АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 920
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит рожден ден, Бубче! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов и много радост със семейството ти!

# 286
  • гр.Добрич
Докато се включа ще започнете новата тема. Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУБЧЕТО 15  bouquet  bouquet

Туй попскаа работа - сладка работа. И от щастието и от мъката да печелиш. Наскоро си приказвахме с едни приятелки, че в едната църква взимали 2лв. за освещаване на пакет сол, а в другата 5 или 10лв. И в тази, по-скъпата вдигнали цените на снимането с камера. Аз не съм проверявала, защото така и не мога да измисля дата за кръщенето на Ивчо, но скоро ще е.

Малки звяр продължава да се събужда към 03ч. наспан и иска да играе. Какво му тава на това дете? Без сън не се издържа. Cry

Душе
, вчера проверих какво пише на бурканчето на ХИП - произведено в Унгария - значи ОРИГИНАЛ. Laughing
И други неща имаше да казвам, но докато прочета всичко, ми се загуби мисълта.

# 287
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БУБЧЕ! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЛЮБОВ!

Карим, що не казваш че си журналист. Като отида следващия път във вашия регион ще ти се обадя, че където и да ида все ще направя нещо за новините. Mr. Green

# 288
Момичета, много, много ви благодаря и за пожеланията за именния ми Марийкин ден, и за пожеланията за малката ми палавница – Нори. Обичкаме ви много  newsm51. Ще черпя в последния поста.  Joy

Честити именни дни на всички празнуващи  smile3525, всички малки и големи рожденници smile3525, през изминалата седмица. Честити християнчета smile3525 и ходещи крачета. Честита годишнина на Елиона smile3525.

Пепър, честито на патерици, все така свежи бъдете и ти и Бубчето. Честито и на Бубчето15.

Страшни лъвици...
Добре дошла на Елица и Ма-Ми-Е.
Nikolincheto, не съм чувала да не се прави кръщене в Свети Никола. Аз съм присъствала там само на сватба и на помен за съжаление, щом такива неща се правят значи и за кръщене ще може. Ако искаш да проверя – кажи.
Ей, сега загрях, какво е правила Блан в 4,52 сутринта. Мерси много за снимките. Разкошни сте, и ти и малката София. Радвайте ни по-често очото. И ме извини, че тооооолкова досадих със снимките, та снимките.
Марулка, оправи ли се малката? Дано вече е добре!
Валка, много ми е мъчно за Али. Добре, че са мънички и няма да помнят на какви чудеса ги подлагаме. Много се бях замислила за слагане на обички и аз, че на кръщенето ни подариха и това, но след твоите писаници и на порасналите мами с треперушките, нещо се отказвам. И на мен ми ги проби баба ми на около 5-6 години, с игла и са толкова несиметрични, че много обици ми стоят смешно.
Ох, понеже ще стане дълъг постинга ми, а така ми се иска да отговоря, като за мерудия на всяка манджа, та  ще публикувам на части. Веднъж ви четох по диагонал, а сега по-обстойно. Няма да се сърдя, ако ми попрескочите драсканиците.  hahaha

# 289
  • София
Честит рожден ден на Елена!
Честит рожден ден, Бубче! Бъди здрава, щастлива и все така готина!

Деситка, мерси за отговора! Peace Интересувах се, защото Ивчо обядва към 14ч. и се чудех кога ги доставят.
Обърквация, много са ви гостите, наистина! ooooh! Сигурно защото е двойно кръщене. Нашите трябваше да са 21 но не дойдоха всичките и бяха към 16 човека. А тарифата в Ал. Невски ме застреля направо!  #Crazy Блан, дерзайте!  Wink А иначе - мерси за комплимента! Heart Eyes  Засрами ме  Embarassed  
Спинки, невежа съм Blush , но защо се освещава сол?  Rolling Eyes
Ако говорим за ниска заплата - предполагам вашите журналистически и репортерски са мноооого над моята - преди да изляза в майчинство работех за ... 218лв. В БАН. За съжаление е вярно, че сервитьорки и продавачи (без да искам да обидя професиите, споменавам ги като такива, при които не е необходимо образование) работят за в пъти повече. Но да не подхващам болната тема пак.
Ух, забравих - Блан, на Ивчо също му лепиха пъпчето, но като по-малък. Май сега вече му е добре. Не се притеснявай (не че си казала, че го правиш, де) , ще се оправи! Много целувки на Софийката от нас! Hug

# 290
  • у дома
НОВАта тема  Peace

нещо не ми е добре, та затова използвах предишната си тема за новата  Tired приятно ви писане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт