Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 666
  • 936
  •   1
Отговори
# 735
  • нейде там, където ....
Съни  Hug Hug Hug
Да ти кажа аз истината з … 80;те . следвай ме … 7; си. > <

# 736
  • Пловдив
Аз викам да си дадем номерата на Мариетка и тя като се запъти към болницата да ни звънне на всички, за да сме спокойни за нея  Crazy

# 737
  • нейде там, където ....
Може и друг да събере базата данни, тя да звънне на 1-2, които да разпространят новината - смс през И-нет, едно-друго.
То обич рицарска, ама да я набутваме в такъв момент с трийсе и кусур обаждания . . за времето и положението - няма да ги споменавам   bouquet

# 738
  • Пловдив
Може да направим схема - тя на двама, те от друга страна на други двама, после пак така - докато научим всички за минута две  Laughing

# 739
  • нейде там, където ....
Такава ни е схемата за оповестяване на класа при срещи. Сега ще са достатъчни три рицарки, та все някоя ще е на линия и ще каже тук.
Имам у дома неограничен нет, на работа - също. Нямам връзка единствено през 40-те минути между двете дестинации. Отпуска ще излизам септември. Искам да съм ятачка на Мариетка. Ша пренасям инфо, бомби, каквото каже.
Опа, бомбите май бяха специалитет на Ванчето
Лека нощ! До утре!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 14:49 от jd

# 740

РАЗПЛАКАААААААА МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

# 741
Диче - и на твоя също #2gunfire
smile3506 къде го този бе  Thinking
На "моя" съм му теглила отдавна няколко аз....и го няма и не съществува...тъй,че...  Hug

Съни  Hug Heart Eyes
А тия разплакващите си ги оставих за утре аз  Mr. Green
Лека и спокойна нощ   bouquet

# 742
  • Шотландия
На Дичето - моите възхищения! Сигурно скоро ще ни напускаш, то си една стройн фиданка и убавица. Роси така и не я видях, майчето - още по-малко  в оная тема прегледах към 20-тина страници, ама не можах да стигна до 41-та.... Карай. Вярвам на всичките колежки-рицарки.

Ж, първото ти парче ми дойде таман на място, дори го изпратих на приятелския си кръг... Другите си ги оставям за утре, когато ще ми трябва мотивация. Странното е, че съм ги гледала преди - но някакси сега ми действат по друг начин.

Пуки, замислих се над това, дето каза за приятелите ти, как дори ти казвали - няма какво да отслабваш. Сигурно го правят с добри чувства... Имам приятелка, която е слабичка. Била е дебела след бременностите си и е отслабнала с глад. Ама пълен. Наведнъж. И повече не е напълнявала. На нея съм й забранила да коментира килограмите ми и диетите ми, защото не е в състояние да ми влезе в положението и да ми съчувства. Като рече понякога да каже, че съм си била добре така и ми отивало и не знам какви други глупости, направо й казвам - сега ще ме саботираш ли или какво? Нали сме се разбрали - ти не ги разбираш тия работи и не си пъхаш гагата в моите режими. Тя се съгласява и млъква. Ама се обичаме много, затова си позволявам така да й говоря. Иначе седнах веднъж и й обясних, че по другия начин не ми помага, демотивира ме и прави нещата за мен по-трудни. Та като се появи някой да рече - ти пък какво се занасяш на тая тема - му казвам кратко и ясно. Килограмите ми са си моя работа, така се чувствам, не искам да ми пречите.

Айче, Марче и Попчееее, честито за намаленията! Да повлечете крак дано!

Абе кой е Камъче – Танита ли? Вчера като се появих, вече имаше само Камъче с нов аватар – нищо не можах да позная...

Марчееее, как успяваш да не ни забравиш – бравос!

Букличка и Сладоледче – добре дошли! Дано да ви хареса и да се задържите между нас.

На Уси въпроса защо не го забелязахте - нека някой да й отговори, моля - ето, повтарям го:
Цитат
Ето и аз да се отчета 200 гр. бадеми 500гр кис мляко 4,5% кашкавал 50гр.пуешко филе 20гр. пилешка пържола 150гр. и 300 гр. салата домати,краставици
3л.вода
Момичета кажете колко време ще имам застой в килата, да не би  да са ми много калорийте  newsm78

Уси, не е лошо да си смяташ калориите поне за начало.  Тука пише как да си определиш дневния разход на калории.
http://spidersport.com/weight-control.php#2
Ако очакваш да отслабнеш, трябва да приемаш по-малко от това, което си сметнала.

Ето и калориите на основните продукти:
http://spidersport.com/calories.php

Ако разбираш английски, фитдеят е добър - смята ги автоматично.

С тоя гликемичен индекс направо ме заклахте... Ще си го чета сега в захлас... Аз държа, държа цял ден и вечер се изпускам - обикновено са мандарини/портокали или ябълки. Или ядки...

