling Eyes...ама те при второ казват, че може и в деня на раждането да се смъкне...бе имам чувството, че няма да е в близките 10 дни, ама да видим  newsm78

Пък вие може залагания да правите  Mr. Green

# 61
И аз не работя, кво се прайте?! Само се мотам из нас, чистя уж, ама съм и болна. Носа ми тече, мога да си събирам вода от него и да поливам цветята. Трябва да пиша, имам да пиша много, но нещо нямам много добро вдъхновение, а не ща да излиза някъв бълвоч.
Закусвах с хляб тази сутрин, но малко и луканка със сирене. Обаче на връщане от Поморие си купих праскови и мисля да си ги изям със или без сваляне на килограми. Вие как сте с плодовете?!

# 62
Чакайте бе хора, не сме видели още цялата ръчичка  Grinning
Още 10тина дни е добре да си седи кротко в коремчето.

# 63
Ассе, май не е още Rolling Eyes...ама те при второ казват, че може и в деня на раждането да се смъкне...бе имам чувството, че няма да е в близките 10 дни, ама да видим  newsm78

Пък вие може залагания да правите  Mr. Green

и аз така за второто имах чувството. и после като се смъкна и след няколко дена родих. и нямах никакви признаци, просто само усещането прената вечер, че май ще родя сутринта. а пишкаш ли повечко? тегли се редовно, щом свалиш 200-300-400 г, свиркай да почваме да стискаме палци (не че не ти стискаме сега)

# 64
  • нейде там, където ....
Naughty

Отивам да си работя  Blush

и аз работя ли, работя. хапнах на обяд някакво мъъничко пълнозърнесто хлебче, поръсено с разни семенца - мак, едно-друго. нектарини 2 броя. много се променили местата за похапване на работа, повечето са в отпуски, няма де да се яде нормално, сиреч салатка с нещо. не очаквах. утре ще си нося манджа. ако стигна до работа, вместо да си пусна молбата за отпуска. пак ме ядосваха колеги, ама доста хора ми казаха да не им се сърдя - те това си знаят и няма да се променят. След малко отивам да си подбирам домочадието.
Пия вода - дотук май станаха вече 2-2.5 литра. Поне това е както трябва.
Шумен?

# 65
че то аз не бързам, просто питам Simple Smile

обаче, да си призная, имам си предпочитания към Лъвчетата  Hug 

# 66
  • нейде там, където ....
И ми хрумват една камара нетрадиционни лечения на всичките болежки от последните 4 страници. За да не спамя, който се интересува да пита лично. Повечето идеи са от здравния, но са пробвани вече. Хреми, ангини, р*******ство . . .

че то аз не бързам, просто питам Simple Smile

обаче, да си призная, имам си предпочитания към Лъвчетата  Hug 

а аз - към девите, особено мъжките . .

# 67
  • нейде там, където ....
Да се напиша, като за последно, че си отивам дома.
Питах по-рано за дупките и рожденните дни, понеже ми бяха казали, че 45 дена преди и след рожденния ден на таткото се зачевали момичета. Ма 1000 % гаранция. Аз малко подсмръкнах, че я ми вижте накипреното петгодишно момиче, тамън по средата на туй време правено Simple Smile . Няма надежда за мене. И да решим да има трето, сигур пак ще е мъжко. Щом и от Сатурнова дупка пак момче се пръкна . .  Laughing Laughing Laughing

# 68

Имам неприятното усещане, че следващите два-три дни ще са особено тежки. Чувствам зверски глад (след стабилното хапване последните седмици)
Ноо, ще се справя  Laughing

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 20:51 от tanita_ko

# 69
Таня   bouquet 

Положително зареждаща снимка, да ти се връща  Hug

# 70
Сурер си Heart Eyes

# 71
Хе-хе - ама аз пуснах най-щадящата снимка.
Ако знаете какви има.... (най-тресящи се  Laughing) - те са за догодина - за "преди" и "след", и "по време на"
 Hug

# 72
Таничка много хубава снимка  bouquet

Ние ще заминаваме утре сутринта на почивчица,толкова работа имам сега,пък нищо не ми се върши.

Ако немога да пиша после пак много  Heart Eyes и да знаете че много ще ми липсвате Hug

# 73
абе хора, аз защо все не успявам да видя снимки? къде е тази снимка сега?

# 74
Танче, ако си много гладна - съвет от мен.
Днес - утре не гледай количества - яж - щом си гладна - НО стриктно режимно.
И ще влезеш в ритъм. Дори и да преядеш - няма страшно. От месо трудно ще надебелееш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт