АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 928
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден на Вики на Мимс, Гого на АндиВ, Самуил на Гъбка111 и Нори на Мадона! Растете весели , щастливи и обичани !!!
Честит рожден ден на таткото на Вики

# 271
Честит рожден ден на таткото на Вики!   bouquet Много да ви обича и помага!
Голям заплес съм  Embarassed

По това което чета май няма да се кръстим скоро  ooooh!
И май излиза, че Ники с неговия хор гладен нямаше да остане  Mr. Green
Карим идеята за репортажа е много добра! Peace

Аз не съм репортер ,но се захванах да снимам колко недостъпен град за инвалиди и майки с колички е Стара Загора и си мислех да пратя малко снимки до БТВ, но мога да ги пратя и на Карим  newsm78

# 272
Ами репортер съм. Но из Бургас това не е толкова високоплатено, а напротив... В телевизия съм, понякога тичам да чета и новини в едно местно радио, и пращам по някоя статия в един нискотиражен местен вестник. Но основно в ТВ-та. То другото е едва за бензин...лоша работа. понякога няма новини, нищо смислено не се случва, та...си ги смучим от пръстите. Confused Embarassed Embarassed Embarassed
Но..100% сте ми чували плямпащото гласче по БТВ..  Mr. GreenТо май само като спя мълча Whistling

Извинявай за нахалството, просто се сетих че много телевизионери се навъдихме.. аз имах вземане - даване с БНТ едно време, нещо за Велмар ми се върти (може и да греша). А иначе съм много наясно какво е заплащането и т.н. . Този тип работа се прави от любов , не за пари Simple Smile

# 273
  • София
Извинявай за нахалството, просто се сетих че много телевизионери се навъдихме.. аз имах вземане - даване с БНТ едно време, нещо за Велмар ми се върти (може и да греша). А иначе съм много наясно какво е заплащането и т.н. . Този тип работа се прави от любов , не за пари Simple Smile

Мдааааааа много си права. Щото ако ти кажа каква заплата взимам като редактор в Дарик радио ще се пукнеш от смях. Продавачките на Витошка сигурно взимат два пъти колкото мен. Ама така е. Като от кол и въже запристигаха желаещи да помахат на мама от екрана или да си видят името написано и за едната слава са готови да работят и за 200 лева. И шефът си клати краката и вика "Като не щеш толкова пари - тръгвай си, има още 10, които чакат за мястото ти".
Уф...пак се ядосах. Темата ми е болезнена.
Поне да похваля детето, че тази сутрин спа от 7.40 ч., което направо е национален рекорд Mr. Green

# 274
  • В ЛЮтеницата
ЧРД БУБЧЕ!!! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ГОТИНА МАМА! ГРЕБИ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ УДОВОЛСТВИЯТА НА ЖИВОТА!!!   bouquet newsm51

# 275
Честит Рожден ден на Елена на карагьозовам.Да расте много здрава и щастлива.
на Бубчето.
Бъди много щастлива,обичана и обичаща майка,съпруга и приятелка.

# 276
  • софия
Бубче,Честит рожден ден!Много,много щастие миличка!Целувки и весело изкарване!

# 277
ЧРД БУБЧЕ!!! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ГОТИНА МАМА! ГРЕБИ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ УДОВОЛСТВИЯТА НА ЖИВОТА!!!   bouquet newsm51
Е какво повече му трябва на човек, затова се присъединявам към пожеланието! newsm51

Бъди щастлива миличка!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 13:47 от val_stef

# 278
  Валка,ти да не визираш Ивчовата мама Спинки Peace

Валка имаше в предвид Нети, която също е качила снимки от рожденния ден на Ивчо. Ама не е писала много отдавна. Thinking

Наистина Ивчо на Нети имах предвид   Wink Heart Eyes

Блу като гледах клипчетата се чувствам все едно че и аз съм била сред гостите на рождения ден на Ния Grinning Ама голяма е сладурка значи  Heart Eyes

# 279
  • София
Честит рожден ден, Бубче! Да си все така лъчезарна и щастлива майка и съпруга!

# 280
Ч.Р.Д.Бубче! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана!

Ч.Р.Д. и на малката Елена!

# 281
  • гр.София
Честит Рожден ден,Бубче!Бъди здрава ,щастлива и обичана жена!
 Благодарим ти,че заедно с Блу,самоотвержено се грижиш за нашето присъствие във форума Simple Smile

Вчера не писах,че бяхме на преглед.Чукнахме най-сетне кантара на 9кг.На София й залепиха пъпа със специална лепенка,понеже е изхвръкнал-ето какво ни докара това гръмогласно ревАне за щяло и нещяло.След месец ще й бият по ЗК новата ваксина-инжекция за детския паралич.

# 282
  • по света
Честито Бубче!Желая ти много здраве,много любов и щастливи мигове!

# 283
Августинчетата продължават с  Рожденните си дни да се представят

# 284
Леле ще се побъркам. Пратих децата навън с мъжа ми, уж да си почина малко, а на 4-тия и 6-тия етаж се кърти яко  #2gunfire. А, ние живееме на 5-тия. Май и аз ще излезна, така като гледам  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт