Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 603
  • 936
  •   1
Отговори
# 825
значи сега ще ти кажа двама души, които може да познаваш. деян от 2-ри блок, мой набор, учеше в 118-то ми е приятел (семейни приятели сме) и във вашия блок живееше един младеж - Магийски му викаха, и него го знам, има братовчедка Даниела, която живееше в блока срещу 3-ти, ама не помня името. нещо говорят ли ти?

# 826

Чао , момичета   bye

Чанта , кантар и аз  Mr. Green

За всички ви ще мисля , ама Мариетка е с предимство  Laughing
     Мариетке Hug, ти си знаеш  Heart Eyes

Надянала съм си най-слабото панталонче  Laughing
    Стискайте палци , на връщане пак да съм с него  Laughing

# 827
Добро утро  Grinning
Ми какво ще правя сега сутрин без Айчето  ooooh!
Колко време каза че ще я няма ?  Rolling Eyes
Освен за мишката - можем да правим залагания също на тема ской панталон ще се върне  Mr. Green
Искам да ви кажа, че въобще не е толкоз интересно човек да преяде с шоколад, сладолед и и бисквитки.
Най-много да го заболи корема. Повредила съм се нещо  ooooh!
Едно време - с такова меню си живеех....
Утре съм  на линия  Peace
Ама вие все пак моля да проследите процеса дали протича правилно.  Praynig
За всеки случай  Wink
Хубав ден пожелавам  bouquet
Аз след малко изчезвам да боядисвам

# 828
Добро утро GrinningКъде сте всички?
Тази сутрин моят приятел кантара нещо ми е сърдит и отчете+1,но съм в МЦ ,то все някой трябва да е виновен  Twisted EvilДнес мисля да се попрочистя с диня ,но да видим  newsm78

# 829
Добро утро момичета  Hug
Айчето лек и път и отслабваща почивка...
Хъфи  2 седмици няма да я има.
Аз пък не станах в 5:30...събудих се,ама  Tired което значи ,че не съм тичала 2-ри ден...е излюпих се в 6:30 де... Crazy
Хъфи айсе надзора почва...  newsm66 ама и аз трябва да се включа...някой да ме санкционира здраво, щото...
Айде да се оправям , да ходим на разходка и после пак ще нагледам кой какви ги върши   bouquet
Приятен почивен ден на всички, а на Майчето успешна седмица  Hug

# 830

Чао , момичета   bye

Чанта , кантар и аз  Mr. Green

За всички ви ще мисля , ама Мариетка е с предимство  Laughing
     Мариетке Hug, ти си знаеш  Heart Eyes

Надянала съм си най-слабото панталонче  Laughing
    Стискайте палци , на връщане пак да съм с него  Laughing

пожелавам ти на връщане слабото панталонче да ти стане широкото панталонче  Simple Smile Hug
хубава ваканция. а аз още мечтая за твоите 16 км  Laughing

добро утро, момичета! сядам да си изпия първото кафе с вас. днес кантарът е точно 87 кг отново. ще го боря истински. тъкмо бях почнала да виждам 86,6 и какво пак дръпнах нагоре, не знам, та стигнах чак до 88,2. излагам се.
мариетка, как са нещата? кой поддържа връзка с мира ватан, за да ни каже как са и тя и бебчето?
всичко ме боли от вчера. днес ще се пробвам да разнообразя спорта, но понеже не съм сигурна дали ще се престраша, засега няма да ви казвам:)
хъфи, ти къде си? стана ли вече?
диче, добро утро и на теб! и на деси !

# 831
  • ГОре на черешата...
Добро утро, красавици   bouquet !

Айче, хубаво да си изкаратае и искам мнооооого снимки! Пък кантара ще мръдне, ама надолу, убедена съм Peace!

И аз видях Мини. Много сладка Hug!

Диче, нещо си се сдухала напоследък или тъй ми се струва Rolling Eyes! Ама не може. Не давам Naughty. Такваз прелестна усмивка имаш - трябва ежеминутно да е на лицето ти. И след най-страшната буря изгрява слънце, нали знаеш Heart Eyes!

Деси-Вал
, добре дошла Hug!

На Майчето успешна седмица, а на всички - едно голямо гуш Hug Hug Hug!

И...кафенцето!
Айде, мойто отдавна го изпих.

Съни, тя е в нашата отчетна тема за август и е пратила СМС. Сега ще видя за още подробности...

# 832
мариетка, как си? казвай. къде ти е корема? ходиш ли често до тоалетната? (по-често) кантарчето мръдна ли леко надолу? хайде, докладвай, че всички сме в очакване.

# 833
  • ГОре на черешата...
Добре съм, Съни. Тумбата си е горе, до 00 ходя нормално пък Кантаров newsm78...ей сега ще го питам.

Тц, надолу не е, ами май нагоре е мръднал 200 гр. Rolling Eyes и ако и утре е тъй мога го пробвам ша фърчи ли през терасата #2gunfire!

# 834
добро утро.

На Айчето приятна почивка. Hug

На Мариетка  много прегръдки Hug...и ,вече ми се изчака чакалото. Crazy

На Дика и Вики приятна разходка. Flutter

На Хъфи приятно боядисване и безизкусителен ден. Hug

На Майчето успешна седмица.  bouquet

На Съни успешен диетичен ден.Нека утре кантара покаже цифри ,радващи окото. Hug

Непуки -как си днес?

На Всички-много прегръдки. Hug

Литъл,Лу ми се губят.И Таничка къде е ?

прохладен ден ви желая.  bouquet

# 835
Мариетка ,търпение миличка знам че на финала времето минава много бавно,въпреки че аз родих 18 дни преди термина пожелавам ти бебчо да те изненада по скоро  Grinning

# 836
  • ГОре на черешата...
Ванче, що бе душа, си тъй нетърпелива Rolling Eyes. Ша излези, няма де да иди...пък може аз 10 месеца да нося, знае ли човек newsm78?

# 837
Ванче, що бе душа, си тъй нетърпелива Rolling Eyes. Ша излези, няма де да иди...пък може аз 10 месеца да нося, знае ли човек newsm78?

е ,що ? Crossing Armsаз толкоз му треперих на туй човече,ти сега ме питаш защо съм нетърпелива. Rolling Eyes
Ама аз си знам,ще замина на море и ти ще го родиш. Laughing

# 838
  • нейде там, където ....
Добро утро и от мен! Снощи четох, не можах се вредя за писане от филмчета, накрай ми се доспа и легнах.
"Вървях един следобед
и срещнах . . . спомен . . "
Колко още общи неща ще откриваме . .
Те краставите магарета . . нали знаете?  Mr. Green
И аз вчера ядох глупости, а утре щях да се меря. Ми ще го направя, та да ми начукат канчето. Изядох огромно парче пресен, топъл хляб с хрупкава коричка и сирене Дунавия извътре. Пиле с картофи, два сладоледа . . . А бе - много нещо. Подух се цялата. Личи си, че съм отвикнала. После я докарах водата почти до 5 литра, ама още не съм ги изминала нередностите. Децата искат макарони за закуска. Аз си забърках овесени ядки с кисело мляко да се киснат. Пратих мъжа на магазина за пилИ. Той - щастлив, щот мисли, че ще изяде повечето. Ама - тц! Днес съм ядосан и ще съм на нещо по-строго. Трябва и да уча, затуй сигурно ще съм почти цял ден на балкона.
Казах ли ви колко прекрасен и чудесен ден ни предстои?

П. П. Литъл каза май, че ще е на село нейде през weekend-a. Лу правеха нещо по къщата, ама верно много време се губи.
И мен са ме носили 10 месеца, лошо няма, таман съм се наместила насред любимата си зодия  Mr. Green

# 839
  • ГОре на черешата...
Ама аз си знам,ще замина на море и ти ще го родиш. Laughing
Обещавам да те чакам Peace.
Нали на 27-ми се връщаш. Стискам кълки дотогава Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт