Отговори
# 60
  • Кърджали, България
Зло, много сладка снимка  Hug И ние имаме такава с нашия батко, който държи да ме целува също направо по коремчето, без да му пречат разни блузи и рокли... Голям майтап е, като се присети навън и тръгне да ми оголва корема  Joy А миналата седмица, като се прибирахме от Асеновград, милото не щеше да се облегне на мен в колата, за да не "тормозел" бебка  Rolling Eyes Едва го убедих, че на нея й е приятно да чувства батко си толкова близо и като потвърждение на думите ми сякаш, тя наистина взе лекичко да помръдва точно там, където Стоилчето си бе сложил главичката - много мило ми стана  Heart Eyes

# 61
  • София
Здравейте и от мен Sad
Аз вчера направих една глупост - имах записан час за ЖК - нали съм оплескала там нещата и трябваше да ми се пише болничния, който трябва да е от 09.08 и...забравих да отида  smile3511
Ужас, бяхме с мъжа ми да си поръчаме най-накрая кухнята, която така или иначе ще стане след бебо...и изведнъж го питам колко е часа и осъзнах, че съм закъсняла с 20 мин, а бяхме в Люлин - никакъв шанс да стигна...и сега направи не знам какво ще правя....тя ме е отписала от здравната каса и съм с ново направление от личната лекарка, трябваше да оправяме всички документи и нямам идея даали може да ми издаде болничен със задна дата...и изобщо...
Записах си час за утре, ама...ако не ме изгони ще е много добре...дори не знам ако не може да ми оправи документите какво да правя  smile3518

# 62
  • София
Morena - и аз не харесвам шарените комплекти за бебе. Има един магазин на Витошка, който продават луксозни спални комплекти. Харесваш си го и те от един голям ти вадят 3 бебешки и то корекцията им трае 2 дни.  Ако искаш пиши ми на лични да ти обясня къде е. Така цената е нормална, а качеството е страхотно!

# 63
Lilian, я обясни направо във форума да се възползват и други софийски мами. Че и аз хич не ги харесвам тези детски шарении все на огромни мечки и щампи.

# 64
  • София
Магазина е Ариа, намира се малко по-нагоре от кафето Неро. Продават сатиниран памук, една от най-добрата материя за спално бельо. Има страхотни нежни цветове - бяло само, беж, на много нежни беж цветя и т.н.. Харесвате си материята и комплекта и казвате на продавачката, че е за бебе - те ще ви сметнат от целият комплект колко броя бебешки комплекти ще дойдат и ще ви ги изработят даже.

# 65
  • Sofia
Лилиан ще съм ти много благодарна  Hug..., давай тук щом има и други желаещи. Simple Smile

# 66
gia_fire, мисля че можеш да спасиш положението  Peace тук имаше мамита, които продължиха да работят и не се възползваха от точно 45 дни, като пак им издадоха болнични...  Peace
Моренка, мерси за инфото, разбира се че ще се наплющя преди да ме тестуват, белким да не заслабна  Rolling Eyes
zlo, готина снимка  Hug

# 67
..... даали може да ми издаде болничен със задна дата...
 smile3518

мисля че може.моят болничен по принцип е от седми,а ми го издадаха вчера.

# 68
  • София
Lilian_V, предполагам говориш за магазин Area design. Имат наистина хубави неща, купувала съм 2 пъти готови комплекти, но наистина правят всякакви корекции и имат много симпатични единични чаршафи дюс, от които може да се ушие по желание на клиента.

Аз пък бих ви предложила ето тези комплекти, поне ми наподобяват на Артебул, но за съжаление ги открих след като бях си взела моите.

http://tweety-bg.com/index.php?cPath=8_33&osCsid=2ec3710acd5 … a92084a51d1666bc5

# 69
  • София
Моят болничен е от неделя - 12-ти, а ще ми го издадат утре - на 15.08. Докторът ми каза, че няма никакъв проблем да е след датата, при тях се издавали само на 15-то и 30-то число, в зависимост до кое е по-близо датата.

# 70
Бебе-то, аз съм до университета - Сан Стефано, на Студентска Wink Много е вероятно ТЕЦ-ът да си е пуснал вода само в собствения блок, няма да се изненадам, ама пуснах да се източва и тук да видим как ще е. Мдам, нямаме, сега ходих да я видя след като я бях оставила да тече доста време.  smile3515 smile3511
Аз не съм си избрала доктор за раждането, мисля да карам на който е на смяна. Всеки ми казва различно име за доктор от родилното, от който е доволен. А накрая една приятелка направо ми каза, че нямало смисъл да се уговарям предварително. Тя била много доволна от дежурния екип, който е бил на смяна, след като уговорката и с д-р Тончева се провалила, т.е. докторката не си вдигнала телефона изобщо. Така че, не знам какво да те посъветвам.  newsm12

За чая от босилек и на мен ми го казаха това нещо, но ми казаха, че се пиел преди раждането. Даже си мислех дали ще имам време да си направя или да ми направят преди да тръгна за болницата... Дано да имам!  Praynig Казаха ми, че намалявал болките и жената, която ми го каза това нещо, каза, че при нея всичко е минало много бързо и не много болезнено, но не знаеше дали е било от чая или просто при нея е било така...  newsm78 Абе дано да е вярно, аз чайче съм си купила от билковата аптека  Praynig Praynig Praynig

# 71
Най на края изчетох всичко  Laughing
От няколко дни ме боли корема и кръста и вчера реших да се подготвям да не вземе да ме изненада. Та за бръсненето   ooooh! е много ми беше трудно но пък си мисля ако не им хареса да вземат тогава да ме дооправят. След като се приготвих си легнах и почнах пак да мисля от какво ме боли така?  newsm78
и реших: кръста от дископатията а корема от главичката на бебето
Днес на ЖК като ходих каза че няма проблем и болките са от това което си мисля и бебето е станало 2900  Grinning

Мисля да си взема и аз 3 бюстиета.
Купих си бабешки гащи и реших да ги изпробвам  Wink
ама те били много удобни  Peace

# 72
Здравейте мами, много сте изписали. аз прочетох само старата тема и бързам да се оплача, пък после ще ви чета и пак ще пиша.
радвам се че Пебс и бебока са добре, ще почакате още малко:)
St. Anger мерси за инфото за любимата лекарка. Аз успях да си направя спин и т.н. с направление от нея безплатно на друго място. Е много мрънка де, ама успях. Сега обаче ще трябва да си платя за микробиологията. А за ехографа ще се пазарим. И тъй като се предполага че тя не записва тонове, затова аз самосиндикално реших да отида в Тина Киркова да си ги записвам. Предложих на хексина и нея да водя, та ще видим. И днес аз бързам, ли бързам след лекцията и реших да отида до там и да направим първия запис, а и да видя как ще отчете контракциите, защото ми бяха доста. И като стигнах, точно на обед, в най-голямата жега и се оказа че кабинета за днес приключил, че имали някакво събрание... и да отида утре... Много се разочаровах, а минах половин София в задръстванията за да отида... Е нищо де... единственото хубаво нещо е че си харесах едно много сладко комплектче за изписване, и сега вече се двоумя дали да си взема него или на бебето.
А после отидох и си купих козметиката за бебо  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153241&photo=94 и сега съм доволна.
Хайде сега отивам да ви чета.

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 18:16 от katrin7

# 73
  • Sofia
.. правят всякакви корекции и имат много симпатични единични чаршафи дюс, от които може да се ушие по желание на клиента.
.....
Ииии златна си Кали Heart Eyes... тия Туити ми се губеха, откакто явно са развалили политиката с Атракциона.
Пък и повечето компл. са без долен чаршаф, та и Area design ще ползвам явно.

За кремчето не съм забравила... ама сложно да стигна до източника, надявам се тази вечер да успея и ще пиша.

Ей в това ми останаха очите и сърцето, жестоко е!!!! Crazy

# 74
.... Така че, ще трябва да свиквате с обувчиците,..  Grinning
Пък и после в у-ще....

Да бе, пък в казармата да не говорим...
Че е практика от време оно, си е очевидно, само не знам що трябва да я има и в сегашното време, особено пък в частна градина с претенции, че най-важното била индивидуалността на детето и т.н. Това за хигиената е направо смех - все пак децата лапат неща от пода, а и боси ходят навън някои. Точно от хигиенна гледна точка е добре да се ходи бос.
Хич не смятам да свикваме с тези условия даже, той Жоро ще ходи в тая градина не повече от два месеца, а после още малко и ще заминем за чужбина, там вече ще си ходи на градина, в която няма да е проблем в колко часа ще пикае и с кво иска или не иска да се обува на краката.
Както и да е - пробваме. Ако му хареса, ще ходи. Ако не - с мен вкъщи и толкоз.
А снимчицата с батенцето дето цунка шкембето е супер мила - и моето синче прави абсолютно същото нещо, нема да ви описвам как ми се стапя сърчицето.

Общи условия

Активация на акаунт