В отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение

• 11 739
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Ооо, mom_an, Анатомията на Грей ми харесва и на мен, въпреки че гледам сега повторенията, преди не му обръщах внимание. А ти не се ядосвай с бюрокрацията в нашата мила родина. Ако не е едно , ще е друго. Да сте здрави, всичко ще е наред. Peace

За запека - и Александър от известно време е леко така. Нямам обяснения... Хапва си грозде на воля и въпреки това пак...

Дес, и на мен ми е криво, че не мога да си чувам дружките по скайп... Като допинг ми беше... ooooh! Hug

# 31
Ше гледам Анатомията ама друг път! Crossing Arms Тъпия БитКомет нещо не приема. Пуснах си епизода да се тегли наново, сега имам 6-ти, а нямам 5-ти! Rolling Eyes
Ама кво ви занимавам с мойте глупости?! Tired

# 32
Орхидейка,дано не е нищо сериозно  и само с витаминки да се разминете:pray: Да не е от зъби тва червено гърло?
Май така се оказва.Днес нямаше  много суполи и е по спокойна,обаче играе само с голямииии деца Sick #Crazyда рева ли или да се радвам се се вре  при тях ама как чудесно се разбират  в нащата  градинка на друг не обръщат толкова вминание  колкото на нея.Където мине трева пониква Mr. Green Heart Eyes

# 33
Здравейте, милички!  Hug

Ние се завърнахме снощи Simple Smile На морето беше сууупеееер!!! Алекса беше очарована от морето, от пясъка, от мидите и всичко останало.Тичаше към водата още от 9 сутринта, игра, къпане, мокрене, плуване до обяд, на обяд Ганчев на плажа, сън 1 час под чадъра и от начало къпане и игра та до 4 следобяд  Joy Беше й много весело и забавно и не искаше да излиза от водата.Вечер ходехме по кръчмички да папка супички, а и ние с баща й да изпердашим по някой джин с тоник и така  Joy Много почерня Али, а и аз също.Снимки ще пусна по-късно, че още не съм ги свалила.

На връщане пътувахме с автобуса 7 часа, но Али се държа много добре - игра, яде, малко дремна и така.  bowuu

Гушки на всички и по-леко с почерпките, че ще напълнеем  Joy Joy Joy

Еййй, как се радвам, че пак съм сред вас!  Hug

# 34
  • Варна
Vili4ka, ние също се радваме, че се завърнахте доволни!  Hug Добре й е понесло значи на Али моренцето? Чудесно. Догодина повече!!!  Peace Wink

Орхидейке, ти що се нервиш? Че нека се занимават с нея големите дечица...

Където мине трева пониква Mr. Green Heart Eyes

Joy Joy Joy Че вземи направи една фирма за озеленяване, ще ти потръгне!  Hug

# 35
Здравейте момичета..
Да ни е честита новата темичка,макар че ние хич не сме в отлично здрaве..

Дарина е с жестоко разтройство,направо диария.Течно като вода,а и повръща на фонтан.Педито изписа лечебна хумана/п-ив/разтройство и повръщане,но тя не я иска а ако се излъже да хапне 2-3л.след малко я е върнала. ooooh! Днес и е трети ден,сутринта милата така се омаза,прах пантофи,дрехи всичко..много ми е мъчно. Sad И аз го лепнах вируса,едва се държа на крака-за 48 часа ме смачка.Добре че казах на мъжа ми ако може да си дойде по-рано от работа иначе не се виждах.. Давам Хидрасек прахчета за разтройството,но не ги ще нито във водата за пиене,нито така разтворени с малко вода.Опитахме легнала с баща и,но и се догади и пак  Sick Кажете как ги давате тези неща,накаква хитринка..?Яде само ориз,сухари,обикн.бисквити,солети и по малко сирене.
Течности пие,сама си иска а и аз подсещам. Tired

Да пазите дечковците,макар че този вирус е чревен и няма външни белези!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 13:41 от БОДЛИВКА

# 36
Бодливка, много мъчно ми стана ... Дано бързо мине тоя вирус и да не ви мъчи повече ...  Praynig

Момичета, ето малко морски снимки - топли топлиии  Joy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163991

# 37
БОДЛИВКА,много лошо мила дано и мине на кукла бързичко.Така както го описваш същите бяхме на морето,че и мен като ме хвана.Ама само за един ден ми беше,а Вяра 2 дни повръща после само разстройство,но сякаш по-леко беше от това което ти описваш. Хидрасека и на нас го изписаха и аз се чудих как да го дам - тя неще изобщо.2 пъти успях в малка лъжика със сок няколко капки,захласнах я нещо и бум в устата.Ама то приятно мирише това,ама защо не го щат Thinking Също против повръщане докторката на морето ни даде някакви хомеопатични свещички,много са добри Vomitusheel S се казват (сега тук извадих торбата с това дето пихме и пиша Mr. Green),също и Хидратин алфа във водата и го разтварях и го пиеше него без проблеми.Ох дано ви мине бързо,че като си представя тва мъниче изтощено милото.А Т имате ли?Ние и това имахме.Пожелавам ви бързо да се оправите и двете Praynig Hug

