АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 928
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Ама съм голяма патка забравих днес да честитя рождения ден на таткото на Вики!   
newsm18 newsm18 newsm18  MimSss да ви е жив и здрав душко! Да ви слушка и обичка вечно!   dancing bouquet

Относно заплащането при нас в църквата където исках да е кръщенето на Али ни искаха 45 лв. за ритуала, 20 камера + 15 фотоапарат  #Crazy Затова се отказах и я кръстихме в друга църква където ни взеха само 45 лв. за ритуала без да заплащаме допълнително за камерата и фотото  Rolling Eyes

blanc и усещането за свещениците ти е супер точно  Peace, защото нашия поп се оказа хазяина, който държи офиса в който работя + още един в сграда бизнес център на пъпа на града, кара ауди А..не знам си какво /някакво убийствено/, мобилния му е някакъв невиждан, но както казва мъжа ми успял е милия с Божията помощ Crazy  (Да ме прощава Господ  Tired)
И права е Марулка имате много интелигентно излъчване със София   love001

А м/у другото в албумчето на рождениците има снимчици и на един голям сладур дето мамчето му пише супер рядко, но пък е споделила празника на Ивчо с нас  Wink   bouquet

Сега пускам да гледам клипчетата на Нийка  Grinning

# 256
Цветенце а при нас 50лв кръщенето, 30 камера и 16 апарат #Crazy Е, това се нарича бизнес. Яд ме е много, че превърнаха църквите на пазар. Ще ги дам, не е там проблема. Въпроса е за хората, които не могат да си го позволят, а искат да си кръстят децата...... Но както и да е.... Няма да захващам болни теми...
Точно това ме вбеси и мене,не стига,че ритуала е неоправдано скъп,ами ти искат сума ти и пари за нещо,за което те нямат никакъв разход. SickТази история ме върна 2 години назад,когато като се женехме с Иван трябваше да подпишем в неделя,за да могат и гостите от Сандански да дойдат.Тогава в обредния дом в Красно село ни обясниха,че щом сме решили да е в неделя искаме-неискаме трябва да платим 50лв за хор. Crossing ArmsКаква е логита в неделя хора де задължителен,а в останалите 6 дена да не е идея си нямам Whistling

Ние в неделя ще правим кръщене...общо с детенцето на кумата ми... искат ни общо 140лв. Надявам се вътре да са включени тези такси, защото сме платили на професионален фотограф и на професионален оператор и не искам да се налага да вдигам скандал точно в църква. Кръщенето ще бъде в Св. София. Аз съм кръстена там, омъжих се там (срещу скромната сума от 180лв, преди година, и тогава не ни искаха нищо допълнително за камера и фото) и се надявам да се получи добре... Бе тези неща си излизат бая скъпи начинания... куверта за ресторанта се връзва около 16лв...а гостите са като за мини сватба...Да минава, да стане хубаво и да не го мисля повече....

# 257
  • София
Обърквация , мерси за инфото!   bouquet Разгледах сайта, може и да поръчвам нещо някой път. А в колко часа ги доставят?
За таксите - на нас самото кръщене ни беше 35лв. И нашата сватба излезе към 180лв, но отделно си платихме на фотограф, в Св. Неделя. Предполагам и за кръщене там щяха повече да искат. А куверта в ресторанта след кръщенето ни беше... 25лв. И ни метнаха накрая с 180лв, но после се извиниха - уж чукнали грешно на калкулатора.  Rolling Eyes

# 258
  • Sofia, Bulgaria
Не съм Обърквация, но да си кажа: Казват доставка м/у 9:30 и 12:30 newsm78 При нас днес дойдоха в 11:30. После ще видим Grinning
По въпроса за мини сватбата след кръщенето и при нас така се получава. Ама за здравето и кефа на детето не ми свидят Grinning И понеже сватба не съм правила, сега малко ми куца организацията, ама се надявам да се справя newsm78
Някой да помага за цени и фирма за украса с балони Praynig

# 259
  • гр.София
 Мили боже ( извинявай че те споменавам Wink), и аз влизам заради мъжа на Мимс.Мимс,да ти е жив и здрав,много да го обичате с Вики-и да ви се връща! А как хитро си го изчислила.

Валка,ти да не визираш Ивчовата мама Спинки Peace
 А има и друг израз-хванал господ за шлифера-по повод на отчето ви.
 Аз пък ще се венчая,когато ми отворят специално Ал.Невски Mr. Green
 Елвинг,наскоро те открих на сватбена снимка.Впечатлена съм.

И понеже тук сме предимно Ах и Ох-колко сме мили,красиви, интелигентни-направо си е здравословно от време на време да се вихри и някой спор Twisted Evil

# 260
Благодаря за комплиментите на всички  Embarassed

За бирата - дадох на Лора да пробва малко пяна в периода, в който ми отказваше да яде зеленчуци. Тогава аз я хранех, пиейки бира, за да съм "спокойна и уравновесена" докато тя се маже, лигави и пак маже. Надявах се да направи същата отвратена физиономия, както на нейните пюрета и да ме остави, но... уви - физиономията беше блажена и оттогава като види бира очите й светват.
Пепър, по този повод виж това:

Историята е същата, като види бира и полудява.
Лека нощ на всички.

# 261
Елфче,и ние сме с ОЗИ,аз съм доволна,въпреки,че Марти не е от много ящните и хапва малко и със зор.Обаче аз и дояждам и много ми харесва.Ако не беше мъжът ми,че да трябва да готвя, с един порцион за 4 лева ще караме и двете с бебка.И ще си спестим пари за разни хубавини...
Деситка-и ние се кръщавахме за 50лв+10лв за фотоапарат,камера не сме носили.

