Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 639
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Сладкишче,Везничка,Теди,добре сте дошли!
Теди,мъжете ти наистина са страхотни!Пу-пу!
Гале,малката има жестоки бузки,само да и ги мачкаш,да ви е жива и здрава-Пу-пу!
Констанс,страшен разказІособено за нощницата много ме разсмя- Grinning Laughing Laughing!
А малката как се казва???

# 76
Momicheta,rodih momichence v 13:45, 2700gr ,48sm,nhamam nikakvi shevove i sam v sledrodilna

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! БРАВО ЗА БЪРЗОТО РАЖДАНЕ!

# 77

КОНСТАНС И ИНАА,ЧЕСТИТИ ВО СЛАДКИ БЕБЧЕТА!!!

bouquet  bouquet

Марти   аз не съм пила нищо почти през цялата бременност само Феро Фолгама пък предосвам вече 3-ти ден... а и бебето вървеше една седмица напред! Абе Божа работа, скоро и ние ще се включим към обебилия се отбор..
Имам един въпрос, вярно ли е че ако се предизвика раждането със система или хапче боли повече?
Не искам да те плаша,но наистина боли доста повече,аз бях с предизвикване,първо с хапче,после ми пуснаха и окситоцина,нямах дълги паузи в контаркциите,много се усилва процеса за раждане,сложиха ми първата четвъртинка от хапчето сутринта,послев към 11-30 втората,до към часа никакви усещания и болки,само леко в кръста и стягане на корема без болка,обче към 19-30 отидох в болницата по препоръка на лекаря да ме погледне дали има разкритие,е имаше малко такова 1,5 см,пускат тонове,след това стоях с моята приятелка в стаята ми и изведнъж ми изтекаха водите,и тогава почнаха силни болки и контракции на 2 минути,докато се усетя така 1 час,от стаяята в предродилна,там система сложиха и за  2 часа пълно разкритие и раждане,общо всичко от както бях отишла до болницата и раждането 5 часа максимум,което е много бързо за 1 во раждане,ама не препоръчвам така с предизвикване,ако не е крайно необходимо,забързва се процеса и стават разкъсвания,при мен поне беше така,сега съм с доста шевчета,аийе повече няма да обяснявам за де н плаша неродилите:)
Марианамама и моят е такъв кисел днес,а и от вчера ,не иска да спи,само плачка не силно ама поцивря,не мога да влезна да 
се изкъпя,и аз сама го гледам от 3 дни,и така ще е към месец и половина,няма кой да ме отмени за 5 мин.,не мога да хапна нормално,защото няма как да сготвя,и моята кърма намаля днес от това че не ям добре:( дано се възстанови,преди течеше по блузите ми,сега хич:(
Дори за малко да се разплача,ама пък като го погледна какъв е сладур и се осафервам и знам че ще се справя.

Стискам палци да с еуспокои твоя малък бебешок Peace Hug

# 78
  • Пазарджик
Честито бебче Павел на Инаааа  Hug Да расте здрав, усмхнат и умен юнак, най-голяма радост за мама и тати да бъде   bouquet

Констанс, много се радвам, че всичко е минало супер. Аз като родих бях абсолютно по същия начин - точно 2 мин след като малката бонбонка излезна, се чувствах така, сякаш не съм раждала изобщо. Даже се смяхме с акушерките, защото им казах, че искам да ми дадат Катерина веднага при мен в стаята, а те нееееееее - в 9 чак, щото трябва да си почиваш. Каква почивка бе братче, аз можех на момента да стана и да си ходя  hahaha

Манчева, аз бях с хапче, за мен лично раждането беше почти безболезнено. Ако без хапче боли по-малко, сигурно няма да го усетя раждането  Joy Но сигурно е индивидуално. Иначе за система с окситоцин знам, че много боли, но на мен не са ми слагали - док. не е привърженик.
Сладкишче, Везничка и Теди - добре дошли отново при нас   bouquet
Тиги, трябва да ти кажа че звучиш супеееер. Коренно различно от преди да родиш. Много ти се радвам да знаеш  Heart Eyes И благодаря - имам малко уморен вид, но все пак снимката е от 6 сутринта  Crazy Иначе съм +2-3 кг. от преди бременността и коремчето ми се прибра вече. Ама те тези 2 кг. може да са отишлш и в гърдите - така теча, като река съм. На ден мога по една огромна хавлиена кърпа да напоявам  Joy
МартиBlush Засрамихте ни  Grinning Аз ти пожелам да ги нашариш дечицата (ако искаш де), пък то сватосването лесна работа  Hug
Кате, мисля че е тапата това. На мен ми изтече абсолютно същото в сряда, в четвъртък продължаваше по малко да изтича такова и в петък родих. Ха дано и при теб е така  Hug

Сигурно пропускам нещо, но после ще наваксам  Grinning Сега е време за преобличане, хапване и първа разходка с татииии и мамааа. Малко да се захлади, че тук вън е ад някакъв.
Чао ви за сега от нас. Целувки  Heart Eyes

# 79
Инаааа,честита ти рожбичка Павел,весел и игрив да е малкия сладур,много бодър и  здрав!!!
Ирра,миличка,не плачкай,успокой се,ти си толкова силна мама,ще се справиш със всичко,а от мен голяяяма прегръдка!!! Hug Hug Hug

# 80
Ирра, не разбирам много, но си мисля, че това, че не ти тече по блузите кърмата не значи, че е намаляла. може просто да се е регурлирала вече. то иначе ако се кърми една година няма все с подплънки да ходим  Rolling Eyes

# 81
Когато са ми били много пълни гърдите, когато ми е било топло - тогава ми е текла кърма извън кърменията....

# 82
Честити сладурчета на мама Konstans  и Inaaaa!!! newsm51
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!! Two Hearts
И ние бяхме с колики - още на 10-я ден. Нищо не помагаше и прибягнахме до чай от копър. Едва тогава се поуспокои.
Гита и на мен ми се стори, че споменаха името ти, когато говореха за мамите, на които им предстои изписване, но нали не се познаваме...
Момичета мислите ли давате биберон на бебоците и ако да - откога?! Чета различни мнения по въпроса, че се давал при поява на колики или ако бебчето си смуче палеца например. Но ако тези симптоми липсват?!
Поздрави на всички Heart Eyes и леко и безболезнено раждане на всички, на които им предстои среща с  newsm30

# 83
Констанс честито ти малка госпожица![/b] да ви е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet
Мами да ви попитам имате ли оплаквания от памперсите на нас много взеха да ни пропускат от към гръбчето и се чудя дали не са ни малки вече, защото ние сме с newborn  от 2-5 кг.  Thinking много странно как от към гръбчето пропускат и сменяме памперси по цял ден плюс дрешки или ще повърне или ще опикан или наакан.
Вие по колко памперса сменяте средно на ден?

# 84
биберон давам, когато е крив, а аз не съм приключила с цеденето. също предпочитам да смуче биба вместо палец.
памперсите не съм ги броила по колко на ден сменям, но 7-8 със сигурност. проверявай дали около крачетата не са се подгънали къдричките - затова мисля, че изпускат понякога.

# 85
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ!ДА СА ВИ ЖИВИ ИЗ ДРАВИ БЕБОЦИТЕ![/b]
На мен днес ми е много криво и затова не пиша. Ходих на свиждане и акушерките нещо, почнаха да ми обясняват, как да си изварявам водата, за някакъв си захарен сироп, то бяха дозировки, времетраене, стерилизатори за вода. Еми аз нищо не разбрах, отгоре на всичко бяха нахранили Цвети и както си я люлеех ме оповръща. Нищо не разбирам от бебета, направо съм отчаяна, добре че майка ще дойде за четири дни, да влезем малко в час.
Днес поне взех памперси, храна и други дреболии. Обаче, количка няма и няма да има внос в България до септември.

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 21:03 от elissee

# 86
Момичета, да се разпиша набързо.

Още съм бреми, както се вижда, с никакви признаци за раждане скоро! Тук града е пуст, всички са във ваканция и надалеч за 15-ти. Само бремитата май си щъкаме тук  Tired

Ходихме днес до църквата Санта Мария делле Грацие, искахме да отидем да видим с майка ми  Ченаколото на да Винчи, но няма места до средата на септември!

Виждам, че повечето от вас вече са на бебешка вълна и сме останали съвсем малко мамите с тумбачета тук. Искам вече да раждам, ужасно досадни са последните дни! Имаме си и много нови дрешки- майка ми донесе над 30 различни костюмчета, един куп дрешки и какво ли още не. Само бебо да се роди жив и здрав, с всичко вече сме готови и само него чакаме.

Честито на всички нови мами. Да са им живи и здрави бебчетата, а на тях - бързо възстановяване   bouquet

Надявам се скоро да се включа и аз с хубави бебешки новини  Praynig Crazy Heart Eyes

# 87
  • София
Здравейте и от мен,
И аз най-сетне успях да се включа да пиша. В петък ни изписаха от болницата. Имах сравнително лесно раждане като изключим ужасното главоболие, което получих в резултат на анестизията и което траеше три дни. Беше голям кошмар, но слава Богу всичко мина и сега си се гледаме вкъщи. Бебе Вики от тази нощ също я почнаха коликите. Цяла нощ е пищяла и плакала милата на пресекулки и изобщо не можахме да спим. А и днес сутринта пак проплакваше и се будеше и нервничеше. Лекарката каза, че била още малка за чая от копър на Хип и да и давам Саб Симплекс, ама нещо не виждам голям ефект от двата пъти даване до сега. Дано да подейства и да можем да поспим тази нощ. Иначе за сега с кърмата няма проблем - суче и спи на три, че понякога и повече часове, а на мен почти не ми остава нищо за доцеждане. Пъпчето ни падна още на 5 ден и сега местото е спокойно и заздравява нормално. Бебка явно папка добре, като се съди по количеството на "съкровища", които намирам преди всяко кърмене в памперса.
Честито на всички мами, които са се запознали вече със своите сладурчета.
Леко раждане пожелавам на всички, които им предстои и наистина всичко се забравя щом си гушнеш малкото човече и целия свят се преобразява.
Ще гледам вече да ви следя по-редовно и да пиша, когато мога.

# 88
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте мами, честито на Констанс и Хари77- здрави и весели слънчица.

Малката спинка сега и имам малкйо време. Незнам днес много спинка, цяла нощ пак така, въпреки че имаме колики вече. Не е ли рано за колики да питам аз, само на 5 дена е, а от два дена е така. Давам Саб Имплекс, по 15 капки преди всяко хранене, дали е добре така newsm78. Акитата са вече жълти като жълтък на яйце, май така трябва да бъдат.
Гърдите са ми проблем, казвам ви като Саманта Фокс съмс танала. Имам много кърма, а малката ми суче само по 10, 15 мин на хранене и не ме изсуква. Иначе си наддава добре. Налага се да се цедя, но пък нали така ще предизвикам лактация. Чета къмаческия и се чудя как да регулирам нещата, може и с времето да се регулират, но е мъка.
А да питам още, на всяко хранене ли трябва да пълни памперса, или е нормално да пропуска  newsm78

# 89
Момичета качих снимки и на моя бебонко. Сега отивам да го храня Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт