Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 662
  • 936
  •   1
Отговори
# 750
Голди, лентичката, която ми отчита бременността отначало цялата беше покрита с парченца от пъзел и ръчичката не се виждаше. А сега са останали само две, значи скоро ще пипна ръчичката...

СУПЕР!!!

# 751
  • София
Добро утро и от мен!

Уси въпросът ти за калориите е доста сложно зададен, защото аз лично се затрудних да разбера от коя точно храна по колко си хапнала. Ако искаш пиши първо грамове после храна или първо ядене - еди какво си, второ ядене - друго си и т.н. Защото е важно и каго по колко ядеш. Иначе периодите на задържане може да са много дълги - с месеци, зависи от страшно много фактори - храна, вода, движение, стрес, свалени кг, качени кг, писущаи дребосъци, кърма и какво ли още не. Пиши по-подробно и по-подредено, така ще можем да ти помогнем.

Съни никакво унинаване  Peace
За Мила се отнася същото - пиши почесто, за да ти асфалтираме дупката, щот при вас има други кметове  Joy

Хъф да се стягаш - какви са тези прибежки забранени до храните непозволени!

Голди умирам от смях с тебе - мъжа ти чак меда да скрие  hahaha Joy Joy

Дичето и Роси завидях ви   bouquet

И аз участвам в схемата за Мариетка - имам телефоните на Лу, Съни и Тани

# 752
Добър ден  Hug
Не съм се наспала  Tired вчера станах в 5 сутринта,а си легнах днес в 2и30 сутринта... малката нещо се разповръща към 1:00ч.  ooooh! но мисля,че е било само от преяждане...  Praynig
Канатара е готин  Heart Eyes нищо,че снощи си "отворих" душицата за кола и чипс  Blush
На кой какво щях да казвам  newsm78
Аааа...Мариетка последните 2-3 дни си мислех кое пъзелче ще ти се отвори първо от трите  Grinning и залагах точно на ръчичката- да се види вече цялото бебче  Hug
Мила  Hug ник'ви затъвания, потъвания...  Naughty не се разрешава... Heart Eyes
Ставам,че кога ще излизаме- к'ва е жега навън  ooooh! после още...Обичам ви и ви желая много приятен и усмихнат ден   bouquet

# 753
Много ми е весело ... слънчицето грее , птички пеят .
Кантара е благосклонен - 1 кг , официално съм разкарала всички прегрешения .  newsm44
След малко излизаме с майка ми по магазините , да обяснявам , че това ми е любимото , то си е ясно .
Мариетка мерси за гроздето , но партито свърши ... от днес съм отново на моя си режим .
Начесах си крастата за плодове .
Мила   Hug
Хъф много лошо това за морето , предната година не разбрах , че е имало лято .
Седях си в мрачния Дъблин , зяпах как вали из ведро и ми идеше да изям целия хладилник от яд .
Е направих го - сега свалям кила , нямаше нужда да си усложнявам живота .

Може би до няколко месеца  отново ще гледам дъжд всеки ден , но вече ще го приемам  с друга нагласа ...
Досега обсъждахме идеята за лаптоп , реши се , че ще имам за рождения ми ден ако слушам .  Praynig

Забравих да питам ... Майче как си , всичко наред ли е с операцията ? Hug

# 754
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден Дами  Hug

Мариетка , май наистина чакаш да е Дева  Heart Eyes
Айче, лек път
Хъф, никакви такива мрачни мисли. Аз пък планина лятото вече 2ра година не виждам , а така я обичам  Confused
Милла  Hug
Пуки , знаех си , че ще те държи 1-2 дена -  дето казваш , докато си начешеш крастата  Mr. Green
Диче, как е днес Вики ?

Майче   bouquet - за 10-те години надолу . А че вече ще трябва придобивките да ги махаш от сметките за килцата е повече от ясно  Wink

# 755
Добро утро Hug

Днес стават точно 2 месеца откакто съм на режим и исках да се похваля, но сигурно ще чакам още един поне.
Защото сега съм толкова потънала, чееее Embarassed Embarassed Embarassed Хъфи, ще трябва да ми отстъпиш някоя и друга бухалка

Пуки - значи и с грозде ставало - поздравления и ще чакаме хвалбите за новите придобивки

Стискам палци на Мариетка   bouquet не може да не излезе бързо, я колко хора те мислят само

Роси - и аз имам момченце Дева - не е чак толкова лошо, даже е страхотно Hug

# 756
  • Пловдив
Добро утро и от мен с по едно кафенце и една тричава закусчица Wink

# 757
от сутринта се каня да ви кажа добро утро, ама то стана добър обяд.
боли ме глава. снощи пих вино. ядох режимно. кантарът е без промяна - 87,5 кг. какво се закучиха нещата пак, ама ще дерзая. днес ще пия повече вода. до фитнеса не знам дали ще стигна.

# 758
  • София
и моето стана добър обяд
уж нямаше да съм тук в събота, ама се налага да вися цял ден
и то не щото нещо ще правя, а просто да чакам една жена да дойде
уф

Никой не е родил докато ме няма - добре
на мен Дика ми има телефона

а от утре ще има и нет постоянно

# 759
  • ГОре на черешата...
Мими, тъкмо щях да ти кажа "Честит ти нет". Нищо. Айде, утре Peace!

# 760
Privet mili4ki,
Sorry za latinicata, ama na toq komp ne6to se magarqsva kirilicata, a mnogo iskah da se obadq.
Lipsvate mi, ne moga da navaksam s 4eteneto, snimki maj sum izpusnal.
Pri men se o4ertava o6te edna mnoooogo natovarena sedmica i posle 6te se suvzemam.
Dnes sum raboten, no puk na hladno.
Priqtni vi po4ivni dni.

# 761
 Tired тъпо ми е, гадно ми е, смотано ми е....не мога да се наспя и се чуствам като парцал днес вече..не искам да седя в гадната Обеля и в още по-гадната София  Close
Роси- добре е ... според мен...мисля,че и е било тежко от храната само.
Имам тел. на Танита и Мими. Ако някой иска да дава на ЛС.
Отивам да си видя зеленчуковата супичка и да зяпам в една точка  Shocked

# 762
диче, гуш! нека не ти е тъпо. хванала съм се да слугинствам, докато го няма домочадието, иначе бих те поканила на разходка до тук:), ние сме с изглед към пазарджик:). на панчарево е хубаво и е близо:)
ти днес успя ли да тичаш?

миракъл, как си? нямахме вести от теб.

# 763
Gore - dolu, no ne sum rejimen. Nqmam vreme da mislq za tova i pak se nosq po te4enieto.
Dobrata novina e pone, 4e ne ka4vam.

# 764
Диче

Общи условия

Активация на акаунт