Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 563
  • 936
  •   1
Отговори
# 900
... въпреки, че едва ли ще те впечатли много.

Бетке,малко ме обиждаш ,мислейки ,че няма да оценя тортата. Crossing ArmsМного апититно изглежда. Hug

Дано се върнем навреме за новината. Heart Eyes

# 901
  • Шотландия
Бетиии, това жените сме страшна работа - толкова си хубава, просто думи нямам. Коремчето си го скрила умишлено, та не мога да се произнеса, ама ръцете ти са супер - не знам какво искаш от тях. Това съвременната жена е нещо чалнато... А за малката - положително го оценяш или не, може би тя ще бъде една от най-успешните дами в поколението си, така изглежда, да ти е жива и здрава.

Добре че ме светнахте, че не може да се изтрие, да се не мАча напразно.

Ванче и Теис - и аз гласувам да ходите на почивка! Сякаш трябва да се меся изобщо хехехе, ама наистина човек като е отпочинал, животът му се струва съвсем друг.

Цитат
виж мама ми идва често да очистя, ама айде, от мен да мине, все се отказвам

Мимиииии  Joy дано мъж ти прибира пищовите навреме

# 902
Бети, аз няма да ти казвам, че си супер, защото аз още като те видях на срещата на рицарките и се почудих какво правиш там. В крайна сметка бях решила, че придружаваш някоя от рицарките за кураж, пък то се оказа, че ти си Бет:)))) Ама срам не срам, ще те попитам какъв е цветът на косата ти Simple Smile

тейс, изпращайте положителни мисли към вашия приятел и ние всички ще се помолим много да се оправи и дано нашата енергия го зареди със сили.
ти като започнеш да тренираш усилено, колко време задържаш преди да почнеш да сваляш?
за велосипеда - ако можеш, не по-малко от 20 мин, 30 мин е супер, а 40 - още по-добре, тогава ще си сигурна, че си горила мазнини.

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 15:55 от Sunbeam

# 903
  • София
ма разведена съм бре
единствения мъж в живота ми е детито ми
милото то
да си седи на село

а бившия, ако ми падне, с кеф ще го поизмъча и ще го пусна да си страда продължително
няма да се размине с бърз край

Съни, различно е
но започваш да сваляш мерки, ако не килограми
и спират да се тресат телесат

# 904
Ванче, ми щото ти ги правиш едни завъртени... красотни, а аз обикновено вида го докарвам да изглеждат апетитно, но красиви и впечатляващи не са... Ни СЪ Убиждай.
Мила, да ти кажа, аз казвам "да е жива и здрава на майка си и на баща си", аз ще помагам с каквото мога. (не знам, може да си пропуснала, но тя не ми е дъщеря)
Съни и тя ръси комплЕменти... за моя милостЪ. Имам си кусури ся... нидейти мъ отказва.
Косата си я правя в един фриз. салон, но на снимките е бая поизмита вече, иначе беше тъмно лилаво примесено с някакво червено... а кичурите които имах преди в русо, станаха по-различен нюанс... Съни, ако наистина ти харесва и искаш такъв цвят за себе си или за някой друг мога да ти кажа къде и и кой ме прави. Боите са Фрамези, много съм доволна, трайни и падат равномерно Simple Smile

# 905
Ей ама винаги като ида в "Децата" и се ядосвам на някоя госпожа.  Close Много странни хора има, което не е зле, стига да не изродяваха и децата си.  ooooh!

Ванче и Теис - и аз гласувам да ходите на почивка! Сякаш трябва да се меся изобщо хехехе, ама наистина човек като е отпочинал, животът му се струва съвсем друг.

Абсолютно съм ЗА  Hug

# 906
  • Шотландия
Мила, да ти кажа, аз казвам "да е жива и здрава на майка си и на баща си", аз ще помагам с каквото мога. (не знам, може да си пропуснала, но тя не ми е дъщеря)
Съни и тя ръси комплЕменти... за моя милостЪ. Имам си кусури ся... нидейти мъ отказва.
Много коленопреклонно моля за извинение, Бети, разбира се, че съм пропуснала...  ooooh! Embarassed Дано не съм нагазила с рибарските си ботуши в нечия душа, понякога го правя, но никога с лоша умисъл Tired

Хич не те отказваме, напротив - щом си стигнала дотук, значи много си постигнала. То, понякога, може и за другите да няма кой знае какво, ама ние като си го навием на пръста и си го знаем... друго си е... Давай смело 0 съвършенството е пред теб  Party!

# 907
Далече съм от заветното число. Да напомням ли? 39.
Мила, не се притеснявай, всичко е ОК. Живея с баща и, тя идва много често при нас...нищо ми няма на душата, макар, че понякога мисля, че ми има. Но ще спестя на рицарството тези ми разсъждения, да не сговням настроението! Отивам да се къпя.
Днес съм яла - вода...
4 яйца на х2 на омлет с малко зел. чушка и сирене
кисело мляко около 150 гр.

# 908
  • Шотландия
Далече съм от заветното число. Да напомням ли? 39.
Мила, не се притеснявай, всичко е ОК. Живея с баща и, тя идва много често при нас...нищо ми няма на душата, макар, че понякога мисля, че ми има. Но ще спестя на рицарството тези ми разсъждения, да не сговням настроението!
Peace Hug
Права си, няма нужда да се сговня настроението. Хубаво е да се помни, че децата са благослов - независимо чии са... Понякога е по-трудно да го помниш, ако децата са вече големи, каквито са децата на мъжа ми  Simple Smile, но пък така се развива личността (хъм... за моята става дума) -  така казват  Wink

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 16:55 от Millla

# 909
Здравйте рицарки, как сте  Grinning?

Морето за 2007ма година за мен приключи. В Лозенец беше прекрасно. Препоръчвам горещо!

Хапвах всеки ден пържени картофи, корнита по 1-2 поне, плодове, мляко със сладко от смокини, мента с мляко следобяд, мохито и дайкири вечер, а вчера конкретно се подкарах на плажа с 2 менти с мляко и един коктейл с водка и фреш от диня и едвам се дотътрих после с зигзагообразна крачка и тъпа усмивка на лицето до хотела   Laughing..

И така..

Писна ми от плодове, от корнита, от картофи, от месо - направо всичко ми дойде до гуша - и режимно, и нережимно. Защо да ядем като можем да пием в крайна сметка   Crazy?!

# 910
  • София
Ядох пиле
да живее скуката в храната

Мила, аз не се развивам
вътрешната и външната ми личност водят уседнал и закостенял, назадничав живот.
То с тоя задник, дето се разполага на външното ми аз, какво друго му остава на вътрешното

Иначе казано Азът на лирическия герой, води непрогресивно и назадничаво съществуване, обусловено от непосредственото му битие и вътрешната му нагласа, проектирана върху външната му себеизява.

отивам да пусна една перална

# 911
  • Шотландия
Ядох пиле
да живее скуката в храната

Мила, аз не се развивам
вътрешната и външната ми личност водят уседнал и закостенял, назадничав живот.
То с тоя задник, дето се разполага на външното ми аз, какво друго му остава на вътрешното

Иначе казано Азът на лирическия герой, води непрогресивно и назадничаво съществуване, обусловено от непосредственото му битие и вътрешната му нагласа, проектирана върху външната му себеизява.

отивам да пусна една перална

Мими, аз съм последната, която ще удивиш с подобно неразвитие. Залъгвам се с ласкателства, че това ми е времето за вътрешна равносметка преди промените. Ма да ти кажа, старая се да си проектирам вътрешната нагласа върху външната себеизява... абе само с проекции не става  Joy

Да ви споделя мой резил в момента. Купила съм в пристъп на безумие някаква огромна тиквичка - около половин метър, прищипната в средата, тук такива ги  продават. Реших и аз барабар Петко с мъжете да приготвя нещо режимно. Да де, ама като готвя без концепция - как искам да стане нещо. Значи, нарязах лук и го задуших, след това ръгнах кайма да се посготви, с идеята накрая да добавя въпросний тиквички, нарязани на кубчета. То че манджата ще е грозна, спор няма. Ръгнах й готова подправка за пиле, че ме домързя да нагласям от това малко, пък от другото повече... По едно време, опитвам - не е достатъчно солено. Викам си, ще й ръгна още малко подправка. Абе ръся - не е много червено. Пак ръся - пак не е. Като гледам - ръся смлян кимион, вместо оная подправка  ooooh!.

Някакви идеи как да стане по-приятно за окото туй чудо? Имам само 1 яйце. Дали да не му туря кашкавал отгоре?  newsm78 Ооооох, колкото пъти съм решила да се правя на домакиня, толкова пъти съм съжалявала после... Crossing Arms ooooh! Tired Мила, Милааааааа  ooooh! Crazy (на татко си чиниите - така казваше баща ми, лека му пръст...)! bowuu

# 912
  • ГОре на черешата...

Crazy

То че спах, спах, ама за туй горното много мий размътен мозъкът явно Thinking.
Мими, евала Peace!

# 913
  • София
Риторичен въпрос
ми кашкавал, какво друго
или яйцето с мляко, ама по хубаво е ако е кисело
или яжте с затворени очи,
пък тя мусаката така си изглижда по традиция

# 914
Здравейте, красавици!
Днес е един прекрасен ден!

Днес ми е ден за шофиране - мъжът ми се е заел да ме обучава по-сериозно и ме кара да го возя до разни магазини. юот офиса до Технополис, пак до офиса. После до Техномаркета и пак до офиса, и така, нали е по-спокойно движението, че иначе като ми бипнат няколко пъти и ставам неконтролируема (не почвам да псувам, а ставам от шофьорското място и се отказвам да карам) Embarassed

Днес се наспах - до 10,30 часа. Не ми се е случвало от ... не знам откога.

Почнали сте темата за  "работливите мъже" Laughing. Смях се много, четох на мъжа ми, и той се смя и се разпозна почти във всяка случка. После ми припомни една, която бях забравила: Когато Ени (малкия ) беше малък и ходехме на гости при едни много близки роднини, всеки път изтръпвах, че ще си удари главата на едни незабити до край пирони в рамката на една врата. Бяха оставени там, за да си закачат някакви неща - имаше и по-нависоко... подробности. Та, Ени, си е много див и до днес, но тогава беше съвсем малък и изобщо не можеше да се пази. А пироните му бяха точно на нивото на главата. Споменах няколко пъти ( в продължение на няколко месеца), но ... никаква загриженост. Върхът беше, когато и аз си захачих джоба на единия пирон, минавайки покрай него и го скъсах. А бях в периода, когато всяка дреха ми беше ценна, да не кажа единствена, в очакване на "слаб период". На следващото гости старателно сложиж чук в чантата си и първото нещо, което направих, когато им отидохме на гости беше да ... зачукам пироните.  Embarassed
Напомням, много близки роднини, които все пак гледаха като паднали от небето. Не правете така и вие  Laughing

Ох, почти забравих защо ви разказвам това - а то е, защото като си говорехме за "работните мъже", моят ми каза: "И какво, ти всичко си правиш сама, даже и по чуждите къщи пироните забиваш!" Laughing
Лека вечер от мен!  bouquet

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 18:18 от камъче

Общи условия

Активация на акаунт