Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 611
  • 936
  •   1
Отговори
# 810
непуки, къде е този магазин на Бианка? аз бих ли могла да влезна в някой техен размер?
кажи сега колко общо свалени кг имаш и докъде го докара с крос тренажора?

Съни можеш да влезеш 100 % , аз влизам в момента в последния им номер 48 , но това е наше 52 - така ми казаха .
Имат стилни неща , от хубави материи - новата колекция вече е заредена .
Общо свалени за 57 дена - 15 кг , това след двата дена плодове .  Mr. Green
Кроса всеки ден по 15 мин , това за момента , защото си пазя краката , а и още съм прекалено тежкотоварна .

Магазина им се намира на третия етаж на ЦУМ .

# 811
непуки, къде е този магазин на Бианка? аз бих ли могла да влезна в някой техен размер?
кажи сега колко общо свалени кг имаш и докъде го докара с крос тренажора?

Съни можеш да влезеш 100 % , аз влизам в момента в последния им номер 48 , но това е наше 52 - така ми казаха .
Имат стилни неща , от хубави материи - новата колекция вече е заредена .
Общо свалени за 57 дена - 15 кг , това след двата дена плодове .  Mr. Green
Кроса всеки ден по 15 мин , това за момента , защото си пазя краката , а и още съм прекалено тежкотоварна .
Магазина им се намира на третия етаж на ЦУМ .

ако това отговаря на немска 48 мярка, значи сме еднакви размери с теб. ти ме засрами  Embarassed
браво на теб!

# 812
Честито на Непукистчето! И аз бях тъй, харчех на поразия, но сегааа... Моя мъж ми обеща да ми купи куче. Знаете ли колко се радвам?! Много! Но не знам кога ще е, защото искам една специална порода.
Как изписахте 10 страници бе? Не видях Дика, нито Роси.
Мариета да отива да ражда вече... (ох, искам и аз)
Братът на мъжа ми ще има бебе и ще се жени, снощи ни поканиха на подписването, сватбата, като парти, ще е догодина.
Сготвила съм пиле в сметанов сос, пак минах на мазнотиите, но от известно време имам комедони и сега разбрах, че са ядене намазно и липса на вит.Е, така че мисля първо да пия малко витамини и да повегетариантствам (образно) без мазнините, а чак след това, ако няма ефект ще ходя да ме остържат в някоя клиника за хубавиня.

# 813
Тук съм  Tired откарахме до 21:30 пред блока...ама много деца имаме тука и беше добре. Аз не я държа малката попринцип до толкова навън.
Продължава да ми е много тъпо и самокритично (ама не по повод кг-ми)  Rolling Eyes
Пуки честити ти придобивки  Simple Smile и чакаме снимки  Flutter
Преди и аз пазарувах така,ама сега ми е само в мечтите да се върне това време  Crazy

Отивам да изкъпя непослушаката и да я сложа да спи...после преди да легна пак ще намина  Hug

# 814
Дика, много си отслабнала, да... какви ръце имаш... тънки, а каква усмивка, а малката... Трябва да си щастлива, макар че това "трябва" е малко... така, относително. Не се коркай за харченето, ще видиш че след време пак ще ти се наредят нещата.
РосиК, просто няма да те обсъждам, ти си почти хилава... аз понеже нали съм дебелшки ръце и гледам... и твоите ръце са като карфици.

# 815
Здравейте рицарки мили Hug
Днес се завърнахме от морето и нямах търпение да седна пред компа и да ви по4ета,не сте си губили времето гледам,доста ще имам за четене Simple Smileно все пак успях да науча някои от стахотните новини
Честито рицарче на Мира,да й е живичко и здравичко Grinning
Честито студентство в СУ на Бети Laughing
Не искам да пренебрегна никой като ви изчета ще се включа по-активно Wink
А сега да се отчета за тази седмица...не съм свалила ,но не съм и качила като се има предвид че не бях особено стриктна  Embarassedно явно многото разходки са ме спасили Thinking

# 816
Деси_вал, не съм те засичала преди, мисля, но здравей и благодаря за поздравленията!

# 817

Пуки честити ти придобивки  Simple Smile и чакаме снимки  Flutter
Преди и аз пазарувах така,ама сега ми е само в мечтите да се върне това време  Crazy
Дика естествено , че ще дойде това време - каквато си красавица , при това русичка ... леле лошо им се пише на мъжете .

Цитат
ако това отговаря на немска 48 мярка, значи сме еднакви размери с теб. ти ме засрами  
браво на теб!

Едва ли Съни , ти си много по слаба на килограми .
Само не знам , колко си висока , защото и това е от значение .

# 818
165 см съм висока, тоест - не съм висока:)

диче, след всеки период на застой, има период на възход  Hug

# 819
Как да не помня Съни, до преди да я открият тази книжарница, ходех на бул. Ленин, Ох, как да ти обясня, имаше там военни блокове и там имаше книжарница, а после - само в тази с барелефа. Имах и съученичка от там, но име не помня вече. Ти кой набор си? И защо учеше в 125-то като си от този блок? Не би ли следвало да си при нас? Аз съм израстнала зад гърба ти - нали знаеш кои е 3-ти блок - дългия - аз бях във вход Ж  Shocked А балони от ХМС-то събирала ли си като дете ? А бе на тази спирка съм израстнала. Пеейки в Бодра смяна, която бе (е) на Стамболийски си се качвах на 306 до Ректората и от там любимите ми разходки пеша. През жълтите павета, градинката на Кристал, покрай зала България, театъра Вазов,  сладкарница Роза, детмаг и иии на хор. Ох, плаче ми се ..... Нямаш идея какъв километраж съм правила там. Детството ми беше изпълнено с музика. Толкова хубаво!

# 820
165 см съм висока, тоест - не съм висока:)

диче, след всеки период на застой, има период на възход  Hug

Аз съм 1,72 , но пак едва ли сме еднаква номерация , защото разликата в кила е голяма .  Blush
Отивам на кино , не знам какво ще гледаме , но ще се възползвам за да не стоя близо до хладилника .  Wink

# 821
и ние така с моите приятелки:), много ходехме пеша. ами аз отначало живеех в 66-ти блок до пазарчето в младост-1. тогава имаше само 125-то училище и точно като ни записаха първи клас, откриха и 10-то. някои от децата останахме в 125-то, а другите отидоха в 10-то. точно като ме приеха в гимназията, се преместихме на хмс и затова всъщност не продължих да уча в 118-то. набор 1967 г  Grinning

# 822
чакам снимки от Роси и Дика! Crossing Arms

ванче, снимки ли събираш? аз пак съм пропуснала.

ами като не можах да ги видя... Rolling Eyes

да,видях Дика и Вики-много сладки.Малката да я схрускаш Heart Eyes,пък мама е маце и половина. Hug

# 823
Ми, да, той блока с Людмила е по-нов от нашия. Пък на туй пазарче що топъл хляб са изяждала ... нали го помниш онзи пухкавия (на "малките хали"). Аз съм 69, не сме далече, но сме се разминали видимо  Hug

# 824
Усмивки от старите ленти  Grinning и аз си спомням за стария квартал с умиление,само дето 10-ина год след вас  Laughing но не съм живяла там де...просто все по-често се сещам колко различно беше и колко по-хубаво детство сме имали от сегашните деца...
Май похапнах днес...цедено кисело мляко, суров бадем, супичка зеленчукова-водниста, мааалко хляб, 1 шоколадов бонбон, пилешко бутче- долно.
Мерси ви  Blush  Hug
А за харченето не се коркам толкова,колкото за тоталната му липса...не ме яд,че не мога да си купя каквото поискам,защото няма да е интересно,ами за това,че понякога и нужните неща не мога да осигурявам...айдеее-стига размисли и страсти.  Mr. Green
Отивам да спя...дано мога,че с тия кафета по никое време как свикнах  ooooh!
Обичам ви  Heart Eyes   bouquet
Лека и спокойна нощ ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт