В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 742
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Neda, нишката е тази:
Написах коментар към Дес за това, че заема позиция избирателно според събседника и си противоречи в крайна сметка. Дадох и пример с нейна любима приятелка, с която даже се съгласи. После ми пише някакво странно и несвързано съобщение, което противоречи на това, което уж е чела, та даже се е съгласила.
Реших да прекратя излишния диалог  и да продължим по живо, по здраво (изтривайки съответна част от поста ми).
Все пак няма смисъл да се продължава, когато няма желание за воденето на такъв по същество. Нали така?
Но Vili4ka не се сдържа и се стигна до вече познат развой на нещата. Напълно излишно... За това и бе посъветвана да мисли другия път. Можеше и да й отговоря по друг начин, ако беше просто написала нещо от сорта "интересно" ми е защо изтри това, което си написала" и щях да й отговоря подробно без да включваме други в разговора. Но тя очевидно желаеше "пиперец" и аз разбиращо й го предложих. Лично на нея. Такава съм си. Услужлива.
Това е всичко. От моя поглед разбира се.  Grinning

Vili4ka, иронични казваш. Така е. Такъв отговор си заслужи.
Просто въпроса ти беше излишно наливане на масло в тлееща жарава. Сама го знаеш, и въпреки това писа. Сега пък извратено говориш за възпитание и се правиш на ударена.

А ако приемаш, като поучаване подсещането ми за това, че педофили мастурбират на голи детски снимки, че търсят даже из снимки таг-нати с България (явно са научили, че българите не се замислят над това), плаж, в рубрика семейство...ами не ми пука. В крайна сметка кой и как ще зяпа Алекса - си е лично твое решение.
Един да прочете и да му е от полза написаното е по-важно от това как ТИ приемаш нещата.

Пък нали знаеш ( и на други съм го казвала вече тук) - не ти харесва какво и как пиша - ами не чети, не коментирай. Подмини и си живей спокойно.

Ахам. И понеже ми омръзна разни познати да ме питат "Стефан на кого е такъв рус и синеок?", реших вече да отговарям: "Ами такъв е, понеже мъжът ми е ангел... Flutter". hahaha
Много добре казано.  thumbsup

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 17:32 от 7of9

# 226
7of9, хайде достатъчно ( смятам ) си ме поучавала  Stop Това прави, онова мисли и т.н. ( и не само за мен ) Кой как ще я зяпа Алекса казваш? Ами нямаше общо с това, което аз ти написах за поучителния тон!  Но толкова и четеш, за това и коментарите ти са такива ... А за пипереца - не наливам никъде нищо, просто когато искаш нещо да кажеш - казвай, а не го поствай колкото да смяташ, че си го написала и после бързичко да го изтриваш - не е много гот така  Peace

# 227
  • там където ме зове сърцето!!!
Ахам. И понеже ми омръзна разни познати да ме питат "Стефан на кого е такъв рус и синеок?", реших вече да отговарям: "Ами такъв е, понеже мъжът ми е ангел... Flutter". hahaha
Joy Joy JoyЩе чуеш и отговор-"Такааааааа ли, не беше ли Мирослав??????" Joy Joy Joy

Ааааа, VIVKA, тука влизам в спор argue
box(готова съм , даже и да загрубее спора ) Joy Joy Joy
Аз говоря по принцип , че мъжките отрочета са по кекави!Пък и в последно време все по ясно се очертава кой е нежния пол! Joy Joy Joy

Neda, много е сладък на снимката "Принцеса Камен " , ама чакай да стане тийн -ще видиш ти как си се майтапила с него ! JoyС новата прическа обаче направо си е малък мъж -много му ходи! Hug Hug Hug

krasii, дано безпроблемнно да излязат и останлите зъбки! Hug

Vili4ka,  hug

Морска жено , драсни ред, не е позволено само да се чете! Joy

# 228
  • Варна

Морска жено , драсни ред, не е позволено само да се чете! Joy

Аааа, може, може.  hahaha Whistling Днес съм с билет на първия ред.  Hug

# 229
Еххх, че веселбааааа.... Joy
Та в синхрон с перфектното настроение и разразилата се дискусия по опредлената тема,реших да предложа следните заглавия за нови теми,който не ще да не чете:

"Тупаници и шамари Януарче сърба кат попари"           
"Януарче веч не казва 'Мамо , мила' Смени го с 'Мама ме набила' "                                                                         
"По шамарче или две -черпят Януарското дете "         
"Януарско чадо , мило , от шамари се е разхубавило"
"Януарска да си мама, бий детето си за двама!"
"Макаренко ряпа да яде, шляпаме всяко януарско дете!"
"Какво ти шляпане -побой за Януарския герой!"

ВИВКА,морска женопоетеси а?Май конкуренция си имате вече Joy Joy Joy

# 230
Дескааааа  hahaha hahaha hahaha

# 231
  • София
здравейте!
бяхме при майка ми на гости с Вики и преди малко се прибрахме (аз да се отчета!  Grinning ). Ще се къпем след малко (тази вечер по-рано), защото утре сме 'на училище' Simple Smile Успех с адаптирането на всички тръгващи утре на ясла! На мен ми искаха - памперси, вл. кърпи, гребенче, пантофки и 2 лигавника. Предполагам, че и шишето с вода ще си занесем .... 1 седмица ще е дообяд само, пък следващата ще видим  Praynig
Мон-ам, все да ти кажа - аз съм давала витамини Киди. Съдържат лизин (апетитовъзбуждаща съставка) и ни го предписаха, когато беше болна и не ядеше, но сега си нямаме този проблем (даже - напротив, трябва да крием от нея храна) и не го ползваме. Благодарили са ми мами на 2-год. спрели да ядат дечица, на които съм го препоръчала и е имало очаквания ефект.
чЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЛИТЕ АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДРАHeart Eyes
чЕСТИТО И НА БРАКУВАЛИТЕ СЕ!   bouquet (май доста станахме в края на август, а!)
Беше ми се насъбрало да гледам 6 албумчета  Heart Eyes - много интересно! Видях много хубави снимки!  Heart Eyes
Между другото и мъжът ми не дава да слагам на десктопа ни снимки (голи) на Вики от морето, защото нали носи навсякъде компютъра и не можел да обяснява на всеки защо си е сложил снимка на голо дете на десктопа, видиш ли  Embarassed
7of9, мерси за напомнянето. И аз безотговорно (и безхаберно) си качвам голи снимки в нета ... а нашите си стоят в къщи заключени с няколко пароли  Embarassed Wink
Хехеех, искрено се смях на майтапа ти, Деска!  Joy И теб си те бива, признавам!

# 232
  • там където ме зове сърцето!!!
Еххх, че веселбааааа.... Joy
Та в синхрон с перфектното настроение и разразилата се дискусия по опредлената тема,реших да предложа следните заглавия за нови теми,който не ще да не чете:

ВИВКА,морска женопоетеси а?Май конкуренция си имате вече Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Деска -поетеска!Посмях се от сърце -няма лошо да си правим весело!Да взема и аз да се включа, аааааааа
"Пляс шамарче , шляп  ръце -Януарче тъй ще порасте!"
"Най -красиви са Януарчета щото с боя са другарчета!"
"Боят не помагал а -виж Януарските деца!"

# 233
  • София
Я кажете, мамите в София: ходили ли сте с малките на Витоша? Къде наоколо става за разходка (кратка) на чист въздух съчетана с пикник с малчугани-бърборани-хулигани, примерно?  newsm78

# 234
galita,успешен старт утре на малката ученичка Grinning Hug Дано свикне бързо и не плаче изобщо милата Praynig

Деска -поетеска!Посмях се от сърце -няма лошо да си правим весело!Да взема и аз да се включа, аааааааа
"Пляс шамарче , шляп  ръце -Януарче тъй ще порасте!"
"Най -красиви са Януарчета щото с боя са другарчета!"
"Боят не помагал а -виж Януарските деца!"
Да пусна една анкета,да галсуваме за най-доброто и да го пуснем като тема,а? hahaha Joy

# 235
  • Варна
Еееее, секнахте ми творческия ентусиазъм, слаба конкуренция съм в момента... Joy Joy

# 236
Януарското дете най-щастливо ще расте.
януарското дете с шамарите расте
Януарските деца са силна  дружина,палава и дива

януарския отбор с шамарите безброй
Януарските душички ангелчета са ни вскички
Януарски бърборан е калпазан най голям

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 22:51 от DIVA_ORHIDEQ

# 237
7of9, хайде достатъчно ( смятам ) си ме поучавала  Stop Това прави, онова мисли и т.н. ( и не само за мен ) Кой как ще я зяпа Алекса казваш? Ами нямаше общо с това, което аз ти написах за поучителния тон!  Но толкова и четеш, за това и коментарите ти са такива ... А за пипереца - не наливам никъде нищо, просто когато искаш нещо да кажеш - казвай, а не го поствай колкото да смяташ, че си го написала и после бързичко да го изтриваш - не е много гот така  Peace
Хайде, хайде. Толкова ли ти е трудно да ме игнорираш. Опитай, може да ти хареса.

galita, мда, човек не подозира за някои неща, до като не му дойдат на главата.

Ах, какви заглавия! Зашеметяващи са.
Но за мое голямо съжаление...темата със задаващите заглавия няма да е подходяща за мен.
Иначе ще си наруша принципите. А аз съм принципен човек.

# 238
Здравейте!

Сума работа ми се е насъбрала, ама докато не ви изчетох не си дадох мира! Mr. Green

Честито на всички празнували (именни дни, кръщенета...) Живи и здрави и мноооого щастливи   bouquet А снимчиците са страхотни - много им се радвах! И аз бях тръгнала да качвам, ама нещо не ми остана време  Blush

7of9, относно това дали разбират от наказания - Калоян поне ДА! Много добре знае за какво иде реч. Вчера е ревал два часа, защото не ще да си събере пастелите. Реве, иска да гушна, но когато му кажа да ги събере отговаря "Няма"  #Crazy И така пазарлъци сума време, но накрая наистина ги събра  Naughty

За противоменингитната ваксина - сложих още като беше на 6м. (две се слагат тогава и сега на 1.6г. реимунизация)

За градината - искат ни памперси, дрехи, кърпи, но за чаршафи нищо не знам. И ние сме ученизи от 10.09 живот и здраве. Успех на другите като нас!

За витамините - не давам, предпочитам натуралните. Калоян поне плодове и зеленчуци хапва.

Имах още да пиша, ама трябва да свърша нещо. После пак ще се включа!

Тъкмо си мислех, че нашата е една от малкото теми, дето не се караме, а то вие сте на път да ме опровергаете! А спора - нека да е креативен, а не злобен. Всеки има право на мнение, но нека не се ядем една друга!  Hug

# 239
Peace Твоята кукла бях забравила колко е сладка! smile3534Защо ли..?????

Ми 'щот зачезнах дааа. Виновна съм признавам  Laughing

galita успех днес!   bouquet Желая ви бързо да свикне с новостите Вики!

И нашето преместване ще е другата седмица - пак ще се вълнувам по същия начин все едно е за пръв път.
Много е гадно така тъкмо свикна с дечицата, знае им имената и събота и неделя постоянно говори за тях  Confused
Питам я иска ли на друга детска, а тя се нацупва и казва нискам, ама няма как. Лошото е, че още не съм решила къде точно ще я местя. Голяма мъка ми е това, но до утре ще реша.

Заглавията са много весели - браво на авторките!
А спора определно не ми се коментира...

Витамини не съм давала и аз още, но пък давам коластра на Aqua Source от 3 седмици.

ludmilana какво си нарисувахте вчера? Мъри не рисува ли и о забранени територии с боичките (стени например). Бояна е украсила стените в кухнята с един молив  Mr. Green Много хубаво за кърменето  Peace за съжаление ие не сме в тези редици вече.
Сега обаче най-близката ми приятелка си има бебче на 1 седмица и помагаме - със съвети най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт