Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 597
  • 936
  •   1
Отговори
# 840
Диче, нещо си се сдухала напоследък или тъй ми се струва Rolling Eyes! Ама не може. Не давам Naughty. Такваз прелестна усмивка имаш - трябва ежеминутно да е на лицето ти. И след най-страшната буря изгрява слънце, нали знаеш Heart Eyes!

Hug хич въобще не ти се струва,ами си е точно така.  Rolling Eyes знам,ама нещо оптимизма ме напуска от време на време...този път е нещо повече от обичайно. Иначе търпеливо си чакам да изгрее слънцето, ама изпушвам бая...пък сигурно и Сатурн си казва думата  Laughing Laughing
А така Мариетче- най-хубавата дата  Mr. Green

Мерси Ванюшке  Hug  Heart Eyes
Айде махам се  Stop

# 841
Ама аз си знам,ще замина на море и ти ще го родиш. Laughing
Обещавам да те чакам Peace.
Нали на 27-ми се връщаш. Стискам кълки дотогава Laughing.

ей туй е приказка. Hug

Диче  Hug

# 842
Добро утро, милички!

Благодаря за пожеланията за успешна седмица - обещавам да я направя такава  Wink Аз още снощи надмогнах себе си и направих един урок по английски. Бях се разложила тотално, та сега се опитвам да се вкарам в релси. Ако днес живот и здраве доФтора махне и този смотан дренаж, утре сабалян съм във фитнеса, че луднах лекичко вече. То 2 седмици без енергиен разход не бива. Пък и така ще съм по-заета, а аз като съм заета, много успявам.

Съни, не ми говорят нищо имената за съжаление. Но може би те мен да знаят, просто защото бях ... различна. Име то ми е Флора, нали знаеш. Пък и бях дебела като дете също. Това ме правеше особено непопулярна - не стига че дебела, пък и еврейка  Grinning

Хади приятна ви почивка ... и  Мариетки, май ние започваме да имаме контракции преди теб  Wink

Hug

# 843
  • нейде там, където ....
Мани го тоя Сатурн, к`во те бърка, нали си имаш Вики?  Twisted Evil
Според най-готината теория, която знам, за мислите . . . Ако си мислиш за лоши неща, ти се случват такива и привличаш само песимисти, дето ти вгорчават живота. Ако се усмихнеш и направиш нещо, макар и дребно, но добро - веднага се променят нещата. Когато ти е гадно и не ти върви:
1) Кажи си, че този период е свършил
2) обади се на приятел, за да чуеш нещо хубаво за себе си.
3) помисли си, какво правиш през последните дни. Нещо не си направила, както трябва. Само трябва да се сетиш и да си признаеш грешката пред самата теб. Може и дреболия да е за теб, но за друг да е важно.
4) Направи нещо хубаво. Целуни дете, направи нещо отдавна отлагано.
5) Направи разбор на проблемите и целите си - подреди ги - първо, второ, трето . . . И сама ще видиш решенията, какво да правиш, за да продължиш нататък.
6) ДЕНЯТ Е ХУБАВ, НАЛИ?
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 844
  • ГОре на черешата...
... и  Мариетки, май ние започваме да имаме контракции преди теб  Wink

Hug
hahaha Joy hahaha

# 845
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден Дами  Hug
проверка на Мариета- тук е  Hug
Диче   Hug

Сдухано ми е Confused Ама сама съм си виновна - искам сега и веднага - омръзна ми да чакам някой нещо да свърши в къщи. При мъж без мъж се чувствам  Confused Защо станахме "силния" пол ?

# 846
  • Шотландия
Добрутро, красавици! Hug

Днес денят ще е по-хубав от вчера, нали?

Олеле, Майче, как се изрисува в детството си....  ooooh! То и моето не беше особено радостно, като си  помисля... бях една смотла, срамежлива до незабележимост, с ужасно ниско самочувствие - представа нямам защо беше така... Уж достатъчно любов са ми давали като малка, което било решаващо, ама... докато дойда на себе си да не ми пука толкова от хорското одобрение, сигурно вагон хляб съм изяла - като се има предвид, че не ям хляб, само на сандвичи - не го обичам много.

Мариетка, и аз проверявам всеки ден дали не е тръгнал твоя бебчо да излиза, ама ти не се притеснявай за нашето чакало, дето се е изчакало - щом твоето не се е. Виж, за контракциите е така  newsm78- ама няма лошо - най-много някое грамче да позагубим  Joy

С кантарЯ се гледаме тихичко на кръв, но не се мразим явно - пак показва това, дето ми е в лентичката. Беше взел да отива нагоре, ама "я га дебна"  fight

Днес като никога съм станала в 6 ч. - абе кога сколасвате да се теглите всяка сутрин - аз ако не работи мъжО първа смяна, не ставам преди 10-11 и ми се спи зверски, та не успявам да го нацеля кантаря... Ако работи рано, та ставам, като днес, търча да правя закуска, манджа за работата му, после се тръшвам долу пред компютъра с кафе, докато се усетя - съм налапала нещо за закуска и отиде тегленето на гладно и голо... Rolling Eyes

Айде хубав ви ден отново!  bouquet newsm51

Диче - един голям гуш на теб, ако още ти е сдухано Hug. И да не ти е - пак  Hug

"Докато пишехте..."

