!)

А за фотоапарат???
Ама така е като спим толкова много пък и от разходка не се лишаваме
. Лори днес цяла сутрин е кисела и аз се чудех защо, като спа до 10.30, а то милото почти се е обзавело с още 3 зъбчата накуп

, отивам да разглеждам снимки - видях, че има нови, което много ме радва - обожавам снимките 
Е, това се нарича бизнес. Яд ме е много, че превърнаха църквите на пазар. Ще ги дам, не е там проблема. Въпроса е за хората, които не могат да си го позволят, а искат да си кръстят децата...... Но както и да е.... Няма да захващам болни теми... 
-връщам се да ги гледам.
Много интересен изглежда тоалета й,ама лошо се вижда( С шапката от кръщенето)
А би трябвало да е свещенодейство!
Е, това се нарича бизнес. Яд ме е много, че превърнаха църквите на пазар. Ще ги дам, не е там проблема. Въпроса е за хората, които не могат да си го позволят, а искат да си кръстят децата...... Но както и да е.... Няма да захващам болни теми...
Тази история ме върна 2 години назад,когато като се женехме с Иван трябваше да подпишем в неделя,за да могат и гостите от Сандански да дойдат.Тогава в обредния дом в Красно село ни обясниха,че щом сме решили да е в неделя искаме-неискаме трябва да платим 50лв за хор.
Каква е логита в неделя хора де задължителен,а в останалите 6 дена да не е идея си нямам
Препоръчани теми