Написах коментар към Дес за това, че заема позиция избирателно според събседника и си противоречи в крайна сметка. Дадох и пример с нейна любима приятелка, с която даже се съгласи. После ми пише някакво странно и несвързано съобщение, което противоречи на това, което уж е чела, та даже се е съгласила.
Реших да прекратя излишния диалог и да продължим по живо, по здраво (изтривайки съответна част от поста ми).
Все пак няма смисъл да се продължава, когато няма желание за воденето на такъв по същество. Нали така?
Но Vili4ka не се сдържа и се стигна до вече познат развой на нещата. Напълно излишно... За това и бе посъветвана да мисли другия път. Можеше и да й отговоря по друг начин, ако беше просто написала нещо от сорта "интересно" ми е защо изтри това, което си написала" и щях да й отговоря подробно без да включваме други в разговора. Но тя очевидно желаеше "пиперец" и аз разбиращо й го предложих. Лично на нея. Такава съм си. Услужлива.
Това е всичко. От моя поглед разбира се.

Vili4ka, иронични казваш. Така е. Такъв отговор си заслужи.
Просто въпроса ти беше излишно наливане на масло в тлееща жарава. Сама го знаеш, и въпреки това писа. Сега пък извратено говориш за възпитание и се правиш на ударена.
А ако приемаш, като поучаване подсещането ми за това, че педофили мастурбират на голи детски снимки, че търсят даже из снимки таг-нати с България (явно са научили, че българите не се замислят над това), плаж, в рубрика семейство...ами не ми пука. В крайна сметка кой и как ще зяпа Алекса - си е лично твое решение.
Един да прочете и да му е от полза написаното е по-важно от това как ТИ приемаш нещата.
Пък нали знаеш ( и на други съм го казвала вече тук) - не ти харесва какво и как пиша - ами не чети, не коментирай. Подмини и си живей спокойно.
". 
Това прави, онова мисли и т.н. ( и не само за мен ) Кой как ще я зяпа Алекса казваш? Ами нямаше общо с това, което аз ти написах за поучителния тон! Но толкова и четеш, за това и коментарите ти са такива ... А за пипереца - не наливам никъде нищо, просто когато искаш нещо да кажеш - казвай, а не го поствай колкото да смяташ, че си го написала и после бързичко да го изтриваш - не е много гот така

(готова съм , даже и да загрубее спора )

Днес съм с билет на първия ред.
Успех с адаптирането на всички тръгващи утре на ясла! На мен ми искаха - памперси, вл. кърпи, гребенче, пантофки и 2 лигавника. Предполагам, че и шишето с вода ще си занесем .... 1 седмица ще е дообяд само, пък следващата ще видим 

(май доста станахме в края на август, а!) 

И така пазарлъци сума време, но накрая наистина ги събра 
Защо ли..?????