Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 567
  • 936
  •   1
Отговори
# 885
непуки, аз също съм се напарила от някои салони. попаднах на един, с много свястна масажистка и един до нас с много добър целутрон. единият салон е в центъра и правят масажи и целутрон, а другият е тука в младост.
за фризьор - също много трудно си намерих. по принцип , най-много обичам да ходя при калин в кало, но когато не успявам, имам тука едно момиче в квартала, което винаги ме прави, както заръчам:)
ти какво ще си правиш?

# 886
Хммм... Thinking седите на балкона пък не пишете  Crossing Arms
Аз съм готова...сега ще чакам да изсъхне лака и ще ходя за кафе и цигари.
Тука пред блока построиха началото на годината една автокъща и в момента за пореден път съм бясна на съдържателя и. Грам не се съобразяват с това,че са пред жилищен блок, въпреки предупрежденията. Кой ли скорошен ден ще звъня на полис...  Whistling

# 887
Диче,не се ядосвай,хайде на кафенце! Hug

# 888
Здравейте прелестни  newsm51
Аз окончателно преборих надкаченото от лентичката  newsm44 Малко съм се поразтренирала и ми се струва, че ще свалям по-бавно.  Thinking Един ден карам колело по 1 час, един ден в къщи ОФП. С колелото карам на посоки. Ако някой ме светне колко често и по колко време да велосипедирам многУ шА гУ Убичам   Kissing Heart
Диче, никакво вкисване   bouquet
Около мен пак гадории  Confused Нашите приятели ходиха зимата на Трявна, много им хареса и уредиха да ходим заедно от понеделник с децата. В петък на обяд ни звъннаха, че приемат мъжът и в болница. Ами още не мога да се освестя  Cry Спукан кръвоносен съд в главата (кръвоизлив), отзад на тила.  Shocked Той е набор на половинката на 36 год. Съученици са от гимназията. От години се знаем. Кумувахме им на сватбата. Кръстница съм на детето. Заедно сме ходили на почивка. Те са нашите приятели. Пристигнахме преди тях в отделението- докараха го простнат на носилка.  Confused Не ми се коментира повече.......

quote author=Millla link=topic=214248.msg4743124#msg4743124 date=1187504442]
 То и моето не беше особено радостно, като си  помисля... бях една смотла[/quote]
аз и сега съм си смотла  Embarassed просто не ми пука толкова   bouquet
Отивам да си направя кафе

# 889
  • София
орязах цвекитата и слънчасах
не мърдам от къщи, щото ми е жега и не ща
точка

# 890
Теисче,съжалявам. HugДано оздравее човекът... PraynigБоже,на 36,ужас! Confused

Мими,крий се на сенчица,дан мисля теб поне. Hug

# 891
  • Шотландия
Диче, мерси за помощта - пуснах го два пъти  някакси, вместо да добавя едно изречение. Това, което се вижда в момента и на което ти си реагирала, всъщност е редактираното. ама нали има бутон Изтрий - пък не се изтрива. Ето, пак опитах около половин час, след като съм го написала - пак грешка. Карай, не е толкова важно. А ти не се ядосвай за неща, които не можеш да промениш. Ако можеш - енергията - там, да откриеш как най-резултатно да действаш. Без  яд - така се губи много в пространството  ooooh!

Теис, съчувствия за приятелят... Дано да се оправи бързо. То на тия работи възраст няма, но е млад и бързо ще възстанови, ако не е много лошо. Хайде, ще го мислим Praynig - така по-бързо става.  Hug Нещо не ти вярвам, че си смотла, а за това, че вече не ми пука и на мен - си много права. Ама то си е цяла наука, да се научиш да не ти пука  Wink

Мииими, тиха завист - че си окълцала цвекитата (първо прочетох - свекитата и си рекох, въх боже, мацката е окълцала свекърва си, дано не е много зле!  Joy). Тук е много студено, не ми се излиза на мен да я свърша същата... Може би по-късно.

# 892
Мила, триенето в този форум, както и в доста други не функционира нарочно! Да знаеш за друг път, иначе може да си изтриеш написаното и да сложиш човече или пък да го редактираш. Но да изтриеш съобщението като цяло - не може. Не се кахъри!

Тейс, надяваме се всичко с вашия кумец (нали така се казва) да се оправи, млад човек е, ще се оправи, но после трябва да се пази, че...

Аз качих нашите скромни снимки от морето, можете да ги погледнете. Мен ме има на две места, облечена и доста пухкава. Започва със софийските облаци...

Може би не са софийски, но са магистрални за сметка на това.

# 893
  • София
аз съм скоропостижно разведена от години и векове
свекито, милата, не съм я виждала от много векове също
виж мама ми идва често да очистя, ама айде, от мен да мине, все се отказвам
ей, много запетайки станаха в това изречение

Сега отивам да гледам пухкамата Бети

Дано се оправи на Тейс приятеля. Живота често ни изненадва кофти, а

Мале Бети, как изобщо ходиш с тя килограми на себе си
Малката е много симпатична и чаровна. Още отсега гледа подходящо, за да разбие сумати мъжки сърца
А ти си си съвсем наред. Нищо пухкаво не се подаваше нкъде

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 15:39 от mimmy

# 894
Ванче с удоволствие  Hug как е детиту ?
Тейс  Hug съжалявам за приятелят ви...много е млад и дано бързо се възстанови   bouquet
Мила опитвам,опитвам  bowuu
Мими  Wink
Бети изглеждаш много добре  Hug  а малката е сладурана  Heart Eyes

# 895
  • Пловдив
Ванче, айде и от мен по едно кафе, щото няма да ни стигне само твоето Wink

# 896
Не знам, защо но силно вярвам, че ще се оправи. Познавам, го като силен , деен и активен. Физически и психически. Винаги съм вярвала, че в такива ситуации това е важно.
Първо се стъписахме и се отказахме от почивката. После жена му ни разубеди, че и без това сме платили. И да сме останели полза нямало. Не пускат никой на свиждания ( дори родителите). Само тя носи каквото трябва и това е.  Пък и честно казано и моят има нужда от разпускане. От началото на годината докато напусна преди няколко седмици беше почивал накуп около 6 дни (няма събота, няма неделя). Такава е равносметката за последните 4-5 години. Веднъж в месеца я " изклинчи", я не. Та решено утре отиваме.
Бети, супер си - събличай се смело   bouquet

# 897
Благодаря! Малката гледа подходящо не само за мъжките сърца, ами е толкова хитра, че те смотва до две... Това аз не оценям като положително качество в характера и, но... кой ме пита мен.
Не съм била пухкава, има една снимка... по монИкИнИ дето се пека, там се вижда коремната ми издутина, а ръцете си просто ги мразя и това е. Но тази снимка не съм я качила де.

Тейс, решението ви е правилно. И да стоите пред болницата дори, полза няма. По-добре да сте отпочинали и позитивно мислещи, отколкото изнервени и безпричинно угнетени.

# 898
Беткеййй,супер си! давай смело. Hug
А малката е сладур. Heart EyesИма страхотни очи.  Party

Вещи,благодаря за кафето. HugТо на мене кафе ми дай. Blush

Диче,малката смъкна темпратурата.Ще я водим утре на лекар.

# 899
Ванче, а тебе мислех да те поздравя по кулинарному с една торта дето правих, въпреки, че едва ли ще те впечатли много.

Да оздравявате и да заминавате на морето, че ей го Мариета ще роди, теб още няма да те има...

Общи условия

Активация на акаунт