Не пиша редовно, щото ме е срам... Уж внимавам, пък резултати нямам. Sad Знам, че движението ми е недостатъчно. Нещо не успявам да се мотивирам, обаче... Винаги имам 1000 неща да свърша и винаги все нещо е несвършено. Ето днес въобще не стигнах до гладенето, а си свалих дрехите и ги приготвих...

Усещам, че нещо затъвам... ooooh! Утре се надявам да е по-добър ден...  Tired

Казах ли, че ви обичам? Hug

# 743
Добро утро  Grinning

Мила - накъде си тръгнала да затъваш.
Нали знаеш, че днес ще бъде прекрасен ден.   bouquet
КАмъчето / - да бившето Танче/  ще го обяви официално по-после.
Аз се издъних пак яко снощи. И реших да си почина малко.
И без това днес най-вероятно ще имам гости.
От утре или от понеделник пак почвам.
Лошото е, че мотивацията ми изчезна. Последните няколко дена карах по инерция от засилката за морето....
На 1 октомври правя 1 година откак съм почнала - иска ми се много дотогава да мога да отчета
добър резултат, а в края на октомври имам и рожден ден, а и среща ще има - трябва да сме хубави  Grinning
Имам работа. Гадна и неприятна и се мотая много, но трябва да се промени -
ще се наложи следвашите 2-3 дена да си седна на д-то.
То аз и сега седя, ама се мотая.

Айче
Hug де си?
стегна ли багажа  Party

Хубав ден пожелавам на всички Hug

# 744
Само още нещо да кажа.
Моля ви  Praynig
Ако в понеделник не съм на линия -
или ако се издъня в режима понеделник - вторник -
или ако се измъквам от отчетност
и бягам по тъч линията
 Praynig Praynig Praynig
някой яко да ме  fight

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 08:22 от huffman

# 745
Ааааа, и аз искам да съм част от схемата на Вещи/Мариетка (имам си софийски Бг-номер, та няма да "набутвам"). Знаете ли го този Бг-номер. Много е готино - аз плащам от тук една твърда такса, а всеки, който ми звъни, набира дефакто софийски номер и плаща като за градски разговор, но звъни тук при мен. Мнооо хитро  Wink

Тази седмица май ще ни пооредят редиците. Айче заминава, Пуки ще я последва. Мариетка и тя май няма да й се размине тази седмица. Ама няма страшно, ние ще държим фронта за тях  Hug

Съни - всичката сила на света е в теб, нали знаеш. Бях ти казвала, че предизвикателството "отслабване" е малко за теб. Сега и за това, което изживяваш ти казвам пак - то е още по-малко. Сега се концентрирай в себе си и децата. Вие сте центъра на вселената, не той. Ти имаше малки фъстъчета, нали, ако помня правилно?

Хъфи, ти къде си загуби ентусиазма? Май яко се разстрои от липсата на море. Я му тегли една. Лошото настроение с нищо не помага, да не говорим, че яденето не го компенсира. Какво ще кажеш за една нова придобовка? Няма ли да ти се отрази освежаващо?  Hug

Хубав да е денят ви, милички!

# 746
  • ГОре на черешата...
Голямо разчепкване сте ме разчепквали тая нощ Crazy! Айде - за благодарско:

И специално за Пуки:

Пак не спах. Въпросният ми любим комшия пак е първа смяна Close. С прискърбие научих, че май не са на квартира, а са купили къщата. Поради което приемам съболезнования Confused.

Много сте ми сладки и много ви обичам  Hug Heart Eyes Hug- колко сте загрижени за мен и моята мишка. Такава сила и увереност ми вдъхвате, че забравих как се мъчих с Калоян и си мисля, че това сега ще го изстрелям за час без проблеми.

# 747
  • ГОре на черешата...
Въх, две пъзелчета още  Shocked ...

# 748
Добро утро, милички!Малко късно, ама...Поне си поспах малко!

mari_eta все се каня да те питам, к`ви са тия "пъзелчета", за които говориш?А между другото - и аз стискам палци и чакам.Нищо, че не пиша много, чета аз...най-редовно!

huffman, приемаш ли аз да те хлопна?!?Вчера к`ва щях да я свърша - просто не е истина!Навечерях се със зелева салата и малко  Embarassedкренвирш Embarassed.Ама като реших, че ми се яде хляб с мед /нали си ме знаете с моята лудост!/.Викам си - като заспи мъжо, ще търся буркана /нали той го прибра някъде!/, ама междувременно - дай да се кача на кантара... #CrazyМале...86 кила....а сутринта бях 83,700.Стреснах се здраво, пих една вода и направо си легнах!И за мое щастие - тая заран пак бях 83,700.Не знам к`во стана вчера, ама...сигурно си имам небесен закрилник! Rolling Eyes....Та, тъй де, тегли се и ти редовно - много отрезвяващо действа!

Хубав ще е денят ни Майче!Нека да е хубав и твоя!

# 749
  • ГОре на черешата...
Голди, лентичката, която ми отчита бременността отначало цялата беше покрита с парченца от пъзел и ръчичката не се виждаше. А сега са останали само две, значи скоро ще пипна ръчичката...

Общи условия

Активация на акаунт