АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 12 105
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит първи рожден ден на МАРГАРИТА, МАРИЯ, МАРИЯН, ИВАЙЛО, СНЕЖИНА И МАРИЯ!
 Честит непърви  Laughing рожден ден на Пепър!
Честит имен ден на всички, носещи красивото име Мария, включително и моята майка!  Heart Eyes
Бъдете щастливи, здрави и с много късмет!

# 91
  • София
Дриймс, приятно изкарване!  Hug И много поздрави на Токи и Гого! На Ралка и Стефчо също - скоро се чудех къде изчезна тая мадама Wink
Пепър, тортата ти е супер! Аз пък не съм предубедена! Да живеят полуфабрикатите!  Embarassed
За анкетата - гласувах тук веднъж. Предишната - за мястото я пропуснах - как да избера от няколко непознати неща  Laughing

# 92
Милички,
честито на всички именици на този голям християнски празник, Богородица да ви закриля!
Честито и на днешните ни рожденици, малки и големи, родили са се на велик ден!

Блу, Outlaw & Children of Men са едни от последните неща, дето гледахме, добри са  Peace

# 93
  • софия
Дрймсче,може да разчиташ на подобаващ почерпка,за здравето на нашия малък мъж  Grinning!И аз и Ели,ще развържем кесиите  Mr. Green!
Много да го нацелуваш нашето момче  Heart Eyes!

# 94
  • Русе
Е , не се стърпях и днес заведох Ема и й пробих ушите.бях си решила че това тя ще го стори като порасне и поиска сама ,но ....................признавам си не издържах,а и нали днес бил най-подходящият ден на празника  Mr. Green
Има ли и други,които сториха това днес? Валка.........? чакам  да разказваш,злато Flutter

# 95
  • софия
Муцката,моля те разкажи плачка ли малката?Как мина?

# 96
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ -ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ ДЕЧИЦА

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕПЪР -МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ

Днес Даяна от много въртене в количката /да види каква кола минава/,така си удари окото,че се скъса от рев,слава богу нищо и няма,само малко се зачерви и сега вероятно ще и посинее  Embarassed

# 97
  • у дома
айде да не се повтарям и аз с изреждането на имена на малки и големи, затова само едно ЧъРъДъ за всички!!! newsm59  Gift newsm38  ura Tada
и едно ЧъИДъ за многото Мимета newsm51

значи, идеята ми за тази анкета беше да се разбере ориентировъчно колко мами ще присъстват на общия РД, за да може velmar да запази необходимото пространство  Mr. Green  относно часа, на мен ми е все тая, Ния спи когато си поиска  Whistling то е ясно, че 20 мами с толкова чаавета трудно ще установят, кой час им е най-удобен на всички  newsm78 а и по всяко време ще има кисели бебета, щастливи бебета и такива на които ще им е все тая  Mr. Green Mr. Green

днес за пореден път ми взеха от кръвчицата и силно се надявам, че в близките месеци и години няма да се налага повече да ми правят такива неща  ooooh! относно дупченето на уши и подобни + тату-та и сие, ще оставя Ния-та сама да си троши главата, ако иска, а и за кръщенето така, неин си проблем  Laughing демократична майка, какво да правиш  Mr. Green
dusheto, миси  Heart Eyes  Hug
май исках и още нещо да пиша  newsm78 

# 98
Дани не съм Муцката,но ние пробихме на Даяна ушите преди 2 месеца,на първото докато се усети и беше пробито,с второто ухо беше малко по-трудно,но всичко мина за 10 минути и за мое най-голямо учудване след това изобщо не си пипаше ушите  Rolling Eyes

Валка после кажи и при вас как е минало  Heart Eyes

# 99
Атакааа, казахте си нали   Laughing Знам как да питам значи, друг път като имам въпроси директно поста си  с точилката ще започна tooth

Е , не се стърпях и днес заведох Ема и й пробих ушите.бях си решила че това тя ще го стори като порасне и поиска сама ,но ....................признавам си не издържах,а и нали днес бил най-подходящият ден на празника  Mr. Green
Има ли и други,които сториха това днес? Валка.........? чакам  да разказваш,злато Flutter

Муцка, знам те слънце, че и ти си луда като мене, ама не вярвах че ще успееш да ме изпревариш  smile3534
Аз чакам момата да се надигне и да я водя  Crazy дано не я стресирам нещо  Praynig

После задължително ще кажа Wink

miss_74, миличката Даяна, дано не посинее  удареното Praynig

# 100
Pepper, Убави торти правиш злато  Wink Аз до сега не съм се сещала за тоя вариянт, който е създаден явно специално за мене  Mr. Green

Dreams, приятно меренце и се топнете и заради нас по веднъж   bouquet

# 101
  • софия
Мисс,  bouquet!Дано на малката да не и посинее очето  Praynig,ама к'во да ни правиш...жени...цял живот се заглеждаме по нещо и после ядове  Mr. Green.....
Никоя ли соф.мама не дупчила ушенца?Искаше ми се да заведа Найа някъде където вече е "работено" с бебчета!Да са вещи в занаята  Rolling Eyes...
Пепър,душко,а перлите с тортата ли вървят  Mr. Green?

# 102
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на вчерашните и днешните малчугани! Да са ни живи и здрави!    newsm67
Честит рожден ден и на Пепър! Много здраве и щастие!  newsm67 А, аз защо не мога да видя тортата ти?  newsm78
Честита годишнина на Елиона на патерици! Пожелавам ви щастлив семеен живот! smile3525
Честит имен ден на всички именици днес! Да са живи и здрави да си носят името!
ma-mi-e    welcome
За общия рожден ден и ние спиме точно по това време, но може би ще заспи в колата на идване. Ще видиме, както дойде. А, с подаръците какво стана?
Днес мислех да правя на Сашко прощапулник и когато отидох да кажа на баща му, че започвам да меся, а той след малко да дойде да снима как му топиме крачетата, се сетих, че нямам фотоапарат  Rolling Eyes. Дадох го на брат ми, а той е на морето. Така че го отложих за другата седмица.
На нас режима ни е: 5,30-6,00-180 мл.АМ, към 9,30-10,00-попара, кус-кус или АМ, на обед ядеме второто от кухнята, към 17,30-десерта, а вечер към 21,00-супата с един сухар вътре и за приспиване АМ.
Пожелавам лек ден на всички  Kissing Heart

# 103
Дани, аз на каката й ги дупчих ушите при една козметичка в нашия квартал (Гоце Делчев). Не е някакъв супер лукс, но има и обеци и е доста внимателна. Първо ги рисува с едно моливче, за да видиш и ти къде ще ги продупчи и тогава действа с пистолета. Наистина става много бързо. Но мисля, че почти във всеки козметичен салон могат да й ги продупчат.

# 104
  • софия
Адрианска,Гоце Делчев е бившия Емил Марков,нали?Ние от другия месец,ще живеем там!

Общи условия

Активация на акаунт