Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 716
  • 936
  •   1
Отговори
# 705
  • да има едно лесно - на мотора
Зетче  Heart Eyes  Peace

# 706
Хъфи ти наработи ли се днес  Flutter  Laughing Laughing Laughing

# 707
Днес ми дигнаха кръвното  Crossing Arms
и да не съм се наработила - вечерта е пред мен - няма да ми избяга наработването  Close
а така ме мързи - май се познава отдалеч - дори виртуално  Mr. Green

# 708
Ехоооо!  Hug

Диченце - толкова сте чаровни с малката. За пореден път се убеждавам колко смотани са мъжете. Не доумявам, как може такъв бонбон като теб и час да е сама  Rolling Eyes Ненормалници!!!

Росенце, най-после, драго ми е много да те видя! Изглеждаш безобразно добре (като те питат за възрастта, намаляй с десятка - обещавам ти, че ще мине)   bouquet

А и на Вещи на изказах възхищенията си - та тук е момента. вещи, трябва да ти призная, че за да те позная на втората снимка ми трябваше време, върнах се на първата и чак тогава зацепих. Мойте най-големи уважения. Пък и подразбрах, че си музикантче - кво музикалуваш? На мен музиката за съжаление, по стечение на обстоятелствата остана хоби и добра култура (бивша Бодросменка съм, мойта тиха гордост) и свирех повече от 10 години на пиано, но ... Няма да говоря за това повече, че ей сега ще ревна  Stop

Сладоледчето мнооо потайно и лаконично го раздава, не по рицарски  Wink

Аз днес за малко да си създам проблеми с дренажа, ама се разминаха. Надявам се, че в неделя, което е 2 седмици от операцията, ще ги свалят. И тогава ще се щракна. Иначе всички мислят, че много съм отслабнала, а аз даже сьм качила на килограми. Но днес говорих с една хирургическа сестра, тя каза, че съм подута и съм качила по 5 кг (ама аз не чак толкова) и че до 4 месеца ще се оправи. Направо ме успокои, че бая се бях шашнала.

Хади чао, ще заведа малко звяра на площадката да побеснее  Crazy

# 709
  • София
Майче, те и новите придобивки тежат, ще знаеш
тях прибавяш ли ги в сметката
по-точно - вадиш ли ги

# 710
Ама къде я видяхте Росито? newsm78 Аз пък съм я виждала. И пипнала.  Laughing

# 711
Ето ме пак
не съм лаконична по принцип, но имам нет само на работа-сега съм у сестра ми.
Дюкан го мъча от миналото лято, ама съм много несериозна Embarassed
ще се стягам,
вкъщи преди тренирах с "slim in 6"-двд-най-много ми допада от този "жанр" филмчета, а от миналата седмица имам кростренажор и му се радвам Mr. Green
и така сега изчезвам, че ще ме бият
ще се видим в понеделник
чао Hug Hug Hug

# 712
  • ГОре на черешата...
Само да кажа, че съм тука  Mr. Green...

# 713
  • София
всеки път като ти видя името и очаквам да прочета

Само да кажа, че отивам да раждам
Да не спираш нета, ей
колко му е да метнеш един ред

# 714
  • ГОре на черешата...
Вий нали няма да ме гоните.
Щото от Готварския ме гонят, ама аз се правя, че не чувам Whistling...

# 715
  • София
къде да те гоним
тръгнала си за някъде?
и що дириш в Готварския, а
изневеряваш

# 716
  • ГОре на черешата...
Гонят ме да раждам.
Пък аз там съм си редовна, в "Машината за хляб" де...

# 717
  • София
а, ше раждаш
отживелици
дръж си го докато порасне

# 718
  • ГОре на черешата...
Нали Laughing.
После направо го предавам на снахата Joy.

# 719
  • Пловдив
Диче, Росе, много сте хубави.  newsm51
Хъфи, не се ядосвай, или ако се ядосваш не си го изкарвай на ядене, щото мен преди време все натам ме влечеше.  #Cussing out
Майче, мерси много.  smile3525 Аз и преди казах, че на първата снимка съм излязла малко по- обемна, на втората може би малко по-тънка, та затова има толкова голяма разлика.  Confused Е, и иначе има, но не е толкова очебиеща предполатам.  Знам ли, който ме вижда ще каже най-добре. Между другото за снимките и аз се върнах да видя на първата коя си ти.  И имаш наистина огромна разлика – поздравления ,бих искала и аз като теб да постигна целта си.  newsm10  За музиката – след различни оркестри в бурната младост след като се омъжих и излязох от първото си майчинство съм учителка по музика – най-напред в детски градини, сега в училище и тръгвам след 2 седмици отново.   smile3511
Мариетке, аз не те гоня, колкото повечко време вътре, толкова по-голям рахат. Най-голямото предимство според мен като родиш е че не ходиш постоянно до тоалетната  Sly
Мимка, ти до толкова късно на работа ли стоиш или вече имаш нет в къщи?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт