Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 577
  • 936
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Добро утро!

# 856
Не ми харесвате нещо.
А аз какво да кажа като любимия тая седмица работи и в събота и в неделя... Самотно ми е, занимавам се с писане, мързи ме да чистя и да готвя, затова ядем каквото дал Бог... А Бог да ви кажа не е дал много, защото и до магазина не ми се ходи.

# 857
Цитат
А Бог да ви кажа не е дал много, защото и до магазина не ми се ходи.
smile3532

# 858
Така е то!
Днес съм особено вдъхновена и смятам да си размърдам задника да подредя малко и да пусна пИралнАта. След това, ще седна да попиша, че роман имам да издавам, не е шега работа.

# 859
  • ГОре на черешата...
Изчезвам на разходка.
Ще се включа довечера, тъй че не ме мислете - добре съм  Wink .

# 860
Добро утро Вещи! Hug

явно сме се събрали все Рицарки-майсторици. Crazy

аз шпакловки правя и изолации(вътрешни+замазка Laughing),мдаам и боядисвам ,ламперии лакирам,тапети лепя,а да, и тавани да варосвам мога...чат-пат. Laughing

хади,да ходя да направя нещо за обед,че кое време стана... ooooh!

# 861
  • ГОре на черешата...
Начи Ванче кат решим да слагаме изолации, да знам кого да търся.
Ам външна на 3-я етаж Laughing?

# 862

Ам външна на 3-я етаж Laughing?

ааа,мъжО ша търсиш там,само да успееш да се вредиш,че работа има за целия китайски народ.

# 863
Мдадаааа- усмихвам се ,ама на сила тия дни  Laughing
Ша мине бе...споко...ама баш сега от нийде надежда взора не види  Crazy
Незнам защо,ама с нетърпение си чакам РД-то.  Thinking като малките деца...а най-вероятно ще премине като предишния, сиреч в къщи без гости  Whistling
Мариетка мерси,ама не ми се отваря нещо  Rolling Eyes
Вещи добро утро  Laughing
Роси железни нерви трябват понякойс път...аз ги нямам  Mr. Green поради това каквото има да се прави го правя- почти всичко...сменям кранове и чешми, боядисвам, лепя,местя,  слагам, махам, майсторя понякога (като плота за повиване на бебета) и т.н.  ooooh! за това дето не мога преди ходех и си плащах да ми го направят,че ако чакам някой на добра воля.... Tired
Бети  Hug то и в писането няма нищо лошо...
А тука пък в нашия квартал днес сумати сватби  ooooh!

# 864
  • София
мариетка още е тук....
аз родих 15 дни след термина, така че.......

Мими си сима нет вкъщи
ама компютъра нещо се бъгясва и ще го наритвам
то лошо няма де, щото не съм го платила още

# 865
  • Шотландия
ТРАААААА-ЛАААААААААА-ЛААААААААААААА!!!

И днеска пак съм невидимаААА!!  newsm68 newsm44 Бети, и аз като тебе - мъж на работа, не ми се домакинства, само дето романнямам да пиша. То.. ако събера всичките молби за работа, ще излезе сигурно нещо - само дето главният герой съм все аз - то на мен ми стана скучно, пък представям си на други. ПИралнАта дали ще я пускам ще се разбере до 1 час време - дали пак ще вали или за разнообразие - няма.  newsm78

И моя комп нещо от снощи ми пише разни съобщения. Една дружка каза, че било от интернет провайдъра - да не го тръшва чумата (както си мисля, че кво прайвам тогава).

# 866
о,Мими,ко си прайм?  Laughing

# 867
хъфи, почвам да правя кайма с тиквички. ванче, ти днес няма ли да имаш кулинарни подвизи?
диче, кажи с какво можем да сме ти полезни?

# 868
  • нейде там, където ....
При нас секцията 5 години стои без вратички, след като в изблик на яд, че се удари в една от тях, половинката ги махна, по не ан-йделикатния начин. Мога да ги сложа, ама пък ме е яд, че го направи преди време. и сш праяв други ремонти - фуги, уплътнявам умивалника и шкафа - дивотии. То нали сме на общежитие, не е наше, та той няма особен мерак да ремонтира. Чисто да е, пък другото . . друг път.
Отиваме на разходка.
 Hug

# 869
  • София
Праим си кафе
Що да си невидима бе, Миллче.
Никви перални няма да пускам
отивам у мама да и полея и почистя от гадинки цветята и
и се налага да измисля нещо а обяд

тежък ден ме чака

Общи условия

Активация на акаунт