Вили,добре сте си дошли Hug Снимките са страхотни Grinning

И при нас е така с големите деца,много играят с нея и тя все ги търси.А за сополи,Орхидейка да ти кажа аз как ги пресичам за един ден-капки Пиносол.Миналата събота нещо беше почнала да се сополиви,сложих и 3 пъти през деня на другият ден нямаше спомен от тях Peace,е имаше рев и дърпане ама си струваше Wink

# 38

Дес,VIVKA благодаря за инфото!  bouquet

Т имаше два дни до 39. Хидрасек-а хубаво мирише ама нагарча. Sick Ще потърся и Хидратин алфа,дано не го плюе.На вечеря захранвах с картоф и ориз,а оризовата вода я пие разредена с ябълков сок.Засега спи спокойно,буди се само за вода. Rolling Eyes

Vili4ka добре дошли!Много са хубави снимките,личи си че сте си изкарали страхото!Али много е пораснала,и май скоро с дълга коса не съм я виждала пу-пу! Heart Eyes

# 39
БОДЛИВКА дано бързо се оправя Дари,че много е неприятно.При нас почти 70% от града са с такъв вирус  Praynig Дано поне децата ни се разминат-мъж ми и той го кара  ooooh!
Vili4ka,   снимките са супер, а Али е много пораснала  Hug
Дес,Орхидейке браво на малките госпожици- те си знаят с кого да играят да не са бебета.Ние също търсим каките и батковците,защото при тях е по интересно / особено когато ритат мач да им се пречкаш из краката  Joy /
Целувки на всички от нас  Hug

# 40
Здравейте момичета!Досега ви четох,нямахме нет известно време.
Честито на новата ни темичка!Чета и за някакви номинации,че се за формят.
При нас нищо ново освен,че ни изби третия кътник с големи мъки и кръв от венеца.Имаме само 9 зъбааа.Какво ли ни предстои ощеее  newsm78
Лек ден ви желая.Радвам се,че се завърнах при вас.Дано всичко е наред и децата ни не боледуват.

# 41
БОДЛИВКА, аз давах Хидрасек-а и другите лекарства със спринцовка.Първо оставям прахчето да се разтвори в малко водичка, после започвам с борбата... ooooh! Доскоро давах пробиотици и витамини за възстановяване в продължение на един месец.Трудно е, но поне знам, че приема колкото е необходимо.Взимах спринцовки от по 2мл.
Преди 2 месеца Паолина лепна този вирус (вероятно от плажа), имаше 39,7Т.Лежахме в болница. 7 дни беше на системи.Ужасия Sad
Хайде, Даринка да оздравява бързо.Прегръдки от нас Hug

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 12:09 от *Daisy*

# 42
БОДЛИВКА,как сте днес?Успя ли да и дадеш онова прахче за рзтройство?Хидратина разтворен във вода Вяра го приемаше без проблеми и мисля,че доста и помогна,дано и на вас помогне.

пепи,радвам се че се завърща отново тук.РАбота неработа,тука присъствие искаме,и без оправдания повече Naughty Hug

Ние ще се стягаме за детски Рожден Ден,тази неделя ни е 3та по ред откакто сме тръгнали по рождени дни с Вяра Grinning

# 43
БОДЛИВКА-ние също минахме този вирус.Малкото човече като вас не искаше да пие прахчетата и след като спря да приема и течности вдигна температура и ни взеха в болница.На системи и инжекции.Беше силно обезводнена и и напукаха всички вени.Смъкнахме много с килата.И от тогава страшно се наплаших.Смектата и ентерола много помагат.Смектата запича,ентерола лекува инфекцията.Дават се първо смекта и след един час ентерол.Трябва да има шест приема смекта,а ентерола може и по дълго да се дава.Дано се възстановите.Ето за това не обичам лятото.Само вируси.Дано изпукат по бързо.

# 44
Бодливка, аз Хидрасека го давах на Стефан, като му го разтворих в съвсем малко водичка в любимата му чаша, изпи си го без да мрънка, че и още искаше:))). Е, първия път врещеше и пищеше, леля ми го беше хванала и го навеждаше назад, а аз наливах в устата, но после само си го пи. Бързо да се оправяте!
Виличка, много се радвам, че така хубаво сте си изкарали! Добре, че сте здрави и доволни!
И мен вчера се опита няк'ъв вирус да ме гепи, но с един парацетамол го туширах. Днес не се е вясвал! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт