Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 623
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • Пазарджик
tzvete_das    -   София "Майчин дом" с термин 12-ти
man4eva    -   София "Майчин дом" с термин 11-ти (днес ми се губи, за вчера не помня, но мисля, че беше в скайпа)
Венера    -   София "Майчин дом" с термин 21-ви

За тях знаем, че са за МД. Друг не се сещам в момента. Дано да е хубава новина.

Кате, количката е на Джордани комбинираната - 3в1. Модлът май се води 3per8, защото е с 8 колела (4 по 2). Има летен варинат, кош за новородено и кошница за кола.
irem4e, честит рожден ден. Много здраве и усмивки. Скоро да се гушкаш със сладко, здраво бебче   bouquet

# 241
Здравейте!  newsm53 Искам от името на моята съпруга Ива (Smily) да Ви съобщя, че днес в 11:10 часа ни се роди момченце Николай  newsm44 с тегло 4000 гр и ръст от 51 см. Двамата с майка си са добре и си почиват след операцията (секцио). Двамата са настанени с I АГ "Св.София". Секциото е направено под ръководството на д-р Колева на която много искам да благодаря за грижите newsm20
Пожелавам на всички Ви приятен и весел ден!  bigdance2

# 242
  • ГОре на черешата...
Честито голямо синче Николай на мама Смайли, на тати и кака! Да расте здрав, силен и послушен!

Честит рожден ден на Иремче! Скоро едно малко слънчице да осмисли живота ти!

Констнас, дано не е нещо тревожно за тази мама Praynig.

# 243
Момичета, Весела В беше в предродилна в Т. Киркова доколкото си спомням.Май не е тя липсващата мама.

# 244
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ СИН НИКОЛАЙ НА МАМА СМАЙЛИ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!

Констанс, решихте ли вече как ще се казва малката принцеса?

# 245
  • Бургас
Момичета, Весела В беше в предродилна в Т. Киркова доколкото си спомням.Май не е тя липсващата мама.
Ади аз редактирах поста че да не притесня някои,май и аз се сетих че някой писа че е там
СМАЙЛИ ЧЕСТИТО ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ВИ РАДВА МНОГО С ТАТИ

# 246
  • София
Честито на всички които са видели малките мъничета!
Честити рожден ден на Иремче!

Може ли да помоля родилите майчета в Токуда да разкажат на кратко доколко са доволни и тотал колко са платили Hug

За Токуда доволна съм определено. Болницата си заслужава определено. Удобствата и вниманието не съм виждала в друга болница. Леглата са им фантастични,което за след секцио са просто перфектни. Леглото се вдига цялото, главата също имаш опция да подигнеш както и краката. Всъщност изправянето е много по-лено -  с дистанционно се изправяш почти до седнало положение. Легалцата на бебетата са прозрачни което ти позловява да го виждаш дори ако си легнала. Бебетата са при майките през деня,  от 24 до 6 сутринта седят в "аквариум" където ги гледат нощно време. Нормалните стаи са с по 4 легла , като всяко е отделено със завеса. Имаш възможност за ползване на телевизор 3 лв. на ден и на тяхна нощница - 1лв. на ден. Секциото на мен ми струваше 900 лв. / т.е. избор на екип - без него не може/ ,нормалното е 500 лв.
 Има пакети за бебетата- за секцио е 300лв. , за нормално 200. Това са по-специфични изследвания, нощно гледане и обучение на мйката как да се грижи за бебока. Може и да се плаща разбито но като пакет излиза по-насметка. Grinning
Всяка сутрин има визитация на лекари за теб и за беб.  Като визитацията за беб протича,като ви взимат от стаята и отивате в стая за "повиване и прегледи" където събличат мъника, лекар го преглежда обстойно. След което го къпят,като ти показват как и по какъв начин да му поддържаш ежедневния тоалет. Сменят памперса и ги преобличат с чисти дрехи./ това се води обучение на майката/.
 Стана много дълго , ако имаш още въпроси питай спокойно на лични.  Може да не връщам веднага отговора - ама малката си иска грижи Simple Smile)))))))))))))

# 247
Честит рожден ден на Иремче
Честит голям син на мама Смайли

# 248
Честит рожден ден на Иремче!
Честит син на Смайли!

# 249
  • Видин
Смайли,  честит ти Николай. Много да те радва лъвчето.
Констанс, дано всичко да е наред и новините да са добри.
А на мен да ми стискате палци, че скоро май и аз ще видя малкия мушмурок. Снощи бях на преглед и бях с 1 см. ракритие, а днес в 11ч. вече бях с 2 см. и док каза че напипва главата. Така че май много наближи. Дано само всичко да е наред. За сега съм си в къщи.  bouquet

# 250
Мира, на мен Тони ми беше казала, нали тя там ражда.А за какво става въпрос или не е ясно.
Мен нещо много ме боли кръста и болката пълзи по краката надолу-много е гадно.Какво да правя та поне малко да ме отпусне #Crazy

Ниа стискам палци всичко да е ок Peace

# 251
Здравейте, майчета!
И аз съм от необебелите се и си чакам тихо и кротко. За разлика от вчера и оня ден /когато ми беше термина/ днес ми е много апатично.  Tired Никъде не съм мърдала цял ден, което е доста необичайно, защото обикновено излизам първо на кафе и после правя каквото ще правя. А днес съм се затворила и само чистя и готвя и ви чета.  newsm28  food002  typeuu  Дано това да са симптоми на скорошно раждане, че и тази вечер една готина акушерка е на смяна и ще ми е много по-спокойно. Иначе моята лекарка се връща на 18-ти в събота, което също е вариант. Ама каквато съм късметлийка ще взема да родя между тези два дни на 17-ти newsm50
Екатерина много ти се радвам, че си спокойна въпреки че бебчето ти е големичко и си ЗА нормално раждане. То и моето вече е над 3500 гр. по думите на лекаря и с бип 99 ама колкото толкова. По този повод една позната оня ден веднага ми предложи да съм говорела с не знам си кой лекар за секцио  #Crazy 
Имам едно въпросче. Някоя мама беше казала, че Инфакола се давал по три пъти на ден. А аз като четох на опаковката пишеше преди всяко ядене, което си е 7-8 пъти на ден в зависимост от бебчето.  И в крайна сметка мамите които го използват как процедирате?
Марти и ти ли продължаваш с чакането. Двете БЯХМЕ за една дата, затова те наблюдавам как се развиваш  Joy
Ивченце надявам се искрено всичко неприятно да мине скоро, че на теб бая ти се насъбра    bouquet  bouquet  bouquet
На Иви и други раждащи мами днес пожелавам да е леко и бързо и да си нагушкате сладките бебоци.
И не на последно място ЧЕСТИТО НА МЕГИТА И ШОШ /май те бяха най-пресните новини/ Да са ви здравички и засменички малките рожби

# 252
Честит рожден ден на Иремче    bouquet
Честит голям син на мама Смайли     bouquet
Ивченце, и аз бях така, вече взех да се пооправям. разходките помагат  Peace

# 253
Shosh-честита дъщеричка! Много здрава, усмихната и прекрасна госпожичка!    bouquet
Смайли-честито бебче! Здрав и смел юнакLaughing Laughing Laughing

Иремче-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И МНОГО КРАСОТА В ДУШАТА!

Ивченце-не изпадай в депресия, не и се предавай! Важното, е че всичко е минало успешно и сега може да се гушкате с бебчо! Мисли само за позитивните неща, лошите ги изхвърли!

Днес като гледам ще има доста сладки бебчета! Ах, колко се радвам!!!!
И аз имам болки перманентно, но не им обръщам внимание, защото само се паля и ядосвам!

# 254
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРЕМЧЕ !!!!

Честити бебоци на мама Смайли и мама Шош !!!! Нека растат здрави и щастливи !!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

При тия потайности -дано новините са хубави  Praynig

Ивченце -ако е депресия не оставяй сама ,излизай и  дори вземи нещо успокоително -Мариетка а и аз ти препоръчвам Седатив /хомеопатично/

Общи условия

Активация на акаунт