Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 671
  • 936
  •   1
Отговори
# 720
Идвам да си направя вечерната проверка.
Докът е време - че нещо се разплух  - наистина не ми се
работи и тръгнах много често да се разхождам към кухнята  #2gunfire
Пуснала съм си музика на слушалки - че да съм вързана тук и да не се разхождам  Mr. Green
Ама наистина имам работа - та май ще издърпам щепсела на нета най-накрая.
Да знаете - ако дойда пак - да ме гоните като Мариетка от готварския  Joy
Та значи:
3 ябълки, 200 гр. извара, 5-6 джанки, 3 кафета със 100тина грама мляко и една малка лъж. захар.
Някакво кюфте в плик - 120 гр. нямаше избор голям, 2 филии бонус омега с около 90 гр. топено сирене с много е-та,
300 гр. кисело мляко, сирене - може би 50 - 70 грама, малка филиика бял хляб.
Общо ги смятам към 1750  - крайно време е да се спра.
Въглехидратите - много.
Пуки е виновна  Naughty  Mr. Green
Утре сутрин ми иде да не се меря   Tired

Пуки  Heart Eyes Hug
Лека и хубава вечер   bouquet

# 721
Ето и аз да се отчета 200 гр. бадеми 500гр кис мляко 4,5% кашкавал 50гр.пуешко филе 20гр. пилешка пържола 150гр. и 300 гр. салата домати,краставицию
3л.вода
Момичета кажете колко време ще имам застой в килата, да не бида са ми много калорийте  newsm78

# 722
Еееее, Миме, да си жива и здрава. Ни бях помислила, ма то си И половин кило (ама нали кожа махаха..) А бе де да зная. Сутринта преди операцията бях 58 без малко, а тази сутрин бях 60 и малко. Ама наистина съм подута. Иначе по дрехи не усещам увеличавания, а с храната много, ама много внимавам. Мисля седващата седмица и на спорта постепенно да се върна и се надявам да си ги смъкна тез излишества неприятни.

Веши, ми хайде, на добър час да е! Малечка на градина ли я пращаш?

Хайде лека вечер... И Мариятка да не би да се готви да ни изненада тоз weekend?

# 723
Майче   Blush  Hug Heart Eyes има всякакви нали знаеш...а и друго има- дето хубавите ябълки прасетата ги ядат  Laughing за това сега вече и се пазя много повече...вече по-добре сама,отколкото с някой..."мъж"...  Tired ...к'вото било- било...ще дойде и моят ден ...предполагам  Mr. Green

Мариетче от вчера се каня да ти кажа,ама забравих  Crazy чувала съм,а и на мене го усетих,че щом спиш спокойно момента наближава определено...близо е...  Hug

# 724
букличке, май само аз не съм ти казала ДОБРЕ ДОШЛА! не мога да ти пиша повече, освен че се радвам, че има нов човек тук.
момичета, казвам ви пак, много ви обичам!!!!!!
не знаете колко много ме подкрепяте!
вече на всичките си приятели и познати съм казала, че Рицарка звучи гордо и Рицарка е равностойно на самурай и мъжко момиче!
прегръщам ви много!
имам нужда от прегръдки! в този мъжки свят, мъжете си мислят, че те диктуват правилата (за бизнеса говоря тоя път, не за любовта). големи подсечки, обаче като ми казаха, че ме "подсичат" , единственото което си помислих - аз съм рицарка и съм самурай (вече съм го доказала) и няма да се дам!
моля ви, пращайте ми положителните си мисли!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 22:15 от Sunbeam

# 725
  • Пловдив
Съни  Hug  Hug  Hug

# 726
Време за отчета ...
1,5 кг грозде и много вода .

Съни   Heart Eyes

# 727
  • Пловдив
Пуки, ти на какъв режим си? Че нещо му изпуснах края Wink

# 728
  • ГОре на черешата...
СъниHug !
Отивам да се къпя и да спя. Надявам се спокойно /ДичеHeart Eyes/.

# 729

Рицарски поздрав за теб Съни!!!

# 730
Пуки, ти на какъв режим си? Че нещо му изпуснах края Wink

На каквото ми се яде в момента . Стига да не е спагети , пица и т.н.

# 731
Пожелавам ви лека нощ , отивам да погледам как се забавляват младите .
Утре ще се спи до късно .  Simple Smile
Излизам в отпуска след 5 дена , щастлива съм .

# 732
  • Пловдив
Къде ще гледаш младите? Simple Smile

# 733
Съни Hug Hug Hug
Връзвай се колкото може по-малко и го накарай да смърка подире ти (извинявай, ама от това което си споделяла тук, хич не му симпатизирам на твоя Twisted Evil)

Диче - и на твоя също #2gunfire

Надявам се скоро   да намерите това, което наистина заслужавате   bouquet

# 734
  • да има едно лесно - на мотора
Съни  , и от мен  Hug Hug Hug . И още нещо - ( нищо , че съм мъжка майка )- "кажи му "мъж" и повече не го обиждай "  Crazy

Мариетка , и аз като Мимс само те дебна дали си тук  Hug лека нощ и спокойни сънища  Heart Eyes  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт