Правите ли анален секс?

• 430 380
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
Да се включа и аз, срам не срам, но и да се зачудя за тази спирала там и за предпазливостта от забременяване, да Ви кажа за не съм чула някоя или някой да е забременял от анален секс.........

А, как не си чувала, бре? Я чети у форома по-фнимателно.  Mr. Green

Ама беше в Клюкарника май, една певица наскоро роди - Азис ли, как се казваше...  newsm78

# 91
http://www.bg-lesbian.com/temi/sboanal77.htm
За всички специалистки и не такива Hug

# 92
вернo от скука или от любопитсво темите са уникални тук!
някои постове наистина ме разсмяха и то доста! Joy Joy Joy
Опитвала съм, определено неми харесва,и то с мъжа ми преди да се оженим, след сватбата е просто забранено!
на него му харесва защото верни повечето с които той е имал контакти са били такива!
и митовете че арабите правят такъв секс са слух!на арабите им го забранява религията да правят анален секс със жена си,и затова в изневерите си искат такъв секс, и затова е и този мит!
и понеже съм ходила доста по света!съм чувала че азиатките и по точно тайландки, Филипини, китайки са доста тесни, и предпочитани партньорки, също че са съгласни на всичко в секса!това може и да са митове също но това е което аз съм чувала!и също така за азиатците една жена да е окосмена е секси!ами те техните жени нямат косми!
и за първи път когато отидох В Бангладеш всички ме гледаха като полезно изкопаемо, а приятелката ми която беше руса направо щяха да я глътнат с поглед, след това капитана на полета ни каза че по месните телевизии дават как 2 европейски жени правят секс с един местен и за тях това е много!
извинявам се за дългия пост !надявам се ви е било интересно!  bouquet

# 93
Не сме правили,щото той не иска.Аз съм се чудила само....и ми се иска,но когато спомена и той се гнуси.

# 94
Не , не правим, на мен след няколко опита ми се отщя, ама като чета чуждите постове, ще вземем да да се просветим малко-явно техниката ни куца...
ooooh! ooooh! ooooh!

# 95
Не.
Това е клоака за бога ooooh! ooooh! ooooh!

ПП и Библията го отрича

# 96

А, мерси!  Stop  Sick

# 97
  • Пловдив
По темата - Да  Peace

иначе коментарите са убийствени   Laughing

# 98
  • Пловдив / София
Да се включа и аз, срам не срам, но и да се зачудя за тази спирала там и за предпазливостта от забременяване, да Ви кажа за не съм чула някоя или някой да е забременял от анален секс.........а и да не пропуснем арабите........те правят основно такъв, по-скоро арабките, за да останат девствени до сватбата.........Поздрави за темата............

rotfImao rotfImao rotfImao

По темата, правим, да.
Харесва ми.

# 99
... ПП и Библията го отрича

А за свирките какво мисли Библията Mr. Green

# 100
 smile3506ммм...да, но не бих повторила, не ми хареса Crossing Arms

# 101
Да,правим.Първите няколко пъти е гадничко,но после вече е съвсем различно smile3506Аз също не харесвах този вид секс...... Rolling Eyes

# 102
Бравос! Много сте споделящи Grinning

# 103
  • Варна

Ууууу, мари. "Станете част от нас". Беж от тука.   Sick

Ама беше в Клюкарника май, една певица наскоро роди - Азис ли, как се казваше...  newsm78
Василка, Василка се казва момата.  smile3521

# 104

Общи условия

Активация на акаунт