Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 571
  • 936
  •   1
Отговори
# 870
Запис и изчез да простирам.
Почти всички се отчели вече.
Мен ме боли коремчето.
Ще мисля какво да готвя, че нещо нямам продукти, та да видим.
Приятен ден на всички.
Майче, наистина както си направим ние седмицата, такава ще е, но на мен ми влияят околните, не трябва да им се давам.

# 871
Преди малко се прибрах от 20-мин.кросче newsm44bathсега, а после малко готвене само да измисля какво да е newsm78

# 872
Здрасти на huffman, desi val, Дика, Sunbeam, mari eta, Ванчето, jd, maikata, RosiK, Millla, птица, ЗлаВещица, Beth, mimmy и miracle!!!

Нека денят е страхотен за всички!!!

# 873
здравей голди!
появи се.
как си?
от тоя л-карнитин лудвам. имам непрекъсната нужда да се движа. та сега хем чистя, хем слушам радио, хем танцувам и съм вир вода.
мислех да съм на плодов ден, обаче ще си хапна от каймата. явно и днес ще е протеинов.
трябва да започна да се контролирам много в количествата и в бързото ядене. иначе все по-рядко се изкушавам от нережимни неща.

# 874
Възмутена от себе си!Така съм!
Вчера - гости!И плюскане до самозабрава.Отиде ми НВХ-ВМ-ния режим.И хляб ядох, и мед, и ориз ядох, че и круши и грозде.Направо се самозастрелях!
То и кантара ме застреля тая сутрин - кило и половина отгоре.Ама хак да ми е!Пуста лакомия...
Затова и днес съм стриктна, че направо се уплаших тая сутрин като се възкецнах на кантаря!Закусвах кисело мляко с малко къпини, омешани в него.После към 10:00 лапнах 20 гр.сушеница.Обядвах краставица и заешко месо, печено на фурна /тоя път без ориза!/.
Ей, много ме е яд като правя така и килограмите ходят нагоре-надолу...

# 875
Ам така, всички по разходки се втурнали. Пък аз вчера бях на кино с госпожичката. Беше ни за севте. Ама много кеф. Аз се кефих повече от нея. Нея я хвана секлета по едно време, ама удържахме до края. Гледахме Рататуй - мнооого сладко. А сега да ви призная, като ви слушам какви сте домакини сръчни, един рИзил ме наляга - не ви е работа. Аз съм много зле. Ама то от мамето идва - все ми казваше, че съм от кръжока ръцете ми пречат. Ха сега иди доказвай, че не си. Та аз и до днес доказвам, че е била права.  Embarassed

# 876
голди, иди да поплуваш. много бързо ще го разкараш снощното прегрешение. поне морето ти е наблизо.

# 877
Аз в момента прегрешавам! Crossing ArmsС шопска салата.Не ми се връзва с ударния Дюкан ,ама съм в нерви! Twisted Evil
Определихме дата за морето 27 август.Хубаво.
Да,ама не! CloseНа моя му смъкнаха изпити от министерството точно по времето ,когато ще сме на морето.Отврат. #2gunfire
Добре,че се познаваме с управителя на станцията,че успя човека да ни вмъкне от 22 август.Е,разгеле-ще ходим на море! Party
Да,ама не! #2gunfireТочно преди 15 минути Криска ми носи термометъра и вика-"мамо,не ми е добре,боли ме главата-измери ми температурата!"Аз- Shocked Бутам челото-пари.Слагам термометъра-38 градуса! Close
утре сме на доктор.ще видим накрая.Ако не повръща или няма разстройство-отиваме! Twisted Evil

сега рупам салата и окото ми не мигва.хич не ми дреме.

А,Съни-питка им замесих ,и май рулото ще им правя.Ей тъй-напук. Crossing Arms

# 878
  • Шотландия
Майче, и аз съм от тоя кръжок "ръчичките ми пречат". Хич и нямам амбиции да доказвам, че не съм - смисъл няма (да споменем пак Стрелците, за които времето за приготвяне на едно ядене, ако е по-дълго от самото ядене, е загубено Embarassed) И аз не знам кво ще готвя. Сигурно пак любимите ми пилешки разнотии в плик и в микровълновата - че става лесно и бързо - 10тина минути печене и още толкова слагане в плика преди това, заедно с рязането, ако нямам нарязани зеленчуци.

На кино и аз обичам. Ама много. Последно гледахме Шрек 3-ти, изкефих се. Тази седмица е ред на любимия да избира филм - ще го видим какво ще избере.

