Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 636
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
elissee , недей така бе мила. то не случайно са казали хората, че с бебето се ражда и майката. и на мен като ми го тръснаха в болницата го гледах като полезно изкопаемо, ама като отвори гърляга да яде или че е оакан - щеш нещеш действаш. в началото по-несръчно и страхливо, после задобряваш.  друг начин май няма  Grinning пък за разбирането - нали затова има форум и дофтори  Grinning
за глюкозата - питай ги не може ли направо да купуваш 5%ова глюкоза. продава се в банки. в болницата ни казаха, че това дават освен млякото.
аз да ви развеселя. малко е тъпо, но на мен ми стана едно такова мило като ми го казаха. защо се смее и плаче бебето? дяволчето казва на бебето: ще взема баща ти. бебето се смее - ха-ха, много знаеш кой е баща ми.  Laughing като каже дяволчето - ще взема майка ти - и бебето плаче  Simple Smile
и да питам - като къпете бебчовците пазите ли им по някакъв начин ушичките да не влиза вода? свеки ще ме побърка с малоумни съвети - снощи казала на мъжо да му слагаме памучета с крем в ушите или в краен случай - без крем. много се ядосах, ама сега ми е чоглаво да не го повредя пък нещо като не му правя нищо на ушите да ги предпазя  Crazy

# 91
Привет отново от мен!

Констанс-радвам, се че всичко е минало толкова безболезнено!

Сладкишче и Теди -добре дошли!   bouquet  bouquet  bouquet

Марти-що се отнася до Магнерота, не мисля че е от него. По принцип е позволено да се пие до 36 гестационна седмица, след това не, защото бебето е на път!

Момичета, от няколко дни забелязвам по бикините, нещо като вода и започнах да се притеснявам, да не би малко по малко да ми изтичат водите, направо се паникьосвам! Вие как мислите?????????????????????

# 92
pivanov и аз така се чудех дали не са водите и се оказа, че са! иди утре на лекар да те види. ако са ти намалели много водите може да решат да предизвикат раждане.

# 93
  • София
Хери, не се притеснявай, че ще му влезе вода в ушите - аз не и слагам нищо на моята при къпане. Само докторката каза, като се изкъпем да и подсуша мидичките на ушичките след баня без да бъркам вътре в каналчето.

# 94
Аз се включвам да ви кажа, че вече много по-рядко ще се включвам. Отиваме си с Явор и татко му в Шумен и там нямам компютър. Там ще мога по-спокойно да го разхождам и ще се види с цялата тумба мои роднини.  CrazyОсвен това тук живеем на таван и той не вижда хоризонтаSad Ще се включвам от някой клуб или от брат ми, но сами разбирате, че ще е по-трудно. Наистина ще ми липсвате.  SadПолучава се пристрастяване към този форум - отварям го с нетърпение... все едно чакам смс от гадже! Embarassed
Снощи си мислех за едно предупреждение към мамите, които очакват. Аз и преди ви казах и сега - не чакайте да ви кажат да кърмите, а се опитавайте. Също така на мен ми помогна помпата. На третия ден изцедих кърма и това ме облекчи - казах си, че явно бебко се храни добре. Знам, че с помпата може да стане хиперлактация обаче е спасение при изведнъж напращелите гърди. Тя Теди много добре е разказала ситуацията. Уж отиваме подготвени в родилното, а изведнъж се объркваме и времето, в което е добре да закърмим бързо е отлетяло. Аз се радвам, че поне ме бяха забравили и не ми дадоха АМ. Ако ми бяха дали сигурно щях да помисля, че няма смисъл да кърмя. Човек е объркан след еуфприята и умората
Елис, не плачи. Много ти се събра. Да не би да си мислиш, че аз знам как да се справя с бебко. А уж съм гледала бебета. Сега е различно, защото носим отговорност и защото ушите ни са на 100 за разни препоръки. Сега моето дете плачка повече и аз стоя объркано - гушкам го и му говоря, но вътрешно....  Rolling EyesДобре, че майка ми е тук!
Мимсат, благодаря ти. Да и аз се усещам по-лека сега. Обективно и по-лесно пиша. В последните месеци от бремнността ужасно ме наплашиха, че ще родя много рано. Аз се поддаох на това и превърнах този иначе прелестен период в живота ми в затвор от страх и в пълна изолация - нито чувах, нито мислех. Живеех само в коремчето.
  bouquetНа неродилите от нас - с огромно нетърпение ще чакам новини. Има време. Агуст е още тук. Знам как е като искаш да родиш Лъв, а не Рак или Дева, но се убедих, че бебетата си знаят работата. Моето и 3 дни нямаше да излезе само и само да е на деня, който си избра, а не който му избрах азSimple Smile)))
Иви, прегръдки, прегръдки - знам, че ще сте добре двамата скоро. На каката - целувки по русата главица.
Памперсите ми пропускат и дори му правят ранички от ластичетата (на Памперс).
Пиванова, моите води изтекоха бурно, но знам, че не при всеки е така - отиди утре. Нали е 15 - докторите си идват.
Слдкишче - миличката бебка е бонбон.
Беличка, не открих снимките. Но ще проверявам пак
Дълго стана, но е за дълго време последнотоSimple Smile)))), а и вие ми свикнахте

# 95
Тиги - приятно пребиваване в Шумен!Само хубави неща! Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Везничка, Теди, Лони добре дошли!
Перси звучи прекрасно, май и с мен може да се получи нещо подобно  Mr. Green
Марианамама може навън да е по-спокойно човечето  Thinking
Ирра опитай се да си максимално спокойна, стреса също се отразява на кърменето  Peace Много е трудно ама бърз душ като заспи и нещо на бързо...ние двамата с мъжа ми не смогвахме да стигнем до готвене, а ти самичка не виждам как ще стане. Пробвай да си поръчаш храна или някаква суха храна...Другия вариант беше готвим в промишлени количества наведнъж в хладилника и фризера и после няколко дни не мислим яденето...Не е перфектен вариант ама все трябва да се яде  Mr. Green Момичетата са прави не е нужно да си постоянно мокра в един момент кърмата се регулира, освен това може да сте в криза на растежа и да изяжда всичко, а на теб да ти трябват няколко дни да се увеличи до новите му нужди Heart Eyes
Марсиди вземете си един пакет 3-6 така или иначе поне един ще използвате и пробвай с тях, ако не пропускат значи сте за смяна на номера. Обикновено се минава към по-голям номер около 1 кг преди написаното на опаковката (т.е. като наближите 4 кг). А вътрешния ластик винаги трябва да се разгъва иначе наистина тече  Whistling
Елисее недей да се разстройваш за глупости Heart Eyes Количката ще дойде и в кенгуру или слинг можеш да си я изведеш...А за грамовете и изваряванията си ги запиши, просто ги помоли пак да ти ги кажат. Звучи ти объркано защото не си го правила...Първия ден ще се чудиш как, а на втория ще го правиш със затворени очи. Просто ги помоли да ти покажат веднъж поне да имаш идея.
Бобченка цеди малко, само колкото леко да омекнат не цеди повече, за да не се образува твърде много. Ще се регулира спокойно. Елито също беше с колики от 3-4 дни, нормално е да пропуска акане...може да ака 3-4 пъти може и 7-8
Хери опасно е само ако вода влезе под налягане, т.е. струята на душа например. Иначе бебето и под вода можеш да го пуснеш да плува и нищо няма да му стане. Ние я пускахме да си плува имат някаква клапичка до няколко месечна възраст и не им влиза вода в гърлото не могат да се удавят...В разни по-напреднали страни си имат плуване за бебета и не им слагат тампони в ушите  Mr. Green
Пиванов както ми казаха на мен слагаш си една превръзка и с нея в болницата да проверят Peace
Всички бебенца са толкова красиви Hug
Тиги да пишеш като можеш  Hug

Ужас пак се улях, ама още един ден и вече няма да ви досаждам...кой знае кога ще мога да се включа пак сигурно чак септември Mr. Green

# 97
Констанс и Инаа да са ви честити дечицата!
Здравички, силни и много любвеобилни да бъдат! Леко възстановяване!

# 98
Честит имен ден на всички именнички!!!Да сте живи и здрави,много щастливи,усмихнати и горди мами!!!

# 99
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !
ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ,КЪСМЕТ ДАНО СЛЕДВАТ ВИ НАПРЕД, РАДОСТ И ПАРИ ГОСПОД НЕКА ВИ ДАРИ!

Много целувки и стискам палци на всички на които им предстои срещата с малкото човече!

