АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 922
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • у дома
blanc, те ще "остареят" дорде се натуткаш да ги гледаш Joy  Mr. Green
Elwing, дават, дават  Mr. Green поне на тези РД на които сме ходили винаги са давали  Mr. Green

# 241
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ! newsm59
ЧЕСТИТ ПАЗНИК И НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!

# 242
Моя комп е набор на треперушките и не мога да видя клипчетата на Ния Sad

# 243
О видях снимките!Много хубава торта!
А и вие сте толкова сладки и всички облечени в тон! Hug

# 244
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на Нори!!!
ЧРД на Виктор!!! И ЧРД на неговия татко!!!
ЧРД на Гого!!!
ЧРД на  Сами!!!

Да са здрави, весели и много щастливи малчугани! А мамите им да плачат само от щастие!!!
(не всички пожелания важат и за Таткото на Вики  Wink!)

За бирата - дадох на Лора да пробва малко пяна в периода, в който ми отказваше да яде зеленчуци. Тогава аз я хранех, пиейки бира, за да съм "спокойна и уравновесена" докато тя се маже, лигави и пак маже. Надявах се да направи същата отвратена физиономия, както на нейните пюрета и да ме остави, но... уви - физиономията беше блажена и оттогава като види бира очите й светват. И като сме в кръчма ако не й дам да близне от моята чаша - ходи по масите на хората  #2gunfire Sick

# 245
  • Sofia, Bulgaria
Хайде пак аз Grinning
Честит празник на малките бонбони, празнуващи днес Hug
Много сладури има в нашия отбор. И колко са пораснали всички бебоци...
Аз записах Алекс на детска кухня от днес, т.е. на тези дето ги носят вкъщи. И за моя изненада детето щеше да изяде и кутийките Laughing Така че, доволна съм.
Ох, и мен много ме мързи Blush
Лек ден на всички  bouquet

P.S. Искам само да попитам във всички църкви ли вземат такса, затова, че снимаш??? Защото на нас ни казаха 30лв за камера #Crazy А за фотоапарат???

# 246
Честит рожден ден на Вики на Мимс, Гого на АндиВ, Самуил на Гъбка111 и Нори на Мадона! Да растете весели и палави!

Охххх, пак много сте изписали. Все изпускам  Cry Crossing Arms Ама така е като спим толкова много пък и от разходка не се лишаваме  Whistling. Лори днес цяла сутрин е кисела и аз се чудех защо, като спа до 10.30, а то милото почти се е обзавело с още 3 зъбчата накуп  ooooh!

Наистина не помня какво обсъждахте - дано да мога довечера да се включа по-адекватно  Embarassed

gecumka на нас не са ни взимали пари нито за камера, нито за фото - а бяхме и с двете. А вие на коя кухня сте - и аз се замислям за такава с доставка до вкъщи - моля те, сподели по-натам как е, доволна ли си!   bouquet

До после  Heart Eyes, отивам да разглеждам снимки - видях, че има нови, което много ме радва - обожавам снимките  Laughing

# 247
  • София
gecumka , на нас ни искаха 20лв, ако си вкараме камера. Но се случи така, че братът на мъжо ми не можа да дойде от Кюстендил и си останахме без камера, та не сме плащали.
И мен ме вълнува въпроса с частните кухни. Някоя мама да сподели опит, моля!  Hug
Адрианска,много сте хубави и... цветово издържани!
 А клик и цък на Блу още не съм ги гледала-все ги пазя за десерт нейните.
  Peace
А и аз още не съм видяла клипчетата  Embarassed
А тези пъзели - килимчета от къде ги купувате? И аз ги бях забелязала преди и все да питам, ама забравям.  ooooh!

# 248
gecumka,на нас ни искаха 15лв. отгоре таксата за кръщенето/40лв./-10лв.за камера и 5лв. за фото.
Преди няколко дни имаше ? дали в църквата''Св.Никола'' се правят кръщенета-да.
За обеците още на 11м.бях решила да пробиваме ушите на Снежина,за да бъде на 1г. с обеци,но не го направихме.Аз се плаша много от реакцията на детето ,от евентуалния стрес,който може да преживее.Сдобихме се на кръщенето с 2 чифта хубави обеци,но май скоро няма да се реша да й слагаме.
И аз си оставих клипчетата с Ния за гледане на спокойствие-
сега,докато моята бясна мома спи.Пък да му мисля довечера.Сложих още няколко снимки от края на нашия РД.
Адрианска,хубави снимки!

# 249
Elwing, аз поръчвам от частна кухня ОЗИ и за сега съм доволна. Имат диетично меню, което ме урежда. Не е нужен абонатмент, може да поръчваш ден за ден, като предварително прегледаш менюто на сайта. Цената на доставката вкъщи , до врата, е 4лв. Няма нужда да си приготвяш бурканчета или някаква посуда.
Всичко зависи дали детето ти яде такива неща. Дари по принцип яде домашна храна , но вчера ми отказа супата със заек на Ози и яде само Яхнията.

# 250
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, Обърквация  Heart Eyes ви е отговорила много изчерпателно. И аз поръчвам от Ози. И правя поръчките от сайта ден за ден, че не знам Алекс кога ще е вкъщи и кога няма. За днес съм доволна, ще видим понататък.

# 251
  • София
Деска,на нас ни взеха 40 лв за кръщенето и отделно се плаща 25 лв за снимане с камера и 15 лв за снимане са апарат.Т.е. общо е 80 лв,луда работа Rolling Eyes

# 252
  • Sofia, Bulgaria
Цветенце а при нас 50лв кръщенето, 30 камера и 16 апарат #Crazy Е, това се нарича бизнес. Яд ме е много, че превърнаха църквите на пазар. Ще ги дам, не е там проблема. Въпроса е за хората, които не могат да си го позволят, а искат да си кръстят децата...... Но както и да е.... Няма да захващам болни теми...

# 253
  • гр.София

Честит празник на Вики, Гого,Самуил и на малката дама-Елеонора!!
 Здрави и щастливи да са-те и техните прекрасни мами!

Разглеждах отново снимки и с това оставяне за десерт,както съм свикнала,съм пропуснала да видя Тони на Кайли. Така че,няма да отлагам с цък и клик Simple Smile-връщам се да ги гледам.

елен@,за Майчин дом-да,става дума за други етажи-12 и13-ти.

Мегишик,сложи една по-ясна снимка на Снежина  Praynig Много интересен изглежда тоалета й,ама лошо се вижда( С шапката от кръщенето)

Ей,затова вътрешно се бунтувам срещу кръщенето-свещениците ми мязат на търговци и на малко места съм присъствала на ритуал,който да ме грабне. А на колко църковни сватби съм пристъпяла от крак на крак и ми е било студено Simple Smile А би трябвало да е свещенодейство!

# 254
  • София
Цветенце а при нас 50лв кръщенето, 30 камера и 16 апарат #Crazy Е, това се нарича бизнес. Яд ме е много, че превърнаха църквите на пазар. Ще ги дам, не е там проблема. Въпроса е за хората, които не могат да си го позволят, а искат да си кръстят децата...... Но както и да е.... Няма да захващам болни теми...
Точно това ме вбеси и мене,не стига,че ритуала е неоправдано скъп,ами ти искат сума ти и пари за нещо,за което те нямат никакъв разход. SickТази история ме върна 2 години назад,когато като се женехме с Иван трябваше да подпишем в неделя,за да могат и гостите от Сандански да дойдат.Тогава в обредния дом в Красно село ни обясниха,че щом сме решили да е в неделя искаме-неискаме трябва да платим 50лв за хор. Crossing ArmsКаква е логита в неделя хора де задължителен,а в останалите 6 дена да не е идея си нямам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт