Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 632
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Лелееееееее хора, вече имам разстройство дори като ям само ориз-е това направо не ми се е случвало никога.Отивам в тоалетната и вода все едно тече-дали бебето е слязло ниско и ме притиска или нещо съм настинала.1 седмица разстройство, аз ще взема да си сваля килограмите от бременноста преди да съм родила #Crazy

# 256
искам да ви питам - кога се ходи за първи път на консултация и кога се слага първата ваксина от джипито?

# 257
Тази сутрин в 5.50 ч се роди ИВАН - вторият син на сестра ми Мария - "streg". Мъникът не дочака термина на 28.08 и направи най-прекрасния подарък на майка си за именния й ден вчера .Появи се на бял свят за около 4 часа, тежи 3.100 кг и е с ръст 50 см! Мама и Ванко се чувстват добре, кърмиха се вече два пъти....само дето мама така и неможа да поспи от вълнение. Желанието на бате Мите (5г.) бебето да е черно не се изпълни , но той пак е много щастлив и обеща да помага. Бабите са пощурели...нормално....особено за майка ми, нали е кръстен на нея. Grinning Grinning Grinning
Да са ни живи и здрави и много да ни радват!

# 258
ЧЕСТИТ СИН НА streg!     bouquet  bouquet  bouquet

# 259
2  мами с моя термин родихА smile3501 А АЗ ОЩЕ СИ КУКАМ ТУКА Whistling

# 260
  • ГОре на черешата...
Леле, с моя термин  Whistling ...

Честит син Иван на мама Стрея! Нека  донесе много щастие на мама, тати и бати!

Франи, двете си кукаме Crazy...

# 261
Здравейте,
намесвам се в темичката ви с малко вести за мама Манчева /кума съм й/ Simple Smile. Преди малко е родила момченце, секцио, в Майчин дом. И двамата са добре. Не знам повече подробности за съжаление в момента. Предполагам тя скоро ще се обади на някоя от вас.
Целувки на всички  Hug, много щастие и живи и здрави бебенца!

# 262
Мариета само ние останах ме  ко 4акаме ощи Tired

# 263
  • ГОре на черешата...
Еееееееее, честито мъжле и на Манчева! На мама - бързо възстановяване!

# 264
  • ГОре на черешата...
Франи, имаме още 12 дни. Да си стоят бебонита вътре, да си ги охраним  Joy

# 265
Абе, Сладкишче, с какво я храни тази бузана в корема ти? Страшна мацка е.
E хайде де, де да знам с какво. Много ми е хапвала и коремчето. Ама сега нещо заслабна, защото нямам достатъчно мляко и я дохранвам, но смятам, че ще ми тръгне повече кърмата.
Гита то и аз съм с бузи по рождение, така че няма от къде другаде да е. Ама си прилича на мъжо от всякъде, на мен само бузите.

# 266
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА СТРЕЯ И МАН4ЕВА!

Да не отиде човек да полегне малко ...  Mr. Green

# 267
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА СТРЕЯ И МАН4ЕВА!
Eто нова снимка от нас. Тук сме след баня и спим сладко, сладко.
Между другото много кротко бебе имам. В болницата на всички жени им се деряха бебетата от рев, моята хубавица не. Питах педиатрите в болницата, дали няма жълтеница, че е толкова крокта, а те казаха, че няма и да се радвам, че рядко им такива деца. Пу-пу дано така да е за напред. Въобще не ни буди нощно време. А ако все пак се събуди само леко се размърдва и гледа с големите си очички. А ако е гладна  пак се съобразява и само скимти а не пищи за мляко.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156265&photo=69

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 16:26 от sladkish4e

# 268
Честитито на мама Манчева и мама Стрея!!!

Аз едно питане да вкарам. На чайчето против колики на Хип пише, че е от 2рия месец. Знае ли някой защо? Аз си давам смело на Камен както е написана дозичката и май младежът няма оплаквания и не протестира. При нас коликите са в пика си следобед.

# 269
Лелееее супер на рожденият ми ден колко бебоци има само моя не иска да излезе днес ама нищо поне да порасне още.
Честито на новите мами много да са ви здрави дечицата и много да ви радват.
Перси  Hug
благодаря за пожеланията лек ден

Общи условия

Активация на акаунт