# 100
Добро утро  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС !!!! ЖИВИ ,ЗДРАВИ  И МНОГО ЛЮБОВ ВИ ПОЖЕЛАВАМ !!!!

Тиги -ще ни липсваш  Hug
Иви -какъв септември ,ти си вече гърмян заек както се казва и бързо ще влезеш в ритъм
Елисе -спокойно душицо ,питай на воля нещо ако не ти е ясно ,а и майчинския инстинкт в теб ще заарботи много бързо.Ние сме насреща  PeaceЯ какъв отбор сме само  
Лони -с каква упойка беше ?, радвам се че всичко е минало леко  Grinning  Иаз вече съм пред дилема как да родя ,с каква упойка ,моята док нищо не ме съветва ,каза ми :тялото си е твое ти решаваш.

Добре завърнали се мами !  bouquet

Сонита -пиши по -често да не те мислим Peace

Искам да питам Мира ,Baby love и Сирена -къде ще раждате ?ако сте решили вече  Grinning

Хайде до после -днес отново съм на док и нещо ме тресе  Shocked

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 08:14 от muna33

# 101
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Имате ли нужда от сутрешно кафе?

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И КЪСМЕТЪТ ДА ВИ СЪПЪТСТВА ВИНАГИ!

Иви, чак до септември  newsm78 Трудно ще изтърпим липсата ти  Heart Eyes
Тиги, приятен престой в Шумен   bouquet
Елисее, не се разстройвай  Hug Хери правилно ти е казала - за жълтеницата можеш да вземеш глюкоза направо от аптеката /на нас така ни казаха/. Само ги питай по колко мл на ден да й даваш, макар че аз не успявах да й дам по определените за нея 100 мл, но в края на краищата жълтеницата отмина  Peace
Боб4енка, и аз бях като теб в началото, но около 15-я ден кърмата се регулира и сега вече дори не се цедя - Ния ме изсмуква добре. Давам по 1 гърда на всяко кърмене.
Муна, стискаме палци и после да пишеш как е минал прегледа  Peace
Пиванов, хайде, да се похвалиш в скоро време  Hug

Нещо ако съм пропуснала, моля за извинение  Blush Отивам да наваксвам, заради вчерашната липса на вода цял ден  #Cussing out

# 102
Честит Имен Ден на всички, които празнуват! От щастие и здраве да не се отървавате!

Момичета тотално изтрещях  ooooh! След като едва заспах в 2, започнах да сънувам как сме в някакъв мол, който го затварят, а аз искам да почерпя баща ми и неговата майка, които не съм виждала от 100 години и там се набърква Бобченка, която започва да ражда и няма как да излезем от мола  Crazy Бобченка да знаеш, че пак беше момиченце, ама тежеше 4 кг  Mr. Green Та събудих се по-живо по здраво в 7 и сега пера и оправям. Отивам да се приготвям за изследванията... Мен определено ме подгони предродилно побъркване  hahaha

Леко раждане на всички и днес  Heart Eyes

# 103
Добро утро момичета!   bouquet

Благодаря за съветите. Simple Smile Най-лошото, е че от 10 и от днес и двамата ми доктори са в отпуска и направо незная какво да правя. Да се надявам, че не са водите, иначе Господ да ми е на помощ! Ще наблюдавам какво е положението тези дни и ако видя нещо нередно ще отивам!  Cry

Тиги-определено ще ни липсваш много, но ще очакваме включване, когато имаш тази възможност!  Hug Hug Hug

Иви
-определено, че и ти ще ни липсваш, но теб ще те очакваме много, много скоро!   bouquet
Цяла нощ не можах да мигна, имах контракции, но слаби и то на някакви нерегулярни интревали, оттам като войник и под напрежение не можах изобщо за заспя, а и 5 пъти ходих до тоалетна! Започва и на мен да ми се разгонва фамилията #Crazy #Crazy #Crazy

# 104
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАС-МАЙКИТЕ!!!

Говорите за колко бр. памперси сменяте.....Не знам колко а, но откачам от навика на Емма да се доизака, когато съм махнала предния за смяна. Вчера така се наложи да мия стаята, защото когато вече си мислех, че е приключила и я взеха да я нося да я мия, и тя реши, че още може и то якооооо. По този повод да питам, до кога изпражненията им са като водичка? То имам чувството, че и да е с разстройство, няма да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт