Отговори
# 75
Мацки, да ви питам аз - обринахте ли се по време на бремеността? Защото мен напоследък ме нападнаха едни пъпки, които чак до корема ми стигнаха и сърбят адски. Отврат! А докторът вика с нищо не можем да ги лекуваме, даже спирт не ми позволява да ползвам. Ама аз не го слушам и се мажа с един памук тук ... Надявам се бебето да не се опие от тоз ми ти спирт...

# 76
Халооооооо и от мен
Аз преди малко се върнах от болницата, бяхме на "отворени врати" да видя къде съм решила да го люпя бебешора  Joy Joy Joy
Беше много сладко, имаше 3 мами, които си хранеха бебоците, много се разчувствах като ги видях  Heart Eyes
За присъствието на татито те и без тва в тая болница не разрешават, а и моичкия май не се натиска много  hahaha Представям си го в тоя момент  Sick Sick Sick Най- вероятно ще е запасен със стек цигари отвън и ще ги смуфти една от друга  #Crazy
Я да питам мамите от Пловдив- знаете ли от къде да си набавя Лансинох? Питах в няколко аптеки, много странно ме гледаха и се чудеха за кво им говоря. Ще ви бъда много благодарна  Hug
Ааааааа и да се похваля с вчерашното гостуване на кума. Сгодили са се сладурите на моренцето, ама то едни романтики, цяла приказка. Та само весели неща напоследък около мен. Нали октомври ще ставаме и кумове....... То малко ме е страх дали ще се справим с бебчето, че трябва да го оставя в къщи някой да го гледа  ooooh! Ама пусто приели сме не може да откажем Rolling Eyes Дано всичко да е наред пък ще му мислим като му дойде времето  Praynig

# 77
  • София
А снимчицата с батенцето дето цунка шкембето е супер мила - и моето синче прави абсолютно същото нещо, нема да ви описвам как ми се стапя сърчицето.
И при нас е така, добре, че zlo публикува нейната, та се сетих, че не сме го снимали как ми целува корема.
За пантофите - в градината на сина, ако му занесем чорапки не му обуват пантофите, вътре е по чорапки, навън като излизат му ги свалят и слагат сандалите.

# 78
Абе щом е частна детската градина, значи сигурно няма да имате проблем как ще ходи. Аз не казвам, че не си права в разсъжденията си, basilisk, просто исках да ти представя нещата от обективната им страна доколкото е възможно. В тази държава на всички ни е ясно, че няма нищо нормално, вкл. и детските градини  smile3506

# 79
здравейте мами,

ние сме с добри изследвания, но микробиологията ни не е наред,
имам гъбички  Sad, доки ми изписа генопаварил, жлагалищно, а аз съм пред дилема, дали изобщо да ги купувам, това не е ли вредно?

ако има мами с мойте проблеми, как се лекувате?

# 80
Валентия,лекувам се с Ломексин,но в указанията пише да не се позлва от бременни,от друга страна пък,щом са ми го изписали,значи мога да го пия...Та и твоите лекарства,сигурно не са толкова вредни newsm78

# 81
  • София
Зло, много готина снимка на малкия Hug
Моята щерка нали още си е бебе, докат ходех в жегите в къщи по тумбак и бельо, идваше и ми човъркаше в пъпчето с палец. hahaha
Страшно й е интересно. Grinning Grinning
А на баща си пъпа въобще не поглежда, чак и не му обръща внимание Laughing
Ей, къде зачезнаха близнашките майки newsm78 newsm78
Лиди скоро се отчете, ми май имаше и друго майче, я бързо да се включва, че да не ги мислим hahaha

# 82
Esca,
Вярно че много неща не ми харесват точно затова в детските градини, както и в болниците - щото се правят, понеже така се прави, без да има логика. И на мен в градината ми казаха "ми, вярно че е по-здравословно боси, но ние така правим". Та аз купих на дребния едни джапанки днес, да може да влиза с тях в тоалетната, много им се кефи, тъй че може и да си постои с тях първите дни поне. Чорапи също ще занеса - ако харесат този вариант, макар че чорапи не е обувал от май месец и едва ли ще трае. Както и да е.
Валентия,
Не би трябвало да вреди, ако е само за локално приложение. И аз съм се лекувала с гинопеварил при първата бременност. Специално от гинопеварила има и по-сигурни откъм безопасност варианти, но въпросът е кое ще се окаже ефикасно в конкретния случай. Не се шашкай - и да не минат, няма нищо да стане на бебето. Най-лошият сценарий е да му се появят гъби в устата (не е задължително да стане) и дори в този случай ще му ги излекуват много лесно.

# 83
  • морето и сините вълни :)
Валентия -ако питаш мене щом ти го е изписал  значи действай,щото ще е по зле да навредиш на бебето ако заразиш при излизането му с някоя инфекция

Момичета -аз да се похваля ЗАВЪРШИХ СИ ГОБЛЕНА ДНЕСКА..много му се радвам..опънала съм го на диваня и му се кефя Hug Hug..сег атрябв ада се изпере и да се рамкира...Ама точно на време си го  уших Peace

# 84
Да се похваля и аз - всички секрети дето ми взеха са чисти Crazy Само дето хемоглобина ми е малко нисък ама ще пием желязо и тва е!

# 85
Изчетох ви:)
За татковците и тяхното присъствие, и аз си мислех едно време, ама ако нашия татко е там, той щом види магарето и веднага ще припадне, камо ли нещо друго...Simple Smile Аз му викам че ще съм секцио и ще има преградка и той нищо ням ада вижда, ама той не иска и да чуе:) Един негов приятел присъствал и казал че това било най-гадното нещо което е изживял. Мъжка му работа. То аз и не искам той да бъде там, да го мисля и него. Но сме се разбрали че го искам навън и когато ме извадят от операционната да се появи да ме види. И тоя страх  и притеснение ще му дойдат в повече, ама... няма само аз да се тормозя:)

Ани то и мойто мъж много е страхлив и все се оплаква и мрънка ако нещо го заболи. Докато го накарам да си направи изследванията за кръвната група, голям зор видях, цели 5 месеца. накрая му казах че на мен ми трябва спешно и от това зависи дали като родя ще ми бият инжекция или не, и той взе та се съгласи. И не питай в поликлиниката какви уговорки бяха с лаборантката да му вземат от пръста, а не от вената. Да му се чуди човек, то от пръста боли повече. Ама пусти страх.
Сега пък му се запушва носа от няколко дни и само повтаря и мрънка, че аз съм го била заразила, защото на мен ми е постоянно запушен, ама нито веднъж не съм казала нищо, а той видиш ли ще умре от това. Ама те мъжете са си кекави:)
Бебето ама направо си за увикване с тоя компютър, като видиш че те пита дали да трие, ама не се съгласявай:) Нищо де сега мъжа ти ще си има занимавка, пък може и друг компютър да си вземе за него, а този да си е само твой:)

Моренка като обикаля днес, случайно да видя дали в ТСМ има детски кошарки в момента?

Петенце стискаме ти палци да те пускат да си ходиш и всичко да мине бързо и безпроблемно, ако сега е дошъл момента. Ти да се отчиташ при нас, пък било и чрез смс.

Относно спането и аз не мога ама хич да спя, а така ми се спи, но нощите са ми кошмар. Боли ме гръб, кръст, като се обръщам ниско долу корема, място не мога да си намеря и като се изцъклих в 3 часа и така цяла нощ и всяка нощ.

Мами хайде в четвъртък на училище. на мен темата много ми харесва" Първи грижи за новороденото".
Ани честито, хайде сега една снимка:)
Валентия и аз мисля че е добре да си купиш лекарствата.

# 86
абе,мацки гледам май само на мен не са ми вземали секрет та да ме изследват newsm78.като ще раждам секцио необходимо ли е,или мога да си го спестя.
уф,много ми е задух и сам се пльоснала на спалнята и ме марзи да мръдна.май мажо ще си прави вечерята таз вечер hahaha

# 87
И аз съм секцио ама ми взеха  Wink
И си имам гъбки  Confused

# 88
  • Севлиево
Кералайн не си само ти и на мен не са ми взимали секрети. Моя доктор нищо и не споменава даже за такива работи. Той си прави консултациите все едно нищо не може да ми има на мен или на детето. Аз се примирих с тва и само си викам дано всичко ми е ок и тва е.

# 89
  • Бургас
Запис

Общи условия

Активация на акаунт