Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 643
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Ами не издържам повече... SickИскам вече да раждам..Едни нерви са ме хванали...щом се реших на секцио...Абе да ви кажа не зная.Ще чакам до понеделник и ще ходя с чантата в клиниката и да видим там какво ще решат-дали да предизвикват или да играе ножа.Снощи имах почти цяла вечер едни болки като предменструални..ама сутринта-нищо.
Mari_jane,ти как мислиш да раждаш?Аз като че ли останах с впечатление за секцио?

# 211
Ребусче-не се притеснявай, за раждането последно ще сме две. Моето бебче и то се е кротнало, и му е толкова хубаво, че вече който ме попита кога ще е събитието, просто им казвам другия месец!  Laughing

JoyВиж за това не съм се сетила LaughingАз досега им виках, "ми още малко" ама сега мога и аз да им казвам - "другия месец". Така поне ще спрат да ме питат "Айде роди ли?"

# 212
 Ще раждам нормално с епидурална упойка. Ако до термина не съм родила ще ми предизвикат раждането. Така съм се разбрала с доктора. То и при мен никакви признаци за раждане. Постоянно си побутвам корема, за да усетя бебка, че вече много по - рядко помръдва, станала е толкова мързелива. И аз вече искам да раждам ама........... Постоянно се бошуват в мен някакви смесени чувства - нетърпение, страх, вълнение. Всеки ден си повтарям, че всичко ще е наред и си чакам големия ден.

# 213
Мери Джейн, понеже и аз ще раждам с епидурална и акушерката ми обясни така:Слага се до 5 см разкритие, с катетърче в долната част на гръбнака, след което се слага и с-ма Окситоцин, защото епидуралната намалява много родилната дейност, особенно при първескини и затова пускат системата, за да стимулират изкуствено контракциите.
Каза ми, че пак ще си ги усещам, но не като болка, а като стягане.Макар че, всички казват, че най-гадното разкритие е до 6 см, после ставало бързо, а те слагат упойката на 5, та то ти вече достатъчно си се измъчил, ама незнам, ще разказвам като мине.

Екатерино моме, ти ще вземеш да родиш преди мен, както нищо ти нямаше, тука за 2 дни тапи, истории Heart Eyes

Мен пък днес ме боли кръста, което е предвестника на контракциите при мен, миналият път пак бях така, ама да видим, дано поне са истинските този път.

# 214
Момичета, Димианки сега ми писа, че днес ги изписват и ще се включи по някое време във Форума Joy

Саше,а ти как си?

# 215
 Адриана ти сигурно ще си преди мен, така че ще разказваш като мине. А може и в различните болници да си практикуват различно. На мен пък ми казаха, че след поставянето на упойката се ускорявал родилния процес и спомагала за получаване на по - бързо разкритие. Иначе и аз знам, че се слага след 4 см разкритие, но до 4 см. не са болезнени контракциите, поне не много. Големите болки са след това и епидуралната упойка спестява точно тези болки до 10 см. разкритие. Знам, че като започне родовия процес лекарите намалят действието на упойката, за да си усещаш напъните.
 Но като родим ще ни стане най - ясно  Joy

# 216
здравейте всички мамие и бебоци!
ние днес ставаме на 9 дни...БОРИ СЕ РОДИ НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ТАТКО СИ /ИВО МНОГО МИ ПОМАГА ... ГЛЕДАМЕ СИ ГО САМИ/
влизам само за да ви благодаря за милите думи и пожелания!щастлива съм че ви има и че споделяме една съдба Blush!!!
за раждането ми...не беше леко-нормално без никакви упоики и много шевове...но като знам че има и по лоши случай и ...няма да се оплаквам!АЗ СЪМ ЛЪВСКА МАЙКА...
някой път като имам повече време ще ви разкажа...
всъщност в клуб биберон...съм споделила...ivaтам ишма и снимки
танти...може да  си видяла и прочела мойте теглила!
борил плаче...чао от мен засега!
целувки и прегръдки!

# 217
здравейте,
нямам време да ви чета, затова направо пиша...
първо да кажа че виктор е роден на 7ми, а не на 8ми...
за престоя в болницата няма да говоря много защото ми писна от некадърни лекари и злобари, държаха ни излишно в повече и натъпкаха човечето ми с антибиотици отново излишно #Cussing out #Cussing out, слава Богу от понеделник вече сме си вкъщи...
лошото е че ме е хванала ужасна следродилна депресия #Cussing out #Cussing out, просто е ад и не знам кога изобщо ще мине, рева постоянно, за най-малкото нещо...
с кърменето също се видяхме в чудо, дано вече се пооправят нещата...
сигурно звуча много черногледа, съжалявам, но така се и чувствам, някой ако знае нещо хомеопатично примерно или нещо дето няма да мине през кърмата, което да ми помогне МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ!

На момичетата на които предстои да родят мога да пожелая кураж и няма страшно, точно в момента в който излезне бебока се забравят гадните болки... е, после почват шевовете да болят, но и те отшумяват на 3тия ден Wink

# 218
  • София
Здравейте и от мен,
Пиша набързо, че бебка нещо се кокори и проплаква от време на време.
Ирка и моята като е будна маха с ръце и крака непрастанно и се прави едни гримаси и си лапа ръчичките. Даже днес стерелизирах една кръгличка дрънкалка с дупка, пластмасова и я дадох и то си я подмята за няколко минути - не знаех, че толкова малко бебе вече може да се стиска предмет без да го изпуска и да го лапа. Ама съм супер доволна, че вече има някаква промяна в развитието и, а то може да и въпрос на случайност, ама нека да си се заблуждавам. Simple Smile
Бобченка, мерси за инфото за Саб Симплекс. Аз давам с лъжичка преди кърмене като влезе в цикъла на коликите, ама при Вики и действат чак след два часа, а не след пет минути. Но, поне има ефект. Снощи дадох в 9 преди храненето и днес до 9 сутринта сме спали и сукали блаженно. Чак сутринта я хванаха пак пустите колики.
Стискам палци на раждащите днес и скоро да се присъедините в нашия отбор.

# 219
Ми Мери Джейн не знам вече.От всякъде различна информация постъпва и вече ми се пренатовари главата.Къде ме е страх, къде бебка си седи, а вече сме в 40 седмица, къде само чакам и си представям как ще е , аба ужас.Имам чувството, че това няма край, а вече ми и тежи и съм толкова изнервена, че не мога дори да си помисля за хубавите моменти след раждането Tired

# 220
  • Бургас
Здравейте момикчета.
И аз съм една от вас чакам си ама не смея и да си помисля за момичетата които преносват от сумати време вече и за това си мълча.
За вашита бебоци не знам но моя не спира да шава.
Ира не се притеснявай мила добре си е бебчо моите и двамата като се родиха бяха с подвижност на едномесечни никога не са забивали главата когато ги сложеш по корем обикаляха по цяото креватче имай в предвид че ако нещо не му е конфорто ще разбреш безпогрешо.
Ади ако всичко е нормално разкритието до 4-5 см може и да не го усетиш най много ме е боляло от 8 до 10 см но при всички е различно разбира се.
Манчева,Ребека свирнете дали сте тука.

# 221
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лони пробвах тая но6т тази система. Зна4и, храня си я и я оставям да си спинка. Като се по4нат гър4овете от колики, ставам и и давам 15 капки с лъжи4ка и само това. Тя си заспива тихо и блаженно след около 5 минутки. При нас действа, опитай и при вас  Simple Smile

# 222
Здравейте и от мен! Виктория се роди на 11.08.07 в 23:40.3390 кг и 49 см.
Вече сме си вкъщи и се гледкаме

# 223
Момичета, как се казваше това сиропче за колики, което се продавало само в Англия и било много ефективно, че братовчедка ми си идва утре и да и поръчам да вземе

# 224
  • Бургас
Момичета, как се казваше това сиропче за колики, което се продавало само в Англия и било много ефективно, че братовчедка ми си идва утре и да и поръчам да вземе
Инфакол шоши
Да ти е жива и здрава принцесата и много да те слуша

Общи условия

Активация на акаунт