Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 779
  • 936
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Извинете...пак да видим стана ли нещо  Crazy Crazy Crazy
..... Mr. Green

Урааа-най-после...май ще мога д си сготвя пилето днес  Laughing Laughing Laughing
Мерси  Blush
Ай гледайте-аз се махам за сега  Hug

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 10:08 от Дика

# 677
Много си красива !  bouquet

# 678
Диче, вижда се и още как  smile3521

# 679
Много сте ми сладки, да знаете! Особено като се припирате така  (Хъфи, Пуки,  Hug)
Аз грозде много не обичам. Рядко ми се прияжда. Други неща са ми на сърце, но ....няма да ги ям сега. Тя дюканската диета е бая жестока в това отношение.
Пуки,  Hug, може да го пуснеш между ушите си, но и моя съвет е да зарежеш гроздето. При случаи като нас (с повече килограми за сваляне, всяко недоглеждане води до забавяне на резултата, а ние нямаме интерес от това (Хъфи, цитирам те,  Hug).
И дано си спомниш какво ти казах за отпускането по време на отпуската....    5 или 10 дни удоволствия да те върнат 1 месец назад - не си струва...

Хапнах омлетче, довечера ще ям пил. пържоли - каква изненада. С водата съм зле, не си бях в офиса, сега се захващам сериозно.
Айя, благодаря!

Дика, Вики има най-невероятните бузи на света.  Hug

# 680
Дика...останах без думи!Много сте сладки!
Гледам и въздишам, `щото съм се замечтала за твоите сегашни килограми, ама не съм се залетяла за съжеление.Пусто - бавно става!А ти и по надуваемите замъци и по пързалките се катериш вече...Е-е-ех, блазе ти!Аз дори в една люлка не мога още да си напъхам гъзо, а на новите до нас не сядам, нищо че са по-широчки, та да не им ги строша на дечицата!...Ама ще се борим - и на мен ми се пързаля, и на мен ми се подскача - не мой то тъй!Имам си и аз неизживяно детство! Laughing

# 681
  • София
Не завиждаме ли на Дика за косата
и за морето
и за разни други неща

малии, ква завист ме е обзела
отивам да пиина една вода

# 682
Цитат
Студена ли  hahaha

# 683
Завиждам, я!Хем си пущам дълга коса, хем си я носа все прибрана!И аз не знам `що, ама ме дразни!Пробвах да се изруся /по природа съм си светло кестенява/, ама хич не се харесах - станах прекалено червендалеста, та веднага се боядисах тъмна.На морето живея, ама във Варна не обичам да ходя на плаж, ходим когато почиваме и сме на село - в Шкорпиловци.
К`во искам и аз не знам?!? newsm78.....сопа сигурно!!!

# 684
Момичета, приемате ли още рицарки?

# 685
Роси, четох, че сте обсъждали калориите на пилешкия бульон.
Според мен - брой го около 100 кал. на 100 гр.

Сладоледче, приемаме   bouquet
Чувството за хумор е задължително   Party

# 686
  • София
студена я
имала съм дъъълга коса, ама никога не съм имала толкова

Голди, то и аз не знам какво искам

Айс, здравей
Ама да вземеш да го смениш тоя аватар, че ще изкушиш народа

# 687
  • ГОре на черешата...
Диче, прекрасни сте Heart Eyes! Пък малката страшно много прилича на дъщеричката на моята приятелка от Израел. Ще трябва да изровя снимки да ти пусна.

Момичета, приемате ли още рицарки?
Да Hug.
Обаче само тъй не може hahaha. Ние сме много любопитни, тъй че разказвай - колко кг. ръст, цел, режими, абе всичко, за което се сетиш...

# 688
  • да има едно лесно - на мотора
Диче  Hug

Хъф, не е ли много  newsm78 Или заради мазното ?

Ванче , всички чакаме   bouquet

Сладоледче , добре дошла  Hug

# 689
Пу-пу-пу  Mr. Green
Мерси Ви  Blush Hug
kiss пийни и за мене,че от тоя компютър днес не се сещам хич  Embarassed ама имам актив де...
А косата колко бешеееее  ooooh! имам една снимка от преди 6-7 год да видиш коса...много опада още преди бременността заради тия моите неволи здравословни  Cry ама дано пак порасте  Praynig

А Роси видяхте ли я?  Flutter м? к'во ша кайте ? Страхотийна мацка е  Heart Eyes

Сладолед добре дошла и от мен.    bouquet Давай подробности  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт