Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 634
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами.
Перси видях че сме родили бебоците на една и съща дата с теб и двете със секцио.
Аз не съм ви разказала как ми се размина нормалното раждане. нали така бях планирала, е да ама не.
След 8 часа мъки за естествено раждане и след 1 банка със Окситоцин и спукан мехур от лекаря и многобройни прегледи(кошмарни и болезнени) имах само 4 см разкритие.Моята докторка свика спешна комисия защото се оказа, че Калина е с лицево придлежание и е невъзможно да излезе по естествен начин.
Аз като чух за секцио и изпаднах в истерия. Толкова бях изплашена, че докторите ме вързаха умишлено за ръцете и краката за да не мърдам на операционната маса.Оказа се кошмара ми от операция е бил безпочвен. Вярно че ме боля после, но на следващият ден ве4е ходех.
ето снимка на Калина
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156265&photo=57

# 106
  • Видин
Добро утро и от мен. Hug
Първо искам да честитя на новите ни мами Хари_77,инааа и констанс. Много радости с малките ангелчета.
Честит имен ден на всички празнуващи.[/size]
Аз още съм 2 в 1 и май никога няма да родя.  Crossing Arms Thinking Naughty И аз искам вече да си гушкам малкото човече. Но това е положението Sick #2gunfire
Муна, чакаме отчет от прегледа иначе си в СПИСЪКА. bowuu
Пиванов, и ти пиши, че след болките тази нощ нещо ме съмняваш.
Е аз отивам да пия кафе. До после Stop Mr. Green

# 107
  • ГОре на черешата...
Добро утро, мамчета!

Честит имен ден на всички именници! Нека Света Богородица ви закриля!

Малка почерпка от мен за моя имен ден:

# 108
  • Видин
Мari_eta, вече честитих на именниците, но нека лично да ти пожелая много радост и щастие. Само усмивки и хубави преживявания. Със здраве да си носиш името. 

# 109
  • Ланкър, планините Овнерог
Абе, Сладкишче, с какво я храни тази бузана в корема ти? Страшна мацка е.

Мариета, айде, ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!!!

# 110
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Аз черпя за моята мама  beer cheers  food002 Wine Glass
За смяната на памперси и аз не мога да определя..Можя би на 4 часа сменям, през ноща 1 път, като ставам да го храня..

# 111
добро утро Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИ4КИ КОИТО ПРАЗНУВАТ  bouquet
а сега да ви се похваля донесоха ни стола за кола на пег-перего който го бяхме поръ4али от пакостника Mr. Green много е хубаааааааааав айде да раждам ве4е Simple Smile

# 112
  • София
Честит имен ден на всички именници - да ви е живо и здраво името и много да сте щастливи!
Тиги, наистина ще ни липсваш. Надявам се все пак да намираш време да ни се обаждаш как си.
Муна, аз раждах секцио и бях с местна упойка, но се оказа, че за мой лош късмет при слагането на упойката (това важи и за епидуралната такава, не само са спиналната) за ми изтощили повече ликвор от необходимото и за това се получава някакво нарушаване на налягането на гръбначния стълб и мозъка и оттам адското главоболие. Беше наистина нечовешки силно и продължи 4 дни, в които почти не можех да ставам от леглото и си мислех, че ме е ритнал кон в главата. За щастие, рядко се случва такова нещо и стискам палци на никого да не го получава, защото е голям кошмар. Иначе самото раждане направо беше песен и възстановяването от секциото също. Още вечерта станах, а на сутринта си ходих съвсем нормално из коридорите на болницата все едно никога не бях рязана. Даже акушерките ми се възхищаваха като една от най-бързо възстановяващите се пациентки. Е, за съжалание лошия късмет не ми се размина с главоболието, но както и да е - всичко е минало вече.
Гита, и моята хубавица го прави тоя номер - тъкмо сменя памперса и измия дупето и тя хубаво се изхожда на хавлийката, дето я слагам да е преповивам. И почва отново процедурата по миене, а тя е вечно гладна като се събуди и надава викове с тройна сила. А иначе нейните акита не са толкова течни, по скоро на кафяви и на гранулки, така че не съм имала проблем чак с миенето на стаята, само хавлийките се перат доста честичко при смяната на памперса. Моята лично и сменям памперса почти преди всяко хранене, щото почти винаги е пълен. Само нощно време пропускам, за да не я разсънвам много, но пък тя като цяло пропуска и нощното хранене. Като я нахранях в 12 и се буди някъде към 4.30- 5.00 и тогава ядем вместо в 6. Е, понякога се се буди и по-рано, но това мисля, че е заради коликите по-скоро и щото бодува главно по време на тях. Поне тая нощ се успокои някъде към един и сме спали спокойно.
Хайде, стискам палци на всички раждащи днес на този хубав празник.
И аз спирам, че се улях в писането.

# 113
[b]Честити Имен Ден на Мариетка и на всички други именници:!  b]    bouquet
Иви мерси за съветите,винаго даваш компетентни отговори на моите въпроси,много ти благодаря Hug Peace
Ще взема май да си поръчвам по телефона храна,наистина е най лекият начин за мене:) Thinking
И моят напоследък ака по малко,и вече не му е такова рядко всякаш,ама може пък да се храни по малко затова,незнам иа з вече,само с притеснения се засипвам,ама като съм сама изкуквам хаха.Искам да намеря един електронен кантар да го измеря за да се успокоя,че качва  нормално.Ще търся тия дни от някой познат:)

За килограмите четох,че някой от вас са ги свалили,браво бре как успявате,мяле аз стигнах до 78,сега съм 69,а до 55 кг има ехеееее,още много път да извървя:( Ама се надявам до 2,3 месеца и аз да вляза във форма,поне корема мис е прибра напълно,само малко паласки ще свалям там:0 ooooh! Tired Laughing Mr. Green

Отивам да си пя чайчето от копър,от вчера го пия аз,и да ви кажа Алекс се чувства много спокоен,май наистина се предава чрез кърмата ми и на него FlutterWink Grinning дано и да не си въобразявам,ако е така супер,няма да се налага да му давам на много от този чай другата седмица за колики:)

# 114
Добро утро, момичета!
Благодаря за съветите и подкрепата ви, безценни сте. Мен яко ме е подгонила треската, а и днес трябва отново да се запозная с ютията, упражнение, което не понасям. Снощи след поредното ми преповтаряне, какво имам и какво не, се оказа, че съм забравила да купя термокана, днес ще пращам мъжо. Мамите с бебешоци на АМ, с каква вода правите храната, преварявате ли я и къде?В София, бях видяла водички на HIPP, но в Бургас разбира се не намерих, много ме е яд, много. Количката така и не можах да я преживея и се обадих на сестра ми да провери в София в магазина-майка, дали наистина в цяла България няма такъв кош или поне някакъв цвят, а не само бяло и черно. Отгоре на всичко и проекта няма да мога да мога да предам днес, защото пак има корекции  #Cussing out.
Утре пък с това изписване, какви ще ги върша не знам. Ще се домъкне цялата рода, майка ми е решила да взима едва ли не да прави сватба, а с нея човек не може да излезе на глава. И ако някой ми целуне детето съм склонна на убийство. Много ме страх да се вижда на веднъж с толкова хора, досега е живяла едва ли не стерилно. Ако зависеже от мен още две седмици нямаше да дам да я виждат, но сега всеки ще иска да я гушне, да се надвеси над нея, от къде да знам кога са си мили ръцете. Ох побърквам се.
Честит имен ден на всички именници!!!

# 115
Здравейте и от мен още 2в1.
Първо честито на именниците  bouquet

Инфо за Тони- добре са, учат се да се кърмят, до утре ако всичко е наред ще ги изпишат.

Аз направо съм като парцал-постоянно ми се спи, не мога да се позная.А и взе да ме хваща страх да не пренося, само 8 дена ми остават.Ама Господ си знае работата.

Саше, ти къде се загуби?Тук ли си не си ли?

# 116
  • Бургас
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕСКА ДА СТЕ ЖИВИ И СДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕННИ С ИМЕТО СИ
Аз съм 2 в 1 и сигурно дълго време ще си откарам така.
elissee водата на ХИП я има в Пикадили и то от много време както и на Темата и на още места съм я виждала.
За изписването утре си направи надпис който да гласи ''Не ме пипайте още съм много мъничка и слабичка''
Франи честито ти столче хайде вече и бебо може да ти честитим.

# 117
elissee и аз подивявам като ми целуват бебето.. smile3511 Особенно има нахалници които го целуват по ръчичките..Лелеее полудявам, той постоянно ги лапа, а те най-нетактично му ги лигавят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Аз доста грубо казвам и предупреждавам, но без резултат  newsm61
Както и да е, аз няма да спирам да напомням, че НЕ БИВА...Та ха дано ме послушат!!!

# 118
Мира благодаря, снощи бяхме на Пикадили и търсих, очаквах да е при детските храни и памперси, а явно е при водата, след работа пращам мъжо да купи.
Беличка успокоих се, че мисълта ми не звучи толкова налудничево. Ама наистина това с целуването побърква.

# 119
 Тук съм си Ади, и все съм си така, без изгледи да раждам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт