Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 629
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • вкъщи
здравейте и от нас!в4ерашния ден беше по спокоен.купих си семена от копър на талодерма,направих си 4ай и се наливам.определено има ефект.от снощи сме имали само 1 път колики.ина4е 3 4аса будувахме,ама то нормално като спа от 16 до 02 ,само за хранене и къпане се будихме.сега отиваме на село,може да ме мислите за луда,ама то детето ще си спи в коли4ката,добре ще му е.
на неродилите още пожелавам днес да се обебят.аз със теди преносих 10 дни и знам колко е изнервящо и гадно,всеки те пита кога ще раждаш,сякаш от теб зависи.
а 4естит син на мегита!да и донесе мноооого радости!

# 226
  • София
Shosh, честита ти малка принцеска Виктория - да ти е жива и здрава и много да те слуша. Пожелавам и да бъде е победоносно лъвче в живота като името си. Simple Smile
Между другото специални поздрави на твоята Вики от моята. Simple Smile

Честит син и на Мегита - бързо възстановяване на мама и скоро да си се прибират вкъщи.

# 227
Добро утро Crazy аз днес съм се успала

Ребус 28 сие  супер дата за раждане Mr. Green но на мен не ми се 4ака 28 искам си лъв4ето пък Crossing Arms

# 228
лони, благодаря за поздравите
ама да ти кажа и си приличат Laughing
като се пооправя в къщи ще кача снимки

# 229
  • ГОре на черешата...
Ивченце, опитй се да се успокоиш, мила. Излизайте на разходка - най-лошото е да се затвориш вкъщи. Сега е чудно време, няма смисъл да се държат бебетата вкъщи - в стаята и навън температурата е една и съща.
Хомеопатични таблетки за смучене /безвредни и за теб и за бебето/, помагащи при безсъние, депресии, тревожни състояния - Седатиф ПС - мисля, че се смучеха 3-4 пъти по 2, но то си пише.
Успех. Ще се справиш Hug!

# 230
само аз ли янмам скайп Tired

# 231
Здравейте мили мацки!
 Ние се завърнахме от моренцето. Закарахме баткото, покефихме се, аз изплакнах очи по любимото море, беб Камен спинка сладко и блажено беше много послушен. През нощта папка последно в 22ч и спинка непробудно до 3ч30. Ние също блаженствахме. Сега сме си вкъщи с обичайната програма, а Дамян така ми липсва. Знам че се забавлява и му е гот, колкото и да му липсваме и ние и ще се върне щастлив и разнообразен.
Честито на всички новородили мами Шош, Мегита..., на завърналите се от РД.
Иви с теб съм, дано срещата с беб е по-скоро.
Колики имаме, но май са му поносими на беб. Помагам му като продължавам да си се храня разделно. Килцата вече ми ги няма и съм много щастлива, нали се мерех и със см през цялата бременност - изтъняла съм. Дано не се понадуя като преди, че аз от кърменето качих.
За лохиите, не ми се е случало да излиза нищо толкова голямо. Консултирай се с док за всеки случай.
Ивченце, не се давай на хормните. Всички се по-чувствителни сега, опитвай се да милсиш най-вече за беб, пък какво се случва наоколо да не те занимава тези дни. Всичко ще се нареди.

# 232
  • Варна
Иви, вече май е родила  Heart Eyes Peace Чакам с нетърпение новинки...

Ади, няма страшно мила...по-хубаво от епидурала няма Simple Smile Пък и се слага точно в най-подходящия момент, като започнат гадните болки и те отървават  Wink Познавам доста родили мами с епидурална и са много доволни  Peace Даве и аз съм се замислила  Mr. Green

Само аз ли не се страхувам, че бебето ми е около 4 килограма? Всички ми реват на главата да раждам секцио  #2gunfire А аз все още си искам нормално  Praynig

# 233
Ментина, Hug
 аз да почерпя всички въпреки че малко скромно , но от сърце:cook3: Popcorn Popcorn  beer2 ]  party023 newsm38 beer
На всички нови майчета честито най послушните и сладки бебчета и много да ви радват.
На нас чакащите пожелавам още малко търпение и после здрави и щастливи бебенца. То аз доста търпение си имам даже не ми се ражда че ми е много готино с коремчето.
За Иви стискам палци да си гушка днес най сладкото бебенце.
И на всички раждащи леко да мине Stop

# 234
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

И аз нямам. Нещо се е скапал.

Бобченка, за лохиите и аз бях така миналата седмица. Даже и тук питах дали е нормално. Тъкмо си мислех, че са намаляли и един голям съсирек  Sick . От тогава ту имам, ту нямам особено. Явно си е нормално.

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МЕГИТА /ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ИМА НЕЩО/ И ШОШ!!!

Момичета, вашите бебета ръмжат ли. До сега ми беше смешно, но нещо взе почти постоянно да се пъне и да ръмжи. Не изглежда да е от колики.  newsm78

И нашата госпожица е много подвижна. Рядко я намирам в кревата в позата, в която съм я оставила. Отделно, че си задържа главата, като е по корем. Днешната младеж.......не е като преди.

Иремче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ТИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРО ДА СЕ ПОХВАЛИШ С БЕБОН!!!

# 235
Аз от епидуралната не мога да се оплача. Или анестезиоложката е много добра или аз съм държалива. Не съм имала никакви оплаквания, нито гадене, нито ме е цепила глава. Не се плашете от тази упойка! Стискам палци

# 236
Може ли да помоля родилите майчета в Токуда да разкажат на кратко доколко са доволни и тотал колко са платили Hug

# 237
Momicheta,chestito na rodilite!Ne sam chela temata,po-kasno ako moga 6te pregledam!
Vazno,mnogo vazno pitane-ima li niakoja lipsva6ta mama kojato e bila za MD?Ne moga da vi kaza za kakvo stava duma no e vazno!

# 238
  • Бургас
Честит рожден ден  irem4e ,да си много здрава и обичана и ти пожелавам едно леко раждане и разкошно бебе за награда.

Бобченкащях да ти казвам аз с първото раждане имах огромно такова нещо когато попитах док ми каза че е задържана кръв защото аз като новобранец лежах в родилна зала 2 часа а и след това пак казаха да лежа и аз слушам та стана това.С малката не лежах така и нямах проблем.

# 239
  • Бургас
Иремче.Поли и Персия родиха в Токуда ако не се лъжа те ще кажат като се включат

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 14:27 от Mira(vatan1919)

Общи условия

Активация на акаунт