Мими, невидима се чувствам, когато не ми отговарят на това, дето го пиша. Сигурно щото и на молбите за работа също не ми отговарят - явно ми е някакъв много невидим период. Така де, оплаках ви се. Хич да не ви пука...  Blush

И аз няма да пера. Нито слънце, нито вятър - едно облачно само и по-намръщено и от мен... Ако просветне по-късно - може. Студено, на всичкото отгоре.

Миракълче - един гуш за коремчето  Hug, да ти минава бързо.

Голди, моите съчувствия за прегрешенията снощи.

Дотук - малък сандвич с 2 тъънички филийки, малко масълце и кашкавалец и шунчица.
1 ябълка (не мога да им утрая, пущините).
2 кафета - едното с обезмаслено сухо мляко + малко истинско мляко. Другото - без истинско мляко. Вода. Колко - не знам точно, колкото успея да налея в себе си.

Засега - толкоз. Иии, може и аз да се погрижа за цветята. Една черна муха, вече трети път я моря с пръскане, гледам, пак налегнала дървото - направо не зная какво да го правя. Ще трябва да напръскам пак и да го окълцам, горкото.  Уф. ooooh!

Добавка - Ванче, ми то само 19-ти днес - на малката може да й помине дотогава. Кажи й, че трябва да се възстанови бързо, за да отидете на море. Смешно е, но помага - честно ви казвам, от опит!  bowuu

# 879
  • Шотландия
Абе как да си изтрия постинг, като ми дава грешка непрекъснато???? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 880
GolgyV,не се измъчвай за прегрешенията ,без тях не може Winkпродължавай с режимното хранене все едно не са се случили PeaceАз като се издъня на другия ден се амбицирам повече,само гледам да не се случва често че после  Embarassed
Майче,и аз като теб не съм от перфектните домакини,все гледам да заформя нещичко набързо за ядене,дето не трябва да се стои дълго край печката,преди малко метнах едно оризче на фурма за малкия ,че той милия все гладен(на кого ли прилича newsm78
Аз хапнах няколко парченца динка за сега и ми е лекичко ,но дойде ли вечерта големи усилия полагам да стоя далече от хладилника Twisted Evil

# 881
ванче, всичко ще е ок и ще идете на море, убедена съм. тези летните вирусчета минават за два дена. и аз бях тома неверни, но така се случи и с двамата малки.
яж си шопската салата на спокойствие и подгрявай за морето:)

# 882
Ванюша, много съжалявам, че мъничката е болна. Колко й е температурата?
Гърлото как е? Направо е ужасно това лято все някакви вируси си разхождат, я коремни, я гърлени?  Hug
Само чайчета и витамини. Стискам палци да й мине по- бързо.
Благодаря Мила   bouquet , ще ми мине, ама скоро бях така и не знам защо пак ме повтаря, просто ми писна. Сега хрускам едни солети, ама иначе ме боли.  Embarassed

# 883
Аз пък си поправях скрина до преди малко...че падат чекмеджетата  ooooh! и гладих...
Сега малко маникюр и педикюр и при добро желание (ако остане време) в леглото.

Съни  Hug достатъчно ми е,че мога да ви се оплача  Crazy и да срещна поне малко разбиране. Аз на тоя хал щом не съм рухнала съвсем и не се предавам значи съм доволна от себе си. Пък околните не ме интересуват. Тук наоколко и без това няма нито една "мома" дето да се оправя сама с разните му там житейски препъникамъчета. А пък моето черногледство скоро ще премине  Hug

Мила как да го изтриеш искаш? Може и с редактиране, може и с изтриване,ама няма да се махне съвсем. А и ако няма 30-40сек м/у два постинга дава грешка  Peace

Голди твоите емотикончета всеки път ме карат да се усмихвам  Hug

Ванюшко   action032 ще идете...не се ядосвай  Hug

Отивам да се поразкрасявам малко ,че никаква няма да я свърша,ако седя тук  Crazy

Тейс-че  Hug  kiss

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 13:48 от Дика

# 884
Нямам време да чета , довечера ще видя какво си правите .  Heart Eyes
Днес съм - 200 гр , но вчера доста повървях и много малко ядох .
След малко отивам на разни процедури - студиото е препоръчано , но да видим .
Напоследък срещам много лошо обслужване , не само по магазините , но и по различни салони .
С храната до тук съм до никъде - бях си направила едно фрапенце ( без захар ) и така му се точех , отпих две , три големи глътки и ке оказа , че е вкиснало .  Sick
Довечера повече .
Приятен неделен следобяд момичета !

Общи условия

Активация на акаунт