Не искат да ме прегледат

• 2 687
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • E-CLM & CH-VD
бих те посъветвала да отидеш на генеколог и да ти предпише хапчета за подсилване на овулацията-пият се от ден 5 до 9.и пий фолиева киселина по 1 на ден.успехи

Хапчета за "подсилване" на овулацията, както казваш, се пият единствено след:
1. Направена спермограма, и то ако не показва проблем
2. Изследвания за проходимост на тръбите, както и на хормоните.
3. Следене на овулация.

Има опасност също от кисти, уголемяване на яйчниците, хиперстимулация.. и какво ли още не.

П.С.
Виждам, че си отговорила, докато пишех.

на мен също ми предписаха хапчетата когато реших да забременявам,а и моите бяха с друго име-не си спомням,но лекара ми каза че е нормално.и не ми се карай ако обичаш #Cussing out-щом и предлагам сигурно съм наясно.абе защо повечето момичета от ''искам бебе'' са толкова груби.................................

Подчертала съм това, което е най-важното! А ти лекар ли си?

# 31
  • Бургас
Ами явно не си наясно. Това, че някакъв лекар предписва лекарства за стимулиране на овулация в началото на опитите за забременяване, без направени преди това задължителни изследвания, не означава, че трябва да се съветват и други момичета да постъпват по този начин. Груба съм в случая, защото даваш съвети, които могат да бъдат опасни за момичето.

# 32
абе защо повечето момичета от ''искам бебе'' са толкова груби.................................
[/quote]

това не е вярно  Naughty
момичетата не са груби  Naughty -
в случая Bec  е адски права !

# 33
Ами явно не си наясно. Това, че някакъв лекар предписва лекарства за стимулиране на овулация в началото на опитите за забременяване, без направени преди това задължителни изследвания, не означава, че трябва да се съветват и други момичета да постъпват по този начин. Груба съм в случая, защото даваш съвети, които могат да бъдат опасни за момичето.

Много, много опасни...

smile3501 smile3501 newsm10

# 34
правете каквото искате и пийте каквото искате,исках да споделя,че на мен ми предписаха тези хапчета без никакви изследвания.няма значение-все пак тук всичко е по различно и докторите работят по различен начин.пожелавам успех на момичето

# 35
правете каквото искате и пийте каквото искате,исках да споделя,че на мен ми предписаха тези хапчета без никакви изследвания.няма значение-все пак тук всичко е по различно и докторите работят по различен начин.пожелавам успех на момичето
хапчетата са индивидуални и се взимат под лекарско наблюдение, а не по съвет-при мен стана, пийте и вие. Stop

# 36
Благодаря за отговорите на всички.
Лекарката ще я сменям със сигурност, още в деня като ми отказа го реших.
А понеже ходих да си изкарвам медицинско за брак и ми взимаха кръв, накарах ги да ми направят пълна картина. И една урина ей тъй, щото съм отишла.  Simple Smile
Половинката много се забавлява с моите истории!
Другата седмица ще измисля някаква болежка  - и на гинеколог. После почваме работа. Blush
Иначе изкарах едни мнооого здравословни пролет и лято с адски много плодове и зеленчуци, риба и кисело мляко. А за хапчета още е рано, най-много фолиева киселина. Няма да напъваме нещата за сега - като стане - стане! А и не съм привърженик на лекарствата въобще.
Поздрави на всички!

# 37
Фолиевата киселина не е лекарство, а витаминки Hug
Обаче е силно препоръчително (да не кажа задължително) да се пие 3 месеца преди забременяване. Няма да ти навреди.
Виж повече инфо в библиотеката
  bouquet

# 38
  • в Надежда-та
Смени си лекаря , друго не мога да те посъветвам. И от сърце ти желая успех  Hug
Peace
Успех Peace Peace Peace

# 39
И да си смениш лекарката едва ли ще попаднеш на по-свястна. За съжаление!

Общи условия

Активация на акаунт