Я, Роси, и на теб ли? Я споделяй сподялба какво ти е омръзнало да чакаш.... Басирам се, че съм шампионка по чакането да се свърши нещо вкъщи от мъжка страна Rolling Eyes Laughing

# 847
  • нейде там, където ....
неделята е ден за почивка и приятни занимания. Хайде на разходка. Може да мръднем до Борисовата градина, вместо до Темпо, но не знам кога ще се натуткаме. Ама друго си е навън, сред дръвчета и деца.
 Hug Hug Hug

# 848
  • ГОре на черешата...
Eй сега я открих в клюкарника. Много яка Peace!
За Дика, Роси и всички, които имат нужда  Hug :

http://www.vbox7.com/play:a9ee03a8

# 849
  • да има едно лесно - на мотора
Ж , не си шампионка- 1 от нещата - 4 ( четири ) години чакам вратичка на шкафа на балкона - вчера си уших перде  Close . Иначе си има всичко - дърводелски машини , материал ... искал той да го направи... е добре , ама 4 години . Един коридор 2 месеца го правя - аз по майстори, сина ми го боядиса , остава 2 пирона да се заковат ... Е това не го мога- трябва дрелка .

# 850
  • ГОре на черешата...
Роси, нали знаеш - децата на обущаря ходят боси...

И аз онзи ден с големия си тумбак се превих на две и си поправих сифона. Нищо, че "не можел да се оправи" Crossing Arms.

# 851
jd - или с други думи - всичко е в главата  Wink

Така е, права си, ние създаваме действителност. А бе моята библия е Алхимикът, който не я е чел, бего да го направи. Малко книжле - много акъл  Hug

Диче, тез усмиФки от морето де ги потурчи? Я да си ги взимаш обратно ... Ти си такова слънчево създание и вместо да раздаваш светлина, ти самата се помрачаваш. Айде холън, де!!!

В тоз ред мисли, Хъфчето как е? Аз пък искам снимка от боядисването - странно ми е кой ще е боядисан повече, тя или стената  Joy

# 852
  • Шотландия
Знаеш ли, права си, че 4 години е много. Аз съм стигнала до извода, че животът ми не е достатъчно дълъг, за да ходя разсърдена за неща от подобно естество. Сигурно не съм такава добра домакиня, ама и аз като Мариетка - ако мога - правя го сама, ако не мога - опитвам чрез културен разговор да обясня колко ми е важно еди-кое си. Понеже те са повече от едно, стигаме до второто най-много и другите чакат. А аз преставам да се коркам. Животът си върви и ако тръгна да се муся за всяко такова нещо, отиде да си ходя вечно навъсена.... Всичкото това не важи, когато имам ПМС, обаче  smile3514

# 853
Цитат
Аз пък искам снимка от боядисването - странно ми е кой ще е боядисан повече, тя или стената 
Naughty
не мой с лошо
аз съм професионалист по бойдисването
диплом имам  Party
а и това ми е може би 5-ти ремонт  Twisted Evil
Първата бременност прекарах в основно боядисване - втората - лепих изолация и правих мазилка отгоре  Crazy
Ето затова не искам повече деца - да не си помислите нещо друго  hahaha

Роси - обратния краен вариант също не е много за препоръчване.
Имам си го в къщи, та затова ти го казвам  Crazy
На моя мъж - дай му ремонти и градинарстване - писнало ми е вече  Tired

# 854
Здравейтеееее Laughing Всички Hug

Я, каква хубава тема сте си намерили Mr. Green

И моят мъж не бърза Wink Твърди, че му е необходимо време да обмисли добре нещата. И да не е повече от една задача, че се разконценрирал и затормозявал. Иначе като я обмисли, добре я свършва, но обикновено ми се налага да стискам зъби дълго време. Че и периодично да подсещам, щото от много мислене често забравя какво и що Mr. Green. А баща ми навремето, когато още нямаше мъж и го юрках него, даваше обещания от сорта: "До Нова Година ще стане, но не уточнявам коя" Mr. Green

Блазе й на Айчето.

На тъжните - да се усмихнат! Винаги си има по нещо лошо, но хубавите работи са повече!

Пукето изкупило магазините, май newsm78
Аз пък в ЦУМ откога не съм ходила. А и другите Ситита и Молове нещо не ги долюбвам.

Като четох обясненията на Майчето за маршрута й до хора и се сетих сега що съм дебела. Какви километражи развивах навремето и аз по софийските улици и квартали, а сега - примък, отмък. Мързи ме по стълбите пеша да се кача.

В изблик на самокритичност гася компютъра и изчезвам на разходка. тъкмо докато не е станаро още много горещо.

Чао

Общи условия

Активация на акаунт