Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 644
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Мира благодаря, снощи бяхме на Пикадили и търсих, очаквах да е при детските храни и памперси, а явно е при водата, след работа пращам мъжо да купи.
Беличка успокоих се, че мисълта ми не звучи толкова налудничево. Ама наистина това с целуването побърква.
Елисе не е при водата точно при памперсите и храните е само че на щанда от другата страна не този който е един срещу друг с памперсите,дано си ме разбрала.
Може и да е нямало когато сте били но аз една година работих там и я имаше дано намерите.

# 121
  • Златна Добруджа
Каке, специално за теб ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

Гита, и моята госпожица днес сътвори същото  Mr. Green Всичко около мивката и по земята стана в жълто  Crazy

Лек ден на всички   bouquet

# 122
Саше, ти ходи ли вчера на тонове.Не пита ли вече какво ще правите, нали преносваш, няма ли да те предизвикват или?

# 123
  • Stavanger,Norway/ Varna
Опаляяя и от мен  Mr. Green

Ха сега, честит празник на всички именници и на всички Варненки с празника на града    :bouquet

Иви  Joy, как няма да се намесдя в съня ти като те благославям цяла нощ. Този съвет за сешуара е златен да знаеш, ще черпя. Сега на малката мога да и сменям памперса след хранене, ако не заспи де, без дами повръща, защото просто не реве, а така хубаво се кротва с този сешоар и ме оставя да я правя каквото си искам. То преди беше рев, беше чудо.
Иначе направих фала и като я видях че е спокойна, цял ден вчера не съм и давала капките за колики. Е, видся ми сметката през ноща, милото. Гърчи се, мрънка, скимтя, неможахме да поспим. Сега се укроти, но трябва да я дигам за чичо доктор.

Оченцето и едното, тече и му капвам кърма, да видим дали ще с оправи.
Уффф, тук няма чай от копър, бих пила иначе и аз. Дали ако не ям суров, на салата, няма да има ефект  newsm78

# 124
Да е честит този хубав празник на всички!
Днес е прекрасен ден за раждане, какво ще кажете?
Желая от сърце на всички чакащи мами като мен най - лекото и скорошно раждане и да са най - щастливите мами на света!!!
Хубав ден на всички!

# 125
Честит имен ден на мсички именници!
аз ползвам девин розов етикет и не я преварявам. колко струва водата на хип? newsm78

# 126
 Ади, ходих на тонове и бяха на ред, акушерката ми предложи да ходя всеки ден да ги чуят само, но на мен ми се видя прекалено и се разбрахме да ида на запис в петък, каза, че ако пренося 7дни трябва да ме приемат, но това е становището на тази от 8-ми кабинет, тези от 15-ти какво мислят не знам. Само не знам 7-мия ден в неделя или понеделник е?

# 127
  • Пловдив
Честит празник момичета!!!Нека Богородица закрикля дечицата ни и нас!!!
Мариетка Честит имен ден!!!  bouquet
И аз имам много именничко днес и мама и свеки и бебораната дето неще да илиза Mr. Green
jananest наистина днес е чудеен ден за раждане,нямам признаци но пак се надяам.

# 128
Здравейте отново от мен!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ПО-СПЕЦИАЛНО - ЧЕСТИТО НА МАРИЕТА! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ТИ ПОКРАЙ НЕГО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!bouquet Sunglasses Laughing

Ходих до църквата, но не успях да се вредя! Имаше многооооооооооо, многоооооооо хора, дори полиция. Ще отида по-късно!!!

Слашкишче-малката Калина е страхотен сладур!  Grinning Grinning GrinningПу, пу, пу!!!!!!!!!!!!!!!

Ребека-защо не настояваш да ти предизвикат раждане? Аз в твоето положение щях да искам непременно!
Дори съм решила, ако до 23 август не родя, отивам и ще кажа на моя доктор, който тъкмо ще се е завърнал, че искам да раждам!!!!

# 129
  • София
Честит имен ден Мариетка! Да си жива, здрава и много щастлива!

Честит имен ден и на всички именници!

Манчева, на мен първото раждане ми го предизвикаха с окситоцин, но бях с епидурална и не усетих контракциите. После докато бебето излизаше много ме болеше, но нямам на представа дали е било от предизвикване на раждането.
Иви, стискам палци за утре Praynig. Ще ни липсваш, но пък следващия път като се включиш ще си с бебо вече Grinning.
Елисе, миличка, питай за всичко което те интересува Hug, нали затова сме се събрали тук.
Бобченка, пий чай за кърмачки. В повечето,които се продават има копър. Купи си на Хип или на Нестле. Тук има един на "Weleda" и той спаси Дани от коликите. Питай в аптеките,те ще ти кажат.
Снимките на всичките ни бебчета са много хубави Heart Eyes.
Аз днес съм на преглед и мисля ако бебето все още не иска да излиза да моля лекарката за направление за болницата и да ходя да ми предизвикват раждането, че вече ми омръзна да чакам. Стискайте ми палци.
Лек ден на всички  bouquet.

# 130
  • вкъщи
4естито на именни4ките!и аз съм такава,ама нещо никак нямам настроение.като не съм спала и по4ивала няколко дни  така е.само се нервя на вси4ки.
ирраа какъв е този 4ай от копър,казвай и аз да го пия.от аптеката ли е,аз пия лактогенен,ама малкия с епревива от колики.

# 131
ето ми го стол4ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127778&photo=62

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 13:01 от Franito(Валентина)

# 132
 Пиванов, няма от кого да поискам предизвикване, аз си нямам лекар, ходя ей така на късмет в Шейново, и това всъщност ми е проблема защото като си нямам лекар не очаквам някой да ми обърне внимание.

# 133
Eлиссс,не се притеснявай,ами утре си я гушкайте само ти и ъжо малката Цвети и не давай на никой да я пипа,а още по-малко да я целува!Имаш пълното основание да правиш забележки и да напомняш,че не е хубаво да я барат много и разни хора!!!Успех! newsm10
А водичката на ХИП,освен в Пикадили,има мисля и по детските магазини,виж където продават пюрета,може и в това складче на Новата поща да има,гледах някъде,ама като не се сещам къде newsm12
и стига се ядосва за разни неща,всичко ще се нареди и ще ти дойде отвътре,само не се тревожи и не се паникьосвай,гушни си Цвети и всичко ще е ОК-от сърце ти го желая  love001  love001 newsm51
Още веднъж честит имен ден на Мимсат,Mari_eta и Перси!!!Живи и здрави да сте момичета!

# 134
  • Ланкър, планините Овнерог

ирраа какъв е този 4ай от копър,казвай и аз да го пия.от аптеката ли е,аз пия лактогенен,ама малкия с епревива от колики.

Не съм Иррра, но да ти кажа-чая е на ХИП, гранулиран.

Общи условия

Активация на акаунт