Тази вечер ме канят на диско,ама май съм остаряла  Tired,предпочитам да си легна  ooooh!

# 262
blanc и аз с това отлагане бях пропуснала някои снимки,но си наваксах. Току що гледах клипчетата на Блу и наистина всички са много сладки. Гого много интересно се придвижваше по дупе.

Валка,ти да не визираш Ивчовата мама Спинки Peace

Валка имаше в предвид Нети, която също е качила снимки от рожденния ден на Ивчо. Ама не е писала много отдавна. Thinking

И в Пловдив е така в различните църкви,но все пак са по-поносими цените. Ние платихме 45 лв. в църквата Св. Троица, а за св.Петка казаха че е 30 лв. Но в някои църкви е по-скъпо.

Сега ще взема да разгледам пак албумчетата, да не съм пропуснала някой. Много обичам да разглеждам снимки. Hug

# 263

Аз пък ще се венчая,когато ми отворят специално Ал.Невски Mr. Green

това е напълно постижимо. Венчавката струва по официални данни 1550лв

Elwing , 25 лв куверт за мойте 40 гости ми идват в повечко... освен това ми предстои и рожден ден пак с толкова гости.... то си е голямо изваждане. Аз като търсихме ресторант бях сложила таван макс 20 лв.

# 264
Добър вечер на незаспивките и целувки на мушмороците!  newsm51
 Тази вечер съм сама, само с малкия принц, който smile3524 мнооого сладко.  Всички са навън, кой по задачи, кой по заведения...та ние с папурчето се гледаме тук. Хем ми беше скучно, останах сама с мислите си и се подепресирах, както умея идеално  Sad, хем...време за релакс след заспиването на Дани и най-после скок в леглото и пускане на филм. Popcorn От кога се каня да видя последната серия на "Хари Потър". Незнам но ме кефи.  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye Препоръчвам на киноманячките "Пропукване" с Антъни Хопкинс...Старчето пак е неповторим!  newsm10
Та така..при нас всичко е ОК. Малко нерви на работа, както си и очаквах, липсва ми времето с Дани и мисля че излишно обтягам нервите си много често.  33uu  Sob

Kaili накара ме да се замисля за цените в църквите. Ние платихме 30 лева. Учудвам се че има разминавания newsm78, а още повече всяка църква да има своя собствена тарифа.  Shocked Това веднага ме навежда на мисълта още в понеделник да дотърча до местния представител на бълг. синод та да се разровя и да му спретна един репортаж. Thinking
adrianska и ние сме така с  beer. Стиска чашата, та си мисля че ще се спука в ръцете му. Даже вече му разреждам бирата с малко вода, защото реве за  beer, а ми се струва че и 5% са множко алкохол за мъника.
За финал ще кажа че в Бургас не се диша от влага и жега...Пот и мор. sweating А утре пак съм на работа...някакви тъпи протести в Странджа...футбол...и все събития на които ще завирам от жега... Даниел горкия е целия в пъпчици от тази топлина. Sad Айде спирам...Сори. Confused

# 265
Карим, ти какво работиш?
Извинявай, ако си споменавала преди, но аз съм разсеяна?

# 266
  • София
ЧРД на Нори, Виктор, Гого иСами!!!

Абе тия църкви какъв бизнес развиват, не е истина. Когато Марти стана на 40 дни отидохме и като видях попа, че му беше през оная ..., идеята беше да вземе 10 или 20 лв.( не помня точно). За кръщенета, сватби, погребения и опела е същата работа. Нещо не ми харесва така и ние май ще се разминем с кръщене.
Чели ли сте Декамерон? Няма какво да добавя  #2gunfire

Karim, ами направи го, крайно време е малко да им се размъти водата!

# 267
  • гр.София
 Давай, Карим,ще е супер за репортаж идеята.

Значи,Обърквация,да стягам чеиза. Ще се наложи само да си спестя гостите,че да докарам бюджета.
 Няколко вип-персони се жениха там преди време и имаше скандал,че не било редно.Останах с впечатление,че забраниха сватбите.
 Моля,някой да каже,какви интервюта прави и Мадона(нашата) Praynig
 Ако Карим не ви отговори-ще се включа аз Simple Smile.

# 268
Ами репортер съм. Но из Бургас това не е толкова високоплатено, а напротив... В телевизия съм, понякога тичам да чета и новини в едно местно радио, и пращам по някоя статия в един нискотиражен местен вестник. Но основно в ТВ-та. То другото е едва за бензин...лоша работа. понякога няма новини, нищо смислено не се случва, та...си ги смучим от пръстите. Confused Embarassed Embarassed Embarassed
Но..100% сте ми чували плямпащото гласче по БТВ..  Mr. GreenТо май само като спя мълча Whistling

# 269
  • гр.София
 Мерудията аз.
 Но е по темите,дето обсъждаме. На една сватба, в ритуалната зала,виждам в хора да пее един познат,който работи в Българско нац. радио( журналист е).
 Моята приятелка,дето сме заедно от1-ви кл. с нея, работи пак там- в чужда ред-я-водят се редактори ,по едно време съвместяваше работата си с правене на масажи-не Naughty еротични Simple Smile.
 Сега прави и преводи по нощите. Как може да се плаща толкова зле?!
 Та,като плащате за хор в неделя ,Бубче, спасявате една гладна репортерска душа Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт