Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 648
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Ох аз се бях притеснила че два дни няма да съм на работа, ама пак ми се отвори парашута - днес краката ми са по-нормално подути и поне мога до офиса да стигна, защото вчера....не знам как се прибрах въобще. а най лошото е че и вкъщи да стоя , не мога просто да лежа и нищо да не правя., което обезмисля цялото седене, само се изнервям че имам да върша много неща а не мога...
Че по тоя повод, Муна, какви фешън чехли бе мила Joy, питаш ли ме  мене, дето аз все пак на работа не мога да ходя по къси гащи и джапанки? направо ми се реве вече, ни едни чехли не ми стават...
Та тъй и тъй съм тук, на Иви още един път пожелавам всичко утре да мине добре и да гушка най сладкия бебок на света!

Франи ще ти мине споко, и на мен ми се е случвало малко е неприятно ама все пак минава.

# 151
  • Ланкър, планините Овнерог
rebus, споко, от личен опит ти казвам, че с раждането и краката ще спаднат. Аз какво чудо бях.....не ми се говори...като Мишелин, като напомпана играчка. А сега чак не мога да им се нагледам, че и кокалчетата ми се виждат.... Mr. Green . Само, ако можеше и килцата така да си се свалят от самосебе си....Имам още 25 за сваляне  Crazy .

# 152
rebus, споко, от личен опит ти казвам, че с раждането и краката ще спаднат. Аз какво чудо бях.....не ми се говори...като Мишелин, като напомпана играчка. А сега чак не мога да им се нагледам, че и кокалчетата ми се виждат.... Mr. Green . Само, ако можеше и килцата така да си се свалят от самосебе си....Имам още 25 за сваляне  Crazy .

Ох, недей че това с кокалчетата..... аз с моите финни глезени, сега в прасешка форма.... Cry
А това с човечето на Мишелин - моя мъж постоянно ми прави такова сравнение. да не говорим за последното ми кодово име: Топчо

# 153
  • Пловдив
Момичета никой ли няма инфо от Мегита?

# 154
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

НА ВАРНЕНКИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!

Отчитам се за прегледа днес :

Мека шийка 1-1,5см. Бебето е много ниско вече УРААААА....ни милиметър разкритие обаче. Плацента 2-ри към 3-ти градус на зрялост. Бебонито над 4 килограма - показва ми 42 седмица , а бедрената кост не я обхваща видеозона...дълъг бебок Simple Smile)) Тонове идеални! Доки каза, че се чака 7 дни след термина и тогава се вземат мерки, но предвид това, че нашия вече е достатъчно ЕДЪР няма да ме мъчи толкова и ще почакаме само до 20-ти...ако до тогава не започне естествено раждане ще предизвикваме или ще ме вкарат за секцио...зависи от моментното ни състояние. Та, мами и бремита, стискайте ми палци да зараждам до 20-ти...а иначе на 17-ти сутринта съм в МД да ме тестват за упойките за секциото...ако се наложи да сме подготвени  Mr. Green

Та, Иви, май няма да се засечем...стискам палци за утре..много, много  Hug

на ва случвало ли ви се е да ви опъва бебето от вътре и пъпа да ви хлътва 4ак мие болезнено newsm78

Да, често.

# 155
ЧЕСТИТ ИМЕНН ДЕН, НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!!!

Иви, успех утре, сигурна съм че всичко ще мине добре, чакаме новини  Hug

Ние сме добре, опитвам се да наложа някакъв режим, ама по-скоро на мен ми налагат  Mr. Green За кърменето и аз пия гранулирания чай на Хип за кърмачки, определено кърмата ми е по-малко от предния път, но стига за да се нахрани дребната. Днес си взех и  колан-гащи за след раждане, чедоки каза, че коремните мускули са били много разкъсани и той ги е зашил, но трябва да се пазя и да нося тези гащи, а те не са страстоубийки, а просто убийки  Laughing, ама какво да се прави, ще ги нося.

А по повод днешния празник, нали родилки не могат да влизат в църквата  newsm78 Спомням си , че с Цвети ходих да ми пеят нещо, но не помня на кой ден беще  newsm78

# 156
  • Пазарджик
Честито на всички именници. Много здраве и щастие да ви донесе името.   bouquet
От мен една почерпка като за бременни и кърмачки: ГРАБВАЙТЕ ПО ЕДНААААА и малко мезенце - всичко съобразено с моментното ни състояние  hahaha

Аз чак сега успях да седна да пиша - нещо днес малката е неспокойна, но пък вчера ни падна пъпчето  Party и ходихме и на разходка с татито - първата разходка. Така я раздрусахме  Mr. Green Ама и хареса. А количката е суууупер. Много лесно се бута и е супер маневрена. Определено съм доволна - за сега.

Иви, с малката стискаме всичките ни пръстчета за утре. Всичко да мине като по вода и да се похвалиш на вестителките, да не те мислим  Hug
Кате, то нищо се не знае, може да направиш едно изненадващо посещение на Иви  Grinning Пожелавам ти го от все сърце.
Елисеее, просто няма да им я даваш. Аз Катерина не я давам на никой освен на бабите. Натресоха ми се прабаби, прадядовци, пралели и не знам си какви още - само я показах за малко и обратно в спалнята. Изобщо не им трябва на децата толкова емоция в момента - ще станат неспокойни. Още повече, че вие сте мънички и колкото и да е още се възстановявате. Изобщо да не ти пука - ти си майката и знаеш кое е най-добре за твоето дете. Тъй че просто не им я давай.

Целувки от нас. Аз се отдавам на гладене  Sunglasses Пък после може и да поспя  Whistling

# 157
  • Варна
мимсат, мила, с каква количка сте?

# 158
Иви за памперсите оправям ги ластичетата, но явно вече сме за по-големия размер.
Гита ОГ за акането и ние сме така тъкмо го измеем или изкъпем или му смениме памперса и той тогава ака, явно много обича на чистичко. Снощи се изака след къпане на хавлийката, тъкмо му я сменихме и той се изпишка на другата. #Crazy
бейбинос имали алкохол вътре  - Хери да имат и аз питах педиатърката тя каза, че почти всички които са с билки/подправки/ за да се извлече от тях екстрат всички били с алкохол, тези капки са отвратителни на вкус. На мен сестра ми донесе "Антифлат" , обаче всичко пише на немски и вътре няма по колко пъти можеш да му даваш на бебето - пише по лекарско предписание, ама ние няма такова, иначе тези капки са с вкус на банан, ама как да ги давам е давах му веднъж два.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАщИ ДНЕС![/b][/color]   bouquet

# 159
Привет отново!

Мамчета, вие усещате ли своите бебчета? Днес моето не е ритало и нещо се притеснявам, може би му е супер, ама супер тесничко вече!

Франи-столчето е страхотно!

Иви-пожелавам късмет и ще стискам палци всичко да мине неусетно и с бебчо скоро да се гушкате!

Силвърлейди-добре дошла! Хубаво разказче! Дай Боже при всяка от нас да мине толкова леко!   

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета никой ли няма инфо от Мегита?

Пратих й СМС, но не отговаря нещо  newsm78 Последно е влизала на 02.08. Нещо не ми харесва тая работа. Дано всичко е наред.

# 161

Франи-столчето е страхотно!

Благодаря Hug

# 162
Да се оплача и аз - още сме "две в едно". Младежът не ще да излиза и това е! Доки казва че му е хубаво още вътре и не иска да ми предизвиква раждането поне до неделя. Знаете ли колко време се чака по принцип след термин, за да се води "преносено"? Седмица ли или 10 дни?

Гледам че вече много малко сме останали "необебените" още  newsm78 - това чакане и неизвестност вече ми действат много зле на психиката.

# 163
  • София
Аз отново съм на линия Mr. Green. Няма никакви симптоми за раждане, независимо че апарата отчете доста силни контракции, но аз не усещам нищо Embarassed. Бебето е още много високо и няма намерение да слиза ooooh!. В петък съм отново на преглед и ако и тогава нямам признаци, най - вероятно ще раждам със секцио Sad. Исках направление за болницата, но лекарката иска да изчакаме още два дни и тогава ще мисли какво ще правим.
Silverlady, много хубав разказ Peace.
Кате, стискам ти палци за нормално раждане Praynig. С теб сме в едно и също положение. Дано всичко да се подреди така както го искаме.
Мимсат, мерси за почерпката. Биричката добре ми идва Laughing.
marsidi, ако искаш ми прати упътването на капките на ЛС, ще ти го преведа.
Пиванов, и при мен има моменти, в които не усещам бебето, но това е напълно нормално Peace. Вече им е тясно и нямат много място за мърдане.
tzvete_das, ако до 7 дни след термина не родиш, тогава се предприема или предизвикване на раждането или секцио. Лекаря преценява кое е по - добре за бебето и за майката.

# 164
  • там някъде...
Здравейте и от мен,
Честит Имен Ден на празнуващите !!!   bouquet
Още няма бебе, но чакаме  търпеливо...май всички докита сгрешиха като казаха че до 15.08 ще родя Sad((( Факт е обаче че колкото повече наближава датата толкова ме е повече шубе...

Общи условия

Активация на акаунт