За запека - и Александър от известно време е леко така. Нямам обяснения... Хапва си грозде на воля и въпреки това пак...
Дес, и на мен ми е криво, че не мога да си чувам дружките по скайп... Като допинг ми беше...

да рева ли или да се радвам се се вре при тях ама как чудесно се разбират в нащата градинка на друг не обръщат толкова вминание колкото на нея.Където мине трева пониква

На морето беше сууупеееер!!! Алекса беше очарована от морето, от пясъка, от мидите и всичко останало.Тичаше към водата още от 9 сутринта, игра, къпане, мокрене, плуване до обяд, на обяд Ганчев на плажа, сън 1 час под чадъра и от начало къпане и игра та до 4 следобяд
Беше й много весело и забавно и не искаше да излиза от водата.Вечер ходехме по кръчмички да папка супички, а и ние с баща й да изпердашим по някой джин с тоник и така
Много почерня Али, а и аз също.Снимки ще пусна по-късно, че още не съм ги свалила.

Добре й е понесло значи на Али моренцето? Чудесно. Догодина повече!!!

Че вземи направи една фирма за озеленяване, ще ти потръгне!
Днес и е трети ден,сутринта милата така се омаза,прах пантофи,дрехи всичко..много ми е мъчно.
И аз го лепнах вируса,едва се държа на крака-за 48 часа ме смачка.Добре че казах на мъжа ми ако може да си дойде по-рано от работа иначе не се виждах.. Давам Хидрасек прахчета за разтройството,но не ги ще нито във водата за пиене,нито така разтворени с малко вода.Опитахме легнала с баща и,но и се догади и пак
Кажете как ги давате тези неща,накаква хитринка..?Яде само ориз,сухари,обикн.бисквити,солети и по малко сирене.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163991
Също против повръщане докторката на морето ни даде някакви хомеопатични свещички,много са добри Vomitusheel S се казват (сега тук извадих торбата с това дето пихме и пиша

Снимките са страхотни 
,е имаше рев и дърпане ама си струваше

Ще потърся и Хидратин алфа,дано не го плюе.На вечеря захранвах с картоф и ориз,а оризовата вода я пие разредена с ябълков сок.Засега спи спокойно,буди се само за вода. 
Дано поне децата ни се разминат-мъж ми и той го кара 

/
Доскоро давах пробиотици и витамини за възстановяване в продължение на един месец.Трудно е, но поне знам, че приема колкото е необходимо.Взимах спринцовки от по 2мл.