Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 613
  • 936
  •   1
Отговори
# 795
 smile3507 добриутро  Hug
Иха чудесна новина...да и жива и здрава рожбата и тя,а и цялото смейство   bouquet Голяма е сладурка Мирето  Heart Eyes
Поспах аз...довечера пак отрано мисля,че няма отмора нещо.
Организирайте си срещи  Crossing Arms ние тука по западните квартали ще си мучим с кравите отсреща  Mr. Green

# 796
Ехооо,тук съм.

тука снимки сте гледали  пък аз изтървах.Вчера имаше токов удар и компа се прецака...преинсталация,куп глупости...

искам снимки.
пък тортата не е нищо особено ,като инсталираме програмата на фотото ще я видите.

да,да не забравя-Честит син Иван На Мира Ватан.Да е жив и здрав!

Организирайте си срещи  Crossing Arms ние тука по западните квартали ще си мучим с кравите отсреща  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 797
  • да има едно лесно - на мотора
Честито слънчице на Мира  Hug
Днес точно издирвах по темите за нея - имала съм усещане  Laughing
Диче  Hug Ако бях в София, веднага щях да довтасам да те взема . Но не би . И аз днес съм ' смарангясана " . Карах като лудите колело от 14 до 16 часа в Морската . хората на плаж, а аз ...  ooooh! Ама и аз като Голди като чух и  Sick

# 798
чакам снимки от Роси и Дика! Crossing Arms

# 799
Много приятна новина.
Да й е живо и здраво бебчето на МираВатан и бързо възстановяване.

Аз стигнах до извода, че трябва да се чете редовно, щото иначе трудно се наваксва. И много интересни неща се пропускат.

А какви други дечица има МираВатан?

# 800
Лека вечер, мили приятелки!
Не успях да ви пожелая прекрасен ден, но ви пожелавам прекрасна вечер!
И понеже не е ясно утре по кое време ще се включа - Майче, успешна работна седмица на те  bouquet

За всички, които се чудят коя съм - Таня (tanita_ko). Приятно ми е! Hug
Режимна съм днес, смесен Дюкан. Колограмите са ми 82. Имам 1 да разкарвам до изходната позиция. Няма да успея до понеделник, но се надявам за новата тема с мерки и теглилки да съм с нови данни.
Мариетче, ако те изтърва - Леко раждане на Орден Рицарски. Нали така щяхме да го кръстим нашето бебе. Те къде се бутат свекърите  Laughing
Честито бебче Иван на Мира Витан! Да е много здраво и да не създава проблеми на майка си! babydust7
Съни, гуш!

На всички -  lovekiss

# 801
  • Шотландия
Момичета, много сте мили – благодаря ви за съчувствията. Не пиша, щото докато ви изчета – и то станало утре...

Голди, може ли аз да се наредя до чакащите бухалки от теб... ако не давам отчети и се отклонявам много от правата?

Хммм, тази идея с кантаря не е лоша. Аз и без това се тегля прекалено рядко, да не си развалям настроението, че духът ми и без това доста е паднал.

И аз като видях тая Окръжна болница  в началото на страничката, и ми се разтанцува сърчицето за Мариетка. То била друга рицарка – ама нищо- да й е жив и здрав Ванко, нищо че не я познавам.

Хехееее, Ками (може ли така съкратено от Камъче?) Орден Рицарски - голям майтап!

И аз да дам отчет дотук и да пожелая приятна вечер.   bouquet

Ставане - към 11 ч. Душ, след това излизане - събиране на помощи в местния магазин. За пръви път ми е и се притеснявах, но се оказа много приятно занимание. Тук е съвсем различно, отколкото в БГ... Никой не те гледа като мошеник, който ще си присвои събраното. Ма те и проверяват, де...

Така, след това - т.е. след 1 часа:
Кафета с мляко - 2бр.  и половина.
Чай - пак 2 чаши и половина, което е един литър близо.
ОКоло 4 часа следобяд - първо ядене: 1 омлет от 2 яйца с малко бекон, малко задушени зеленчуци, краставичка, 2 лъжици кисело мляко и 1 препълнена лъжица извара.
Към 5 часа - 3 средни мандарини (не можах да се сдържа)
Понеже ми беше пак гладно - 3 лъжици трици, залети с прясно мляко и стоплени.

Толкоз дотук. Ще се опитам да запиша всичко, че все лъжа себе си някакси....
 Hug на всички!

# 802
Айде, молиииииииим, гореща новина Party!

Една от нашите  рицарки - МираВатан преди половин час е дала живот на третото си детенце - Иван - да й е жив и здрав   bouquet !

ех, бравоооооооооооо! супер мами са и тя и мариетка!!! да й е живо и здраво бебчето!
който се чува с нея, да я поздрави на всяка цена от нас!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 803
  • Пловдив
Честито бебче на Мира! Да е живо, здраво и много послушно!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 804
  • ГОре на черешата...
А какви други дечица има МираВатан?

Момченце и момиченце. Сега стават 3:2 мъжете в дома им.

Апнах, ще погледна тук-таме из форума накръст и ще лягам. Щото схванах схемата на комшията - 4 нощни. Значи още три нощи ще ме буди Confused...

Майче, и от мен приятна работна седмица  Hug .
И а да видим кой първи ще пусне снимки - ти на цицата или аз на мишката Mr. Green...

# 805
Оле, трето - блазя й!!! Най- сърдечни поздрави!!!

Сьни ти на окрьжна болница ли си наистина - моят квартал. Аз съм израстнала в 3-ти блок на Младост 1 и съм учила в 118-то ... Мисля, че зная там всяка плочка (е, вече не съвсем, де) Много си го обичам квартала - мили спомени.  Hug

като дойдеш, те каня на един хубав фитнес в нашия квартал:)
и аз съм отраснала в младост, до 7 клас учех в 125 (вечната вражда между 118-то, 125-то и 10-то). после в 9 ФЕГ и живеех на ХМС във високите блокове на спирката, в 1Б, дето имаше книжарница и барелеф на Людмила Живкова, ако се сещаш:)

# 806
чакам снимки от Роси и Дика! Crossing Arms

ванче, снимки ли събираш? аз пак съм пропуснала.

танитке, още от предните дни се чудя кое е това камъче. защо така стана?
къде си лу да ми кажеш пак защо се качват кг като се ходи редовно на фитнес? не съм качила, ама и не мога и да сваля. а трябва по-усилено да ходя, че много взех да вися отвсякъде. ще трябва и при ипо да ида да ми премери % мастна тъкан. единият от инструкторите там във фитнеса е стигнал до финалната четворка на Сървайвър, хехе, клюка.
днес направих 30 мин кростренажор със средна скорост 8 км/ч и изминах 3,5 км и изразходих 350 ккал. после правих уреди (както се хилеше инструктора, не този от сървайвър, а един друг, супер знаещ, особено за свалянето на кг) работих за предна част - гърди и корем:)))). мноооого слабо място са ми. после пътечка - минах 2,5 км на наклон 2 и скорост 5,5, изразходих още 120 ккал и каталясах напълно. едвам се довлякох до нас. та с толкова зор, едвам 5 км. на тоя фон подвизите на айя с километрите са ми като мираж. не зная дали ще има ден да достигна 16 км.
днес ядох два пъти - две свински пържоли филе от по 200 г с много лук, моркови и гъби - това беше за обяд и същото за вечеря. сега пия вода.
не се усетих, че прекалих с л-карнитина. знаещите да казват до колко най-много са стигали. във фитнеса си взех един чай за отслабване с гуарана, някакъв кактус и 2 г л-карнитин и чак като го изпих стоплих, че аз от добавките през деня имам вече събран 1,5 г л-карнитин.
прегръщам ви всички!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 20:58 от Sunbeam

# 807
Много съм зле !
Препоръчайте ми психиатър ... не искам да смятам с колко пари съм вътре . Но да кажем , че можеше да си купя лаптоп за тях , даже един и половина .
Честно ви казвам , не мисля като пазарувам , после мисля и ми става зле .
Вече не изкарвам парите , които изкарвах до преди няколко месеца , а бях свикнала на този стандарт и сега ...  Crazy
Придобивките са - кожено дълго яке ( страхотно ми стои и ме прави доста по слаба , чакам с нетърпение есента ) , от новата колекция на Бианка 5 - 6 нещица ( вече им влизам в номерацията   Simple Smile ) - най - интересното е една блуза с падащо деколте и един панталон с много интересна кройка . Отделно долу в бюти зоната си понапазарувах някое и друго гримче и разни кремчета .
Имам си и нови бански , същински хипопотам съм , но поне се набутах в нещо .  Joy
Накупих и на мамето бая нещица ( майка ми изглежда сто пъти по добре от мен по бански - иде ми да се заровя някъде , защото тя е на 60 г ) .
А и да не забравя комплект куфари в червено  Blush .
До почивката не ме питайте какво ям , щото просто трябва да мина на вода и въздух .  #Cussing out

Манджата за днес :
закуска :
4 филийки хляб Бонус
50 гр кашкавал
150 гр домати
ІІ закуска
фрапе ( прясно мляко ) 200 мл
обяд :
зеленчуци на плоча ( бяха две плюнки , предните ми зъби бяха щастливи , другите гледаха само )
500 мл айрян ( 250 гр мляко )

Вечеря:

мисля да си направя сега тиквички
и някакво месце

После ще си редактирам  калориите .
Вода - 5 л

# 808
Здравейте  Grinning
Съни -  карнитина не можеш да предозираш според мен.

Няма да се отчитам  Crossing Arms - щото съм в почивка  Mr. Green
Запазете и пригответе бухалките за понеделник.  Mr. Green
Само четох всичко и ще изчезвам да спя.
Целувки и лека вечер   bouquet Heart Eyes

# 809
непуки, къде е този магазин на Бианка? аз бих ли могла да влезна в някой техен размер?
кажи сега колко общо свалени кг имаш и докъде го докара с крос тренажора?

Общи условия

Активация на акаунт