Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 658
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Stavanger,Norway/ Varna
4ЕСТИТО НА МЕГИТКА ЗА ГОЛЯМАТА РАДОСТ В ЖИВОТА И   bouquet

ИВИ  smile3555 къде съм бляла- Успех утре, с теб сме  Peace

Лони аз давам Саб Симплекс, но само ве4ер, 4е тогава е по- сериозна работата и давам по 15 капки с лъжи4ка преди да засу4е. Туку 6то, оба4е, про4етох някъде в архива, 4е една мама съветва да се дават пре запо4ване на коликите, тоест като се загър4и, му дава6 с лъжи4ка и ако иска малко да засу4е, много облек4авали за 5 минути  Thinking
Мисля да пробвам днес.

Ирра, не се притеснявай, моята мома и тя се мята така, голям е нервак.

Аз днес си направих 4ай от копър, имах сух такъв, смесих с лайка, да видим.

# 196
  • Варна
Не задължително да си на системи окситоцин, за да ти словат епидурална упойка!!! Ако си шърши добре разкритието не знам защо ще се наложи система въобще  newsm78

Момичета, падна ми тапата днеска към 18:00 часа.. Едно кафяво такова...ох, айде сега и контракцийките си чакам  Confused Cry Искам да раждам , бееее  Crazy Crazy Crazy

# 197
Енти добре дошла  bouquet
Честит син на Мегита ехх че хубаво име казва се като МЕН Mr. Green
Иви дано вси4ко мине бързо и лесно Praynig

мен нещо цял ден ме опъва корема и бебето неспря да шава дали ще раждам и аз скоро Whistling

# 198
Меги,честита ти радост!Пожелавам ти от все сърце твоят син Валентин да бъде жив и здрав,много послушен и усмихнат,слънчев и лъчезарен!!!

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 01:44 от sirenna

# 199
  • Stavanger,Norway/ Varna
Към раждалите мами!!!

Моми4ета, много е гнусен въпроса, ама се стреснах, та да питам: изте4е ми не6то много гадно,  Embarassed Embarassed Sick Sick, кървава буца, голяма колкото слива. Та се пла6а да не е останало не6то от плацентата или е 4аст от лохиите. Ама много гадно не6то бе6е. Слу4вало ли се е на някого и да ходя ли утре на лекар. Sick Sad newsm78 #Crazy

# 200
  • Пазарджик
Добро утро   bouquet

Днес специален ден. Ивииии, стискаме палци и чакаме новини  Heart Eyes
Бобченка, на мен в болницата ми изтичаха по едно време яки съсиреци. Вкъщи не съм забелязала честно казано.
Честито синче на Мегита. Да расте здрав и усмихнат малкия Валентин, за радост на мама и тати.   bouquet
Ирра спокойно, така му е удобно на човека.  Hug

И на нашата Катерина кожичката и се бели. Реших, че е нормално, тъй като се изчиства. Пък и не се бели постоянно на едно място. Например първо започна от дланите - сега там няма нищо, едни гладички и мекички.

Целувки от нас  Hug

# 201
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

ЧЕСТИТ СИН НА МЕГИТА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРЕМЧЕ! Здрав бебок да гушкаш в най-скоро време!

Иви, с теб сме  Peace
Енти, добре дошла   bouquet
Боб4енка, на мен на 2 пъти ми се случи на изпадат съсиреци /дори 2-рия път си бяхме вече вкъщи/ - много е неприятно, но е нормално  Peace
Ирра, и моето човече много шава, незнае къде да си сложи ръцете  Grinning
На Ния остана да се бели кожичката единствено над нослето - може би защото лицето й не го мажа с нищо  newsm78 Иначе мажа с млякото на СебаМед. Бях взела едно олио на ХИПП, но от него кожата й се беше залющила още повече.

Стискам палци на всички раждащи днес  Peace

# 202
Добро утро!   bouquet  bouquet  bouquet

Мегита-честит син! Много здрав и послушен юнак!!!!

Енти-добре дошла отново сред нас!

Ирра-не се притеснявай, нали затова сме тук, за да си помагаме и задаваме въпросите. Аз лично още съм некомпетентна, защото все още съм 2в1, но надявам се после и аз да имам мнение по дадени въпроси! И аз се притеснявам как ще се справям!

Милички като гледам, май ще преносвам.  Shocked #Crazy #Crazy #CrazyТолкова му е хубаво на бебо в корема!  Simple Smile

# 203
Здравейте момичета!Отдавна не съм писала,а само ви чета всяка сутрин и се радвам на хубавите ви моменти.нА РОДИЛИТЕ МАМИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ СЪС СВОИТЕ БЕБЕТА.ДА ПОРАСНАТ ЗДРАВИ И СИЛНИ!!!!!
Аз още чакам,а и нищо не се очертава на хоризонта.Ще почакам до понеделник,и отивам секцио в частна клиника.Избрах точно секциото защото вчера на видеозона ми каза лекаря,че главичката на бебо е 98мм което значи,че е едричък.Хайде,и аз се присъединявам към чакащите.

# 204
  • ГОре на черешата...
Добро утро, мамчета!
И аз съм си 2 в 1 и все едно няма да раждам скоро Grinning!

Ивалексче, благодаря ти , миличка! Много е сладка принцеската!

Валента, 98 мм. си е напълно нормален размер, бебета се ражда с около 10 см. диаметър на главичката. Аз бих потърсила и още едно мнение, а не директно да отивам на секцио.

# 205
Гледах, че има нови бебешки попълнения при снимките!!!Супер!

Днес положението е много мързеливо тук!  Cry

# 206
 Валя защо секцио, ако бях на теб щях добре да се замисля. А пък и в тази клиника си имат афинитет към операциите, като чувам и от други мами тук в Стара Загора. Ако бях на теб аз също щях да потърся друго мнение.

# 207
  • Видин
Мегита, честит ти син Валентин. Прекрасно име в прекрасен ден. Само радости да ти носи. И по бързо се връщай.

# 208
О, Енти, добре дошла отново! Искам спезиално да поздравиш "таткото на малкия Слави и Енти", супер ме зарадва!!! LaughingМного време ви държаха в тая болница Crossing Arms, притеснихме се. И май не видях снимки на бебока....
Мегитка, честит ти син Валентин. Да ти е жия и здрав, бързо да расте и много да слушка!
Франи, ти къде се рабърза бе?На мене вчера на консултацията ми казаха че може и да пренося. Гледаха ме пак на 3Д, мериха там разни неща на бебо и накрая ми излезе термин 6-7 септември. на всичкото отгоре аз като попитах какво ще правим след 30, ако не се роди и док вика "ами ще чакаме"
Ама не- никакво чакане, щото тя на 1 септември заминава за 4 дни, и аз какво - няма да стискам я! Crossing Arms
а и бебето вече е 3100 , представяте ли си колко ще стане до 7 септември? В крайна сметка решихме на 28 да ме прегледа и ако "условията позволяват" да предизвикаме раждането. Не че ми звучи много приятно,ама.....
Знаех си че аз последна ще родя Cry

# 209
Ребусче-не се притеснявай, за раждането последно ще сме две. Моето бебче и то се е кротнало, и му е толкова хубаво, че вече който ме попита кога ще е събитието, просто им казвам другия месец!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт