Правите ли анален секс?

• 430 349
  • 243
  •   2
Отговори
# 105
  • Пловдив / София
вернo от скука или от любопитсво темите са уникални тук!
някои постове наистина ме разсмяха и то доста! Joy Joy Joy
Опитвала съм, определено неми харесва,и то с мъжа ми преди да се оженим, след сватбата е просто забранено!
на него му харесва защото верни повечето с които той е имал контакти са били такива!
и митовете че арабите правят такъв секс са слух!на арабите им го забранява религията да правят анален секс със жена си,и затова в изневерите си искат такъв секс, и затова е и този мит!
и понеже съм ходила доста по света!съм чувала че азиатките и по точно тайландки, Филипини, китайки са доста тесни, и предпочитани партньорки, също че са съгласни на всичко в секса!това може и да са митове също но това е което аз съм чувала!и също така за азиатците една жена да е окосмена е секси!ами те техните жени нямат косми!
и за първи път когато отидох В Бангладеш всички ме гледаха като полезно изкопаемо, а приятелката ми която беше руса направо щяха да я глътнат с поглед, след това капитана на полета ни каза че по месните телевизии дават как 2 европейски жени правят секс с един местен и за тях това е много!
извинявам се за дългия пост !надявам се ви е било интересно!  bouquet

Малко объркан словоред, ама карай.
Инересно беше. Mr. Green

# 106
Да се включа и аз, срам не срам, но и да се зачудя за тази спирала там и за предпазливостта от забременяване, да Ви кажа за не съм чула някоя или някой да е забременял от анален секс.........

А, как не си чувала, бре? Я чети у форома по-фнимателно.  Mr. Green
Днес просто ме разбихтееее...колегите вече ме глдета странно, защото само раменете ми се тресат в опити да се смея без глас... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
           rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Извинявам се , забравих да отговоря от смях...Не

# 107
Да се включа и аз, срам не срам, но и да се зачудя за тази спирала там и за предпазливостта от забременяване, да Ви кажа за не съм чула някоя или някой да е забременял от анален секс.........а и да не пропуснем арабите........те правят основно такъв, по-скоро арабките, за да останат девствени до сватбата.........Поздрави за темата............
Баси,ти сериозно ли го мислиш  #Crazy hahaha
По темата -правим ама не съм привърженик Rolling Eyes
Някой каза че не действало като клизма hahahaако не си направила такава преди секс или не си ходила до 00 и те ръга къртицата,пробвай hahahaда ти стане ясно що е то клизма  Embarassed

# 108
  • France
Направихме го след 5г съжителство. Имам хемороиди, но от първия път полудях. Исках още един член, но отпред. Все не ми се дават 150лв за вибратор Crazy
Моя опит показва, че от 5 пъти, 2 са ми приятни, останалите -не.
Рядко практикуваме. На него хем му харесва, хем го е страх за мен. Но не е от настоятелните.

# 109
Направихме го след 5г съжителство. Имам хемороиди, но от първия път полудях. Исках още един член, но отпред.

Има и такава тема, разписа ли се там?!

# 110
... Някой каза че не действало като клизма hahahaако не си направила такава преди секс или не си ходила до 00 и те ръга къртицата,пробвай hahahaда ти стане ясно що е то клизма  Embarassed

В този случай и вагинален секс е неприятно да правиш, така че ...

# 111
  • София-в сърцата на моите деца
Направихме го след 5г съжителство. Имам хемороиди, но от първия път полудях. Исках още един член, но отпред. Все не ми се дават 150лв за вибратор Crazy
Моя опит показва, че от 5 пъти, 2 са ми приятни, останалите -не.
Рядко практикуваме. На него хем му харесва, хем го е страх за мен. Но не е от настоятелните.
На мене ми подариха един черен вибратор за РД. Не знам за майтап ли беше, или да го пробвам, ама така си стои в кутията! Ако някой го иска , може да се споразумеем за цената+ комплект батерии!!!!Ами тъй де, нека се употребява! Да не ми стои зян!!!!! Joy

# 112
# 113
Да,правим го от време на време,но не си давам всеки път  дупенцето,.Ако зависи от мъжа ми всеки път с това ще завършваме.Но честно казано не ми се е случвало преди секс да ходя да си правя клизма,едно бързо душче си хвърлям,но чак такива задълбочени процедури.И по списания сам чела по темата,че не е  необходимо преди анален секс да се прави клизма.

# 114
...И по списания сам чела по темата,че не е  необходимо преди анален секс да се прави клизма.

То в секса няма задължителни работи, когато и на двамата партньори им е приятно.
Ама ако не си посещавала скоро 00...

... Някой каза че не действало като клизма hahahaако не си направила такава преди секс или не си ходила до 00 и те ръга къртицата,пробвай hahahaда ти стане ясно що е то клизма  Embarassed

В този случай и вагинален секс е неприятно да правиш, така че ...

# 115
... На мене ми подариха един черен вибратор за РД. Не знам за майтап ли беше, или да го пробвам, ама така си стои в кутията! Ако някой го иска , може да се споразумеем за цената+ комплект батерии!!!!Ами тъй де, нека се употребява! Да не ми стои зян!!!!! Joy

Е, не е честно. Нали е бил подарък - или го ползвай, или го подари на друг. Как така ще го продаваш  Naughty.
Ако Печовска не го иска, ще ти пратя адреса ми.
 Laughing

# 116
  • France
Как да не го искам, искааааамммм го! Laughing Laughing Laughing

# 117
Taka,kato se zamislq,mai nqma ne6to ot po-populqrnite ne6ta v sexa deto da ne go pravim   newsm78 .

# 118
pravil sam go na njkoi jeni im xaresva mnogo iskat samo tam na drugi ne probvai no ot vedna6 njma da razbere6 za kakvo stava vapros

# 119
Правим го,но много рядко,на мен не ми е любим/приятелят ми много го обича/ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт