В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 749
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, избягвайте слагането на голи снимки на децата си в интернет.
И на момичета, и на момчетата. Явно някои от вас не могат да си представят какви идиоти има. Аз съм попадала на отвратително двусмислени коментари под снимки на познати. И като влезнеш в профила на писалия, можеш подробно да разгледаш какви точно фотоси са му били интересни. А колко ли има, които просто зяпат и свалят.
Явно в България или не се говори, или малко, щом почти във всеки личен албум има голи снимки на хлапето на плажа...

7of9 мога да си представя какви идиоти има, но съзнанието ми не е заето постоянно с такива мисли  .... Wink А иначе И в България много се говори по въпроса.

# 211
7of9, ако не е нахално да попитам, би ли споделила на какво се дължи редакцията в поста ти (говоря за изтритото по адрес на Дес и Бодливка) ?  newsm78Ако е нахален въпросът ми, не ми отговаряй  Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 20:26 от Vili4ka

# 212
7of9, ако не е нахално да попитам, би ли споделила на какво се дължи редакцията в поста ти (говоря за изтритото по адрес на Дес) ?  newsm78Ако е нахален въпросът ми, не ми отговаряй  Mr. Green
Хм......нещо май съм пропуснала Sick Въпреки,че каквото и да е било нищо не би ме учудило Whistling

# 213
  • София
Вивка,Телма - благодаря за успокоението по акалния въпрос.
На Дес също по ваксиналния-ние също не сме слагали ,нали не можем от всяка болест да ги предпазим,за жалост.А и тази ваксина подсигурява само бактериален минингит,а не вирусен.
Благодаря на всички за поздравите. Аз погледах снимки и голями сладурковци видях-дали щото са си наши незнам. HugДа са ви здрави! Чакам още мнения по въпроса.
Какво става с Калоян,Вивка?
Орхидейке ,казвали са ми ,че доверяването на гадатели,врачки,оракули и т.н. е негативно за личната съдбата на човека. Описаха ми съдбата  като река,трудните моменти като камъни,скали,които се виждат по коритото й. Когато ясновидец ти казва къде са ти камъчетата ,влияе и променя пътя на реката ,т.е. на съдбата ти.Което не е хубаво,ти трябва да вървиш и да ги заобикаляш сама, да си носиш кръста и да си вземеш уроците от живота и да повишиш духа си.Еее,и с наша подкрепа и на твоите близки,разбира се. Но когато тази жена ти е предначертала пътя, малко или много влияе на решенията ти. Да чакаш сведвашия мъж ,за който няма да се омъжиш например. Аз не бих поела такава отговорност ,но ето ,че има хора ,които го правят. Знам ,че човек с беда търси какви ли не вариатни и решения и не те упреквам ,но моля те ,доверявай се на себе си единствено ти знаеш и чувстваш. Така както вярвам ,че всяка майка знае кое е най-добро за детето й. Никой не ангажирам с моето мнение.Кураж!

# 214
Rosita, не знам. Аз си го мисля. Рефлекс ми е и на всички познати да го напомням. Някои реагират, като теб. Но им стана ужасно неприятно на споменатите при ясния факт, че някой може  да прави нещо много различно от това да се радва чистосърдечно на сладко детенце.   Sick 

7of9, ако не е нахално да попитам, би ли споделила на какво се дължи редакцията в поста ти (говоря за изтритото по адрес на Дес и Бодливка) ?  newsm78Ако е нахален въпросът ми, не ми отговаряй  Mr. Green
Я да бъда по-кратка(да не се получи пак развален телефон):

Не питай. Мисли, Vili4ka, мисли.  Ти можеш! ... следващият път ще е по-успешно. spoko

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 02:58 от 7of9

# 215
VIVKA , благодаря! Всички дечица са ни много сладки!

Neda пропуснах да ви честитя кръщенката! Да ви е много здрав малкият юнак!
И ние не сме слагали такава ваксина. Педката каза, че няма смисъл и аз се доверих

7of9 предупреждението ти хич не е за пренебрегване. В стремежа си да покажем всички красиви снимки на малчовците забравяме важни неща (аз поне де)

mom_an за яслата по-добре не слагай нищо, за което не са ти казали, ако трябва да до занесеш нещо няма да пропунат да ти напомнят, но няма и да те върнат  Peace

Rosita , мерси за посрещането  Laughing Твоята Бояна ми изглежда вече много голяма, истинска кака е пред нас

Много гадно швреме днес Rolling Eyes какво ще правите в тези дъждове?

# 216
Я да бъда по-кратка(да не се получи пак развален телефон):

Не питай. Мисли, Vili4ka, мисли.  Ти можеш! ... следващият път ще е по-успешно. spoko

Бих те посъветвала да се опиташ да се държиш малко по-възпитано, въпреки че не съм убедена, че си в състояние  Stop Ироничните ти коментари си ги запази за себе си, а поучителния тон прилагай на малчо, не тук  Peace

# 217
  • там където ме зове сърцето!!!
mom_an, много ме изкефи тази снимка  Hug Hug Hug!
http://s168.photobucket.com/albums/u174/anetaz/Stefan%20and%20Ma … m/th_IMGP0311.jpg
Много са сладки братчетата , а малкия шошо изглежда голям , но в ръцете на тати е две шепи  Hug Hug!

Всички дечица са ни много сладки!
Peace Твоята кукла бях забравила колко е сладка! smile3534Защо ли..?????

Според лекуващата  лекарка алергията при Калоян  се дължи на интоксикация на организма в следствие на вирусната инфекция !Докато видя първото петно и го разгледам , вече имаше две нови и така за 30 мин беше доста красиво ошарен с  червени петна колкото монета от 50ст.!Ядосана на съм и на педито (отидох при него защото лекарката, при която си го водя имаше прием чак в събота ) и той каза, че е алергия както си стоеше седнал на разстояние от 1-ин метър и нещо !Терапията му беше -предписване на АБ(кашля си детето  още ) и слагане на Урбазон (това поне го направи правилно)!Звъннах на любимата си лекарка и добре  , че  се съгласи да ни приеме в свободното си време (тя е един от малкото останали свестни лекари обичащи си професията) иначе щях ме да стигнем до детско отделение!Отнесе милото инжекции с Урбазон и Алергозан , но поне спряха да излизат нови петна !Сега го тормозя с диета, хипоалергенно мляко и камара противоалергични и  за кашлица(нея още си я влачи) сиропи , но поне виждам , че е по -добре!
Ей , честно да ви кажа вярно си е , че момчетата са по кекави !

# 218
Ох, Вивка, стискам палци да се оправя Калоян, че това е много неприятно! Малко не разбирам какво значи "интоксикация на организма в следствие на вирусна инфекция" - как да го пазиш от такова нещо, може ли да се появи пак и т.н., обаче се надявам това да ви е първата и последна такава случка! Praynig Иначе не си права, че момчетата са по-кекави. Специално за алергиите, атопичния дерматит и прочее съм чувала, че момиченцата страдат повече, макар че, да си призная, познавам еднакъв брой момчета и момичета с астми и алергии. Абе да не дава Господ да се случва на когото и да било!
Момичета, благодаря ви за похвалите към децата! Blush Аз мисля, че всички дечица са много сладки, обаче, за съжаление, растат! Mr. Green Майтап, разбира се.
Деси, не бих казала, че Максим прилича на Стефан. Стефко още от бебе беше със светла косица, много редичка, със светли очи и бяла кожа. Малкият е точно обратното. Максим определено прилича на мен, докато Стефан не бих казала, че прилича на някого. Някак е много различен от нас, не знам откъде е дърпал гени, обаче преспокойно може да мине за не-мое дете. Laughing Важното е, че и двамата са ми хубавички, засега - здрави и, да се надяваме - умни.
Телма, благодаря за съветите около яслата! Hug
Роси, страхотни снимки! Бояна е суууупер сладка! А на кой плаж бяхте? Ние обикновено ходим на Сарафово или на северния.
Вили4ка, успех с приготовленията! 20-ти е страхотна дата, най-малкото защото аз съм родена тогава! Mr. Green Пак майтап. Пожелавам ти подготовка без никакви нерви, само с хубави емоции, и чакаме новини. Да знаеш, че ние трябва да сме първите, които ще видят роклята, ей!

# 219
Бих те посъветвала да се опиташ да се държиш малко по-възпитано, въпреки че не съм убедена, че си в състояние Stop Ироничните ти коментари си ги запази за себе си, а поучителния тон прилагай на малчо, не тук  Peace
По-точно едва ли някой би го казал Rolling Eyes
И аз ще бъда кратка щот кат' съм "ограничена",нямам право на мнение,пък неограничата нека продължи Sick

ВИВКА,бързо да влизат в релси нещата при вас Hug

# 220
  • там където ме зове сърцето!!!
Стефан не бих казала, че прилича на някого. 1.Някак е много различен от нас, не знам откъде е дърпал гени, обаче преспокойно може да мине за не-мое дете. Laughing 2.Важното е, че и двамата са ми хубавички, засега - здрави и, да се надяваме - умни.
1.А от комшията????? Joy Joy Joy Joyмайтаааап2. пупупупупупупупу мамини гарджета   love001
Абе на пол не успя ама на физиономийки си ги ошарила Hug Hug Hug Hug!
За  страхотната дата  съм съгласна с теб и моята щерка на 20-ти е родена! smile3534

Дес, на бременните  им се полагат само положителни емоции! Hug Hug Hug

# 221
  • София
Привет от мен!
Сложих снимки в албума за август и чакам отзиви за прическата и изобщо.
Мом Ан ,при нас също искат комплект спално бельо.  ThinkingЩе си го перем ние на 2 седмици.
Вивка ,много ми е неприятно ,че се налага да ползвате Урбазон ,защото е продукт с доста странични действия ,казвам го от опит и не за да те плаша ,а ако може да му го спестяваш. Истината е ,че помага обаче ,даже спасява живот и когато няма друг начин е оправдано ,но не е безобиден препарат. Искрено стискам палци бързо да се оправи- ВЯРВАМ.
Телма ,благодаря ти.
7 от 9 ,съгласна съм с предупреждението и се съобразих. За жалост ,когато хората са добронамерени са и непредпазливи,а идиотите са доста в днешно време.
Някакво заяждане има тук  #Crazy нишката съм пропуснала и не съм в течение ,но е грозно отстрани. Наистина!Не си струва!

# 222
  • София
Ааааа, VIVKA, тука влизам в спор argue - моя Мъри за тези 19 месеца е боледувал само веднъж (и то по стечение на обстоятелствата - хвана вирус във влака, точно като му се показваха първите зъби). Виж, че по принцип са по-назад от момиченцата съм съгласна...
Дано бързо да се оправи Калоянчето.

Поздравявам всички именици на патерица, всички рожденици, всички нови християнчета и булки (настоящи и бъдещи)!

А има ли мами които кърмят още? Аз да. И сега като избиват кътниците направо суче като новородено и не иска да яде почти нищо.

Rosita, като гледам Боянката колко много зъби е нарила, направо ви завиждам Wink, Мъри отдолу има само два.

Telma, аз съм решила днес да постеля на масата мушамата, да извадя водните боички и да порисуваме с Мъри. Или ще режем и ще лепим вестници и списания (щото нямам подръка цветни хартии). И все пак ще поизлезем когато не вали, че у дома не го свърта Мърмориното.

# 223
Здравейте красиви!
Вивка,дано Калоян бързичко ти се оправи,от сърце ти го желая.
За нас:Днес забелязах,че имаме още два зъба.С тях стават общо 11 броя.Все е нещо.Но колко още ни чака....не ми се мисли.
Гадно си е временцето навън и се налага дом-стой,което изобщо не ни харесва,но какво да се прави.Молим се за малко слънчице следобед,но ще си останем с молбите само.  love001 на всички.Отново  ще се включвам,защото е такава скука,че ще се  #2gunfire

# 224
Молим се за малко слънчице следобед,но ще си останем с молбите само. 
Няма бе! Ей го на! Mr. Green Аз пък страшно се кефех на дъжда и ако нямах деца, щях да съм или на улицата или в леглото с книжка в ръка и чаша какао. Ама тез лудите не ми дават такава възможност.
Неда, след малко ще погледна снимките. Сигурна съм, че отзивите ще са супер! Wink

Стефан не бих казала, че прилича на някого. 1.Някак е много различен от нас, не знам откъде е дърпал гени, обаче преспокойно може да мине за не-мое дете. Laughing 2.Важното е, че и двамата са ми хубавички, засега - здрави и, да се надяваме - умни.
1.А от комшията????? Joy Joy Joy Joyмайтаааап
Да ти кажа право, в периода, когато съм заченала Стефан, дори не знаех кои точно са ми съседи... Embarassed  Mr. Green

Абе на пол не успя ама на физиономийки си ги ошарила Hug Hug Hug Hug!
Ахам. И понеже ми омръзна разни познати да ме питат "Стефан на кого е такъв рус и синеок?", реших вече да отговарям: "Ами такъв е, понеже мъжът ми е ангел... Flutter". hahaha

И пак от Вивка:
За  страхотната дата  съм съгласна с теб и моята щерка на 20-ти е родена! smile3534
Ааааа, знаех си аз, че има причина да е толкова хубава! Joy Ако е и скромна